bakımısz kadın

:46: :46: :46: :46: :46: :: hahahahahahahahahaha ay alemsnz ya .kimi kıskandığımı kmi ewde kaldığımı falan yazmış ay ben sizin kocalarınza Allah.tn sabır diliyorum ya

gerçi düşünmem gerekrdi burda türlü türlü insan war kminin suratına baklmaz, kimne saygıda kusur etmezsn, saçma sapan yorum yapanlar, algılarını kapatanlar dengm olmayan insanlar kalkmış laf yetşrtyorum :)))) kesn birilernin yarasına tuz bastım ya :52::52::52::52::52: neyse ya ciddden bi daha bu konuya bişey yazmıcam

bakımsız kadın yoktur
vakti olmayan kadın vardır..
meşgul kadın vardır..
evde kaynanasıyla oturmak zorunda olan kadınlar vardır..
veya ev hanımı olup sabahlara kadar bebeği ağlayan kadınlar vardr..
ikizleri üçüzleri olan kadınlar vardır..
akşam eve gelince nasılsın demeden yemeği soran kocaları olan kadınlar vardır..
hergün görgüsüz misafirlerle uğraşmak zorunda kalan kadınlar vardır.
yemek, temizlik,eş,çoçuk misafirle ilgilenmek zorunda kalan kadınlar vardır...
ütünün buharıyla makyajı akan kadınlar vardır..
yemeğin kokusuyla parfümü kaçan kadınlar vardır..
dekoldeyle evinde dolaşırken aniden kapısı çalan kadınlar vardır...
hasılıkelam bekara karı boşamak kolay demişler..ne güzel demişler..:68:

şunu okuyunca çok korktum. böyle olan kadının kendı hayatında kendine yer kalmamış herkes bu kadınların hayatlarını istila etmiş, insan gerçekten evlenirken bunları hayal etmıyordur ama bu durumun ortasında kalan o kadınların yaşadıkları hayal kırıklığını düşününce insan gerçekten çok üzülür...

evlenmek kolay ama geçim yapmak çok zor.

ben bakımlı bir kadın sayılmam ama bakımsızda değilim.3 çocuk ev işi çocukların ödevi dersi günlük koşturmaca derken çok kendiime özenemiyorum birde evde rahatıma düşkünüm öyle daracık kısacık kıyafetlerle topuklularla dolaşamam üstümde rahat kıyafetler olmalı.ben kendimden böyle memnunum eşimde ister olsun ister olmasın keyfi bilir:31:o benim her dediğimi yapıyor mu sanki:19: bence bir kadın bakımını kendi için yapmalı başkası için değil.:40:

gerçi düşünmem gerekrdi burda türlü türlü insan war kminin suratına baklmaz, kimne saygıda kusur etmezsn, saçma sapan yorum yapanlar, algılarını kapatanlar dengm olmayan insanlar kalkmış laf yetşrtyorum :)))) kesn birilernin yarasına tuz bastım ya :52::52::52::52::52: neyse ya ciddden bi daha bu konuya bişey yazmıcam

ehhh nihayet dank etti kafana ''evli olanlarla aynı kulvarda olmadığın''' bekar olupta evlilerin yasantısına karıstıgın gercegini !! bunu kabul ettiğine göre sende gelişme var bak sevındım sımdı adına!! ağac yasken egilir demısler ama sende ''haklı cıkmak adına''farkında olmadan aslında ''haksız oldugun gercegine doğru ilerliyorsun :6:

sen kendini yarıs atı olarak goruyorsun belli :52: ancak unutmaki evliler bir yarıs atı değil.. kendine baska kulvar sec.. :51:

ben dedğim şeyden rahatsz değilimki sen nie burdan laf sokmaya çalışıosun. sen önce okuduğunu bi algıla bi anla. ben bebekli bayanlardan bahsetmedm ve bunu 50 kere dedm ama işte anlamayana anlatamıyosun, benm gözmde pasakalı bıyıklı pis kokan kadn maymun gibidr, ya bide bu kadar yapmaıck olmayın ya kendnz çokmu farklı tabrler kullanıyosnuzda başkası diyince gocunuyosunz. ben buraya adam gibi bi konu açtım ne hale geldi ya . hiç daha konuşmıcam ya konu amacndan saptı . maymun gibi kadınların kocasnı teselli et derken??? ya gt Allah.ndan bul ben sabırlı bi insan değilm daha fazla parlamak istemyorum

ben hiç bir kadın için bu güne kadar "maymun" tabirini kullanmadım hayatımdfa
siz arkadaşlar kullandınız mı eminim kullanmamışsınızdır
ama konu sahibesi arkadaş sen söyleyebilirsin tabi
ve seni gördükce anladım ki şuan yetiştirilme gerçekten çok önemliymiş
ve şu laf geldi hemen aklıma bilir misin bilmem
ne insanlar var üzerinde elbise yok,ne elbiseler var içinde insan yok:34:

bence bu kisilige baglıdır ama kadın dediginde deodarantına kılına tuyune sacına basına dikkat etmeli gercekten dısarda bile goruyoruz boyle kadınları cidden itici bence bu zamansızlıktan degil sadece bosvermislikten kaynaklı heleki kimisi evlendikten sonra iyice salıyor kendini bu demek degilki kocam icin suslenicem kendine guvenin olması icin aynaya baktıgında kendine guzel gorunebilmek icin ilk once..hem evlendikten sonra vakit ayıran cokda guzel ayırıyor benim cevremde evlenip cocugu olanlar calısma saatleri cok olan kadınlar bile gayet bakımlı bazı kadınlar bahane ediyor ev isi bebek isteseler yapabilirler bence yapan nasıl yapıyor

bakım izafidir
suratı biblo gibi kadın bir ruj sürse harika bişe olur
ama yüzü güzel olmayan, cildi sorunlu kadının bu raddeye gelmesi için ciddi emek sarfetmesi gerekir
bakımdan kastınız ne?
bir de bekar olduğunuz halde evlilerle ne alıp veremediğiniz var?
başınızdan bi evlilik geçsin hele
içine girmediğiniz dünyanın sakinlerine dışardan çamur atmayın

maymun yakıştırması ne kadar kötü bi benzetme

eğer ki sende maymun gibi olmak istemiyorsan zengin bi koca bul,evime kocama nasıl katkıda bulunurum yerine acaba bugün kuaföre mi gitsem spora mı gitsem diye kararsız kal

işten eve koşa koşa gidince acaba ilk yemeği mi koysam yoksa çamaşır mı assam yerine sinemaya mı gitsem tiyatroya mı gitsem diye düşün

hele bi de çocuk olunca kocayla mı çocukla mı ilgelensem yerine acaba bakıcı çocuğu bügün parka mı götürse oyun salonuna mı götürse diye kocana danış

evet konu güzel doğruluk payıda var ama öyle bir yazmışsınız ki yok kocanız başkalarına gözlerini açarak bakıcak sizin hatanız maymun gibi vs.

eğer ki kocam başkasına bakıcak veya aldatıcaksa bu ne benim suçum ne de karşıdaki bayanın suçudur bu tamamen kocamın şerefsizliğindendir

sevgiliyken oh temizlik yok yemek yok çık işten banyo yap giyin süslen hoop yemeğe sinemaya eve gelince yat

evlenince öyle mi şuan çalışıyorum eşim ne kadar yardımcı olsada genel olarak yük bende

bekarlıkta ki gibi olmuyor

Cocugum olmadan once gercekten bakimli bir kadindim.Saatlerce elimle.,tirnagimla makyajimla ugrasir dururdum.Ehh zaman cok ve bos oldugu donemlerdi.İs yerinde bile bir firsati bulup makyaj cantamla lavabolara kacardim :))))
Fakat cocuk olduktan sonra( allah saglik versin kuzuma) yuzunuzu yikamaya bile firsat bulamayabiliyorsunuz.Sirf gonlu hos olsun,az aglasin vs.diye.
Onceliginizi hep evladiniz alir.
Kas.,biyik.agda mumkun oldugunca bunlara dikkat etmeye calisiyorum.
Ama eskisi gibi olmayida ozledim ne yalan soyliyim ;)))))

Son düzenleme:
Konu sahibi, her türlü yoruma açık olacaksınız. Eğer siz bakımsız kadınlara tahammül edmediğinizi söylüyorsanız ve bir hemcinsinize "maymun" hakaretini uygun görüyorsanız, kişilerin haklı olarak karşı atağına maruz kalacaksınız. Ayrıca yazı diliniz hakikaten uygun değil. Ayrıca karşı yorum bildirenlere ve haklı olarak yazı dilinizi eleştirenlere karşı da çok üslupsuz konuşuyorsunuz. Bu forumda herkes saygı çerçevesi içinde karşı yorumlarını yaparlar. Size tavsiyem; eleştirdiğiniz kadar, eleştiriye açık olun.

bakım,kendine zaman ayırma durumlarının kişininiçinden geldiğini düşünüyorum. çok meşgul olsa bile bişeyden fedakarlık edip mutlaka kuaförüne giden kadınlar tanıdım. geçen sene haftanın 7 günü çalışıyordum ve bitmiştim.ama yine de kendimi bırakmadım.çocuk,ev işleri falan derken evet evlendikten sonra işler biraz karışıyor ama yine de kendimiz için bakımlı olmalıyız. mesela evde tabiki eşofmanla dolaşalım rahat olalım ama pijemamsı,solgun eşofmanlarımızla dğil. pazarda 15e 20ye eşofmanlar satılıyor . yani biraz da dikkat etmek gerekiyor. ayrıca paranında rolü var. para olsa kendine de çocuğuna da kocana da daha çok zaman ayırırsın bence. mesela temizlikçi kadın haftad 3 gün gelse,sen evişlerine ayıracağın vakti kuaförde alışverişte geçirsen,hafta sonların sana kalsa,işteyken bakıcın çocuğuna baksa,yemeğini yapsa,sen işten geldğinde mutfağa girip yemek kokmasan,yorulmadığın için gece eşine başım ağrıyor bu gece olmaz demesen ,bunlar da parayla olacak şeyler biraz.para var, huzur var arkadaşlar!!!

ter kokmayan, kaş, bıyık birbirine karışmamış, istenmeyen tüylerinden arınmış kadın 10 numara bakımlı kadındır.
bunları yapmıyosa bakımsız değil pistir zaten.
onun dışında ev hali, işten eve geldiğinde yavrusunu kaybetmiş tavuklar gibi ordan oraya sıçrayan
bi yandan ocağa yemek atan o arada çamaşırları asan, bi de makina açayım evi süpüreyim derdine düşen kadın
ancak benim gibi ütü yaparken ohh en azından buharla gözeneklerim açıldı diye kendini avutabilir.
evlendikten sonra öncelikler değişiyo hele çocuktan sonrasını hiç düşünmek bile istemiyorum
arada sırada saçıma sürdüğüm yağ bakımları vs en büyük lüksüm
onu bile yaptıktan sonra oturup beklemektense o arada bi işi elimden çıkarıyorum

ayrıca yiyip yiyip kilo alan kadınlar hallerinden memnunsa kime ne bundan
ekmeğini siz vermiyosunuz ya bırakın yesinler demek ki kendileriyle barışıklar
şişman kadın çirkin kadındır diye bişey yok sonuçta:19:

Son düzenleme:
evli degilim ama evli olupta kendini salan kadinlari anlamiyorum sonrada kocasi bakimli kadinlara baktimi neden bakti oluyor :ssz:
Evlenip sorumluluklar omuzlarına binmeden, hele ki çocuk doğurup uykunun yüzüne bile hasret kalmadan böyle laf söylemek çok kolay. Evlenip çocuk sahibi olmadan anlayamazsın. Herşey zamanla rayına oturuyor ama zaman alıyor. Şu an kızım 2 yaşına geliyor hala kesintisiz bir uyku sahibi değilim, tek kendime ayırabildiğim zaman dilimi günde 1 saat spor salonuna gittiğim saat,

özellikle ewlendikten sonra kendni salan bakımsız kadınlara tahammülü olmayanlar:47::47: bakımdan kastım şıkır şıkır gynp bir ton makyajla dolanmak değil ewv içinde :32:

Yavrum bize ne yahu niye tahammül edemeyelim elin evli barklı kadınına bakımsız diye, küçük oğlumuza almıcaz ya, üstelik sonraki yorumlarda kocasını maymun gibi karşılayan filan demişsin. Çok ayıp bence, hem kocasını kapıda nasıl karşıladığını sen nereden bileceksin ki belki senin gördüğün zamanlarda markette, komşuda, otobüste öyle o kadınlar akşam kocasına süsleniyor.

Ki süslenecek zaman ve enerjiyi bulamaya da bilir, sen sanırım ailenle yaşıyorsun, bir evin yemeğini temizliğini, çamaşırını bulaşık ütüsünü yetiştirmek bile ne kadar zor, üstüne bir de en iyi şekilde çocuğuna bakacak, sonra bakımlı olacak, öyle hamile kaldı salıp yemek yemeyecek senin dediğin gibi, yediğine içtiğine, cildine dikkat edecek, hatta çalışıp para da kazansın bu kadın, kültürlü olsun bir de ev işleri ve tv dışında konuşabilecek 2 çift lafı olsun bu kadının, arada sırada iki kitap okusun, iki yeni film görsün ki kendini geliştirebilsin, bir yandan gündemi ucundan da olsa takip edebilsin, tabi tüm bunlarla uğraşırken baskı altına girip çıldırmasın diye kendine de zaman ayırması biraz sosyalleşmesi lazım arada arkadaşlarıyla da görüşsün.

Aklı selim sahibi her insanın farkedeceği gibi tüm bunları günlük yaşantıya sığdırmak kolay değil. O yüzden herkes kendince en önem verdiği şeylere ayırır vaktiyle enerjisini diğerlerini boşverir. Sana şuan kocanla ilişkini belirleyecek en önemli ayrıntı bakımmış gibi geliyordur belki ama diğer saydıklarımı başaramadıktan sonra evinde huzuru sağlayamazsın. Ayrıca o tahammül edemediğin evli ve bakımsız kadınlar da başka şeyleri çok düzgünce beceriyorlar demek ki kapılarda ''maymun gibi'' karşıladıkları kocalarıyla evlilik hayatını sürdürüyorlar. :ssz:

bakimlidan kastiniz ne pek anlamadim dogrusu cunku yazdikalriniz birbiriyle celisiyor bazen.
2 kucuk kizim var.
bazen 1 yasindaki oyle bunaltiyorki anlatamam
ama dis fircalama,dus alma,kisisel temizlik bunlari asla ihmal etmem..esimi dusunuyorum bunlari yapmadigini ogggg igrenc bisey ne kadar sevsen asik olsanda insnai tiksindirmeyeceksin.once kendim icin kendimi rahat ve temzi hissetmek icin yapiyorum.ama ben nasil esimi oyle gormek istemezsem oda beni sari disli,ter kokulu gormek istemez...her zaman olmasada hafta 2-3 kez jelle yuzumu yikarim,kil maskesi falan yaparim haftada 1 kere..her sabah yuzumu yikadiktan sonra parfum sikarim mutlaka..ama pijamayla dolastigimda olur acikcasi..yinede daha duzgun esofman tarzi seyler giymeye gayret ederim.eli yuzu duzgun..
ama seksi gecelikmis,evde mini elbiseyle dolasmakmis bunlar tarihin tozlu sayfalarinda artik..
belki cocuklar biraz daha buyurde okula giderken erken yatarlar bellllllkiiiii...ama simdi gece bir kac defa emzirmeye kalkiyorum,buyugu tuvalate kaldriyorum derken seksi gecelikle babydolla falan ugrasamam..
kiloma dikkat ederim kesinlikle..
2 cocugun var ama liseli gibisin laflarini duydugumdaki hazzi baska seyler pek vermiyor acikcasi..
hatta esim benim yuzumden diyet yapip spora basliyor briaz kilo aldigi zaman..
sana layik bi koca olmam lazim,sen 2 cocuk dogurup manken gibi dolasacaksin ben yaninda hantal gobeklimi olacagim..kocasida hic yakismamis yanina derler sonra diyor:9::9::9::9:

bide bazi seyler karsindakine gore cok degisiyor..
ben mesela asla tahammul edmeiyorum kendisi bakimsiz,kilolu erkeklerin eslerine laf soylemesine...
adamin birinin esi kiloluydu..adam herkesin icinde kac defa rezil etti.kendimi zor tuttum yemin ederim,neden dersen kendi disleri o kadar sararmiski sigaradan,bide fircalamiyor..hayir sen supermisinda karinin kilosumu dert oldu sana aynaya bak once.kadin 4-4 luk ev hanimi.temiz tirendiz..yaptigi isi hakkiyla yapar.evi parlatir.yemekleri guzeldir.tatli dillidir..bir tek kilosu var..cok mu buyik sorun yani..sen digerleri icin minnet edip esini insan icinde yuceltecegine kilosu uzerinde igrenc espriler yapip gururunu kir....o kadin oyle olmayi istiyormu bakalim..belki senin destegine ihtiyaci var...

bide bazi seyler karsindakine gore cok degisiyor..
ben mesela asla tahammul edmeiyorum kendisi bakimsiz,kilolu erkeklerin eslerine laf soylemesine...
adamin birinin esi kiloluydu..adam herkesin icinde kac defa rezil etti.kendimi zor tuttum yemin ederim,neden dersen kendi disleri o kadar sararmiski sigaradan,bide fircalamiyor..hayir sen supermisinda karinin kilosumu dert oldu sana aynaya bak once.kadin 4-4 luk ev hanimi.temiz tirendiz..yaptigi isi hakkiyla yapar.evi parlatir.yemekleri guzeldir.tatli dillidir..bir tek kilosu var..cok mu buyik sorun yani..sen digerleri icin minnet edip esini insan icinde yuceltecegine kilosu uzerinde igrenc espriler yapip gururunu kir....o kadin oyle olmayi istiyormu bakalim..belki senin destegine ihtiyaci var...

'' bir erkek forumu düşünün ki ; "arkadaşlar 1 ay sonra düğünüm var zayıflamam lazım ne yapmalıyım??" "beyler acil yardım p***s kokusunu giderici ürünleri deneyen varsa paylaşır mısınız" şeklinde başlıkları olan ve bu başlık altında; yakışıklı görünmek için, formda görünmek için, bayanı mutlu etmek için tartışılan ve fikir alışverişinde bulunulan, deneyimlerin aktarıldığı bir site. mümkün değil.'' eksisozlukte bu sitenin erkek versiyonu olması hakkında yapılan bir yorum :1: Doğru valla erkekler nedense bu kadar özverili olamıyor karşılarındakinden nedense kat kat karşılığını bekliyorlar özverinin. Bir de üstüne kadınların başka kadınlara aynı şekilde yaklaşmasını anlayamıyorum ben.

Back
X