Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakımsız kadın yoktur
vakti olmayan kadın vardır..
meşgul kadın vardır..
evde kaynanasıyla oturmak zorunda olan kadınlar vardır..
veya ev hanımı olup sabahlara kadar bebeği ağlayan kadınlar vardr..
ikizleri üçüzleri olan kadınlar vardır..
akşam eve gelince nasılsın demeden yemeği soran kocaları olan kadınlar vardır..
hergün görgüsüz misafirlerle uğraşmak zorunda kalan kadınlar vardır.
yemek, temizlik,eş,çoçuk misafirle ilgilenmek zorunda kalan kadınlar vardır...
ütünün buharıyla makyajı akan kadınlar vardır..
yemeğin kokusuyla parfümü kaçan kadınlar vardır..
dekoldeyle evinde dolaşırken aniden kapısı çalan kadınlar vardır...
hasılıkelam bekara karı boşamak kolay demişler..ne güzel demişler..![]()
gerçi düşünmem gerekrdi burda türlü türlü insan war kminin suratına baklmaz, kimne saygıda kusur etmezsn, saçma sapan yorum yapanlar, algılarını kapatanlar dengm olmayan insanlar kalkmış laf yetşrtyorum :)))) kesn birilernin yarasına tuz bastım yaneyse ya ciddden bi daha bu konuya bişey yazmıcam
ben dedğim şeyden rahatsz değilimki sen nie burdan laf sokmaya çalışıosun. sen önce okuduğunu bi algıla bi anla. ben bebekli bayanlardan bahsetmedm ve bunu 50 kere dedm ama işte anlamayana anlatamıyosun, benm gözmde pasakalı bıyıklı pis kokan kadn maymun gibidr, ya bide bu kadar yapmaıck olmayın ya kendnz çokmu farklı tabrler kullanıyosnuzda başkası diyince gocunuyosunz. ben buraya adam gibi bi konu açtım ne hale geldi ya . hiç daha konuşmıcam ya konu amacndan saptı . maymun gibi kadınların kocasnı teselli et derken??? ya gt Allah.ndan bul ben sabırlı bi insan değilm daha fazla parlamak istemyorum
hayat sana ilişkilendirtir canım merak etme...
hele bi evlen, cocuk dogur o zaman görürsün![]()
Evlenip sorumluluklar omuzlarına binmeden, hele ki çocuk doğurup uykunun yüzüne bile hasret kalmadan böyle laf söylemek çok kolay. Evlenip çocuk sahibi olmadan anlayamazsın. Herşey zamanla rayına oturuyor ama zaman alıyor. Şu an kızım 2 yaşına geliyor hala kesintisiz bir uyku sahibi değilim, tek kendime ayırabildiğim zaman dilimi günde 1 saat spor salonuna gittiğim saat,evli degilim ama evli olupta kendini salan kadinlari anlamiyorum sonrada kocasi bakimli kadinlara baktimi neden bakti oluyor![]()
özellikle ewlendikten sonra kendni salan bakımsız kadınlara tahammülü olmayanlarbakımdan kastım şıkır şıkır gynp bir ton makyajla dolanmak değil ewv içinde
![]()
bide bazi seyler karsindakine gore cok degisiyor..
ben mesela asla tahammul edmeiyorum kendisi bakimsiz,kilolu erkeklerin eslerine laf soylemesine...
adamin birinin esi kiloluydu..adam herkesin icinde kac defa rezil etti.kendimi zor tuttum yemin ederim,neden dersen kendi disleri o kadar sararmiski sigaradan,bide fircalamiyor..hayir sen supermisinda karinin kilosumu dert oldu sana aynaya bak once.kadin 4-4 luk ev hanimi.temiz tirendiz..yaptigi isi hakkiyla yapar.evi parlatir.yemekleri guzeldir.tatli dillidir..bir tek kilosu var..cok mu buyik sorun yani..sen digerleri icin minnet edip esini insan icinde yuceltecegine kilosu uzerinde igrenc espriler yapip gururunu kir....o kadin oyle olmayi istiyormu bakalim..belki senin destegine ihtiyaci var...