bakımısz kadın

neden herkes anlamak istediği gibi anlayıp klavyeden saldırı düzenliyor.kız birisine hakaret etmemiş bişey dememiş...ayrıca çocuklu kadınlar pis maymun gibi de dememiş..evde kalmışın da ondan konu açmışın sen e kadar getirmişsiniz

sokakta maymun gibi dolaşan kadınlar var demiş ve evet hiç mi görmüyorsunuz? niye maymunu üstünüze alıyorsunuz?

türkçe kurallarına uymayan başka insanlar da konu açıyor onlara niye söylenmiyor

neyse ne..evlidir çocukludur vakit ayıramaz o onları bağlayan bir şey

zaten benim anladığım arkadaş düğüne gider gibi giyinip makyaj yapın her daim demiyor...kaşı bıyığı birbirine karışmış kadınlar hakkında düşüncesini yazmış ki haklı..ama siz tutup çocuğum var nasıl yapayım,yok sen evlendinde mi yazıyorsun bilmem ne...zaten size garezi yok ya

daha evli değil çocuklu değilkende kendine bakmayan insanlar var. öz bakımı ihmal eden...bence insanın içinde olacak :32: ki öyle olan gene yapıyor

bazı arkadaşlar neden laf sokma çabasına girmşler anlayamadm,yargılamıyorum kimide böle oluyor işte :34: arkadaşlar anlatamdm sanırım bakımdan kastım hergün makyaj kaför falan değildi ve bunuda yazmıştım, ha ayrıca bebeği olanlara ayrıca saygm war bir arkadaş yazmış hatta. şunuda kabullenmek gerek ya yok hamle kaldım diyip kıtlıktan çıkmış gibi yiyip,sonrada o yolda dewam eden we durmundan hiç rahatsz olmayanları anlmıyorum ya, ter kokmasına rağmen o şeklde dewam eden. böle şelern çocukla yada ewlilikle alakası yok bu herkez kendsyle alakalı bi durum. tabiki bazı zamanlar olur canınız saçınızı bile taramak istemez. ama kaş bıyık almış başını gtmş ne bi parfmlenmek ne bi duş almak, kılık kıyafet desen o biçim, o saçı yağlı gezenler, güzel kokmaya özen göstermeyenler yok arkadaş ya saçmalık cidden. bencede walla öle ewn içinde maymun gbi gezip kocana kapıyı maymun gibi açıp kocan başkalarına baktımı surat yapmıcaksn

İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. İnşallah birgün kınadıkların gibi olmazsın.

Siz kim için ne için tartışıyorsunuz arkadaşlar? isteyen bakımlı olsun isteyen bakımsız kime ne? Herkesin kendi eşiyle olan sorunu bu :ssz:

Valla bakım zaman, moral ve dinleniklik istiyo... Ben bekarım ama çıkmış kaşlarla, az yağlı :) saçlarla dolaştığım da olmuştur. Çok yoğun olduğumuz, felaket yorulduğumuz zamanlar oluyor. İnsanın önce canı isteyecek onun da içinde dinlenik veya boş olması gerekj... Evde oturan veya yorucu işte çalışmayan bilemez ki ben evlendiğimi hele çocuk yaptığımı düşünemiyorum. Karşıdan bakımlı olun bik bik demesi kolay :))

benim yeğenimin daha kırkı çıkmamıştı yengem abim işten gelmeye yakın göz kalemi rimel iki allık hafif bi ruj sürer öyle karşılardı, gözü gönlü açılsın kocamın derdi.. amaaa yengemin şöyle bi şansı vardı annemle ben yanındaydık.. banyosunu yapiyodu giyiniyodu şöyle bi kendine aynada bakıyodu abimi kapıda bekliyodu.. yalnız olsa yapamayacaktı belki de.. ben kendimi düşünemiyorum, çok salarım kendimi valla kocam yardım etmezse..

genel olarak kendimi bildim bileli hep bakımlı bi insanımdır,hatta sevgilimn yanına gittiğmde bile ooo gene çok harika görünüyorsun,şu saçların güzelliğine şu takılara şu şıklığa bak flan vs... diyerek hayran hayran bakıyor :16: onunla evlenmeyi düşünüyorum ben, ve sanırım o da aynı şeklde.Yani ben güzelliğime,bakımıma hep düşkün bi insanımdır ve evlenmeyi aile kurmayı da herşeyden çok istiyorum.Benim endişelerm var acaba evlendğm zman da aynı böyle olurmuyum? mesela ev işlerinden,koşuşturmalardan,hele bi de çocuk falan da olursa kendimi salmaktan korkuyorum,ha bide çocuk yüznden kilo almaktan da :14: ufak tefek çnkü sevgilim de... yani yanına yakşmam lazm her zaman.Burda yazılanları şmdi görüyorum da sanırım evlenince aynı özenle kendine bakamıyorsun yoğunluktan... yoksa insanın içinde oldumu her türlü olurmu? :26:

hem evli olup hem bakımlı kalmak komik çünkü her gün evi temizle yemek yap ütüleri topla ütüle toz al falam filan çok zor bazen etrafımdakilere bakıyorum hem evli hem çocuklu hem süpeem bakımlı diyorumki helal olsun be na süper kadın ama sonra bi ara kahve daveti alıyorum bakımlı komşumdan e tabi davete icabet etmek gerekir ve bakıyorumki halısı lekeli ev tozdan bi karış çocuğuna bakıyorum üstü başka altı başka arkadaşa bakıyorum gözler kalemli dudaklar boyalı falan filan anlayan anladı herkez için söylemiyorum ama bunların bakımı sadece kendine bırak kalsın öyle sahte bakım......

bekarken bende evden çıkmadan makyajımı yapardım saçlarım jöleli kıyafetler uyumlu v.s. bunlardan tek kıyafet kaldı desem yeridir. sadece sabah duşumu alıp saçımı toplayıp koştur koştur evden çıkıyorum ne makyajı. bazen işyerinde yaparım bazende uykulu gözlerle canım bile istemez. bu evlilikle alakası yok yoprgunlukla alakası var. bekarken evi anne toplar yemeği anne yapar bulaşığı anne yıkar. önüne meyve çerezi annen getirir dert tasa yok nolcak. akşam yattığımız yeri beğeniyoruz valla. bi hafta sonu gezelim diyoruz ütü yığılıyor. dışarıdan davulun sesi hoş gelir.

Yine bir elalemin derdi hepimizi gerdi vakası daha. :111: Aman hepimiz bakımlı olalım. Kıl, tüy, kaş, bıyık konusunda özellikle asla taviz yok. Görürsem canım sıkılır, günlerce kafama takarım. Lütfen! :125:

Kadın dediğin bakımlı olacak ağa.

Yüz göz birbirine karışmış, saçlar dağınık, pala bıyıklı, ter kokusu 40 m öteden hissedilen, kendini salmış kadına ben de tahammül edemem. Çocuk sahibi olmak bence mazeret değil. Asıl o zamanlarda kendine daha bir dikkat etmeli kadın. Bakımsız erkeği de dize getirmeli tabi. Traşsız, dişleri sapsarı, terli, tırnakları kirli, kendini salmış erkeğe de tahammül edemem. La ben ne tahammülsüz kadınım.:ssz:

bakımlı olmak insanın eşi için değil kendisi için yapatığı bişey bence.. insan kendini daha iyi hissediyo.. kendimize olan saygımızdan yapmalıyız bir takım şeyleri.. :12:

ben bekarim, evlendikten sonra illaki zor oluyordur bakim.Hak veriyorum ama bence yinede insanin kendini salmamasi lazim.Her yasta her yerde bakim sart.Evlendikten sonra ortada bakimsiz dolasan kadinlara ben de kiziyorum

valla ben anlamadım bakımlı oluruz süslü havalı beyinsiz, sarışın oluruz sarışın aptal, makyaj yaparız makyaj güzeli oluruz of bea ne zor kadın olmak ve kadınlarla uğraşmak

ben bekar oldugum halde çok bakımsızım.evden işe işten eve.bakım birazda maddiyat yani.tut ki maddi durum el verişli degil ee kuaförede gidemiyorsun sonra evde kendin yapmaya kalkış oda çok beceremezsen iyi olmuyor,hatta berbat oluyor benim bıyık bölgemi yara bere içinde koymam gibi mesela:) Velhasıl kelam para olsa ben bir şekilde bakım yaparım kendime o fırsatı bulurum illede para para para para :)))

Bekarım ama kesinlikle kimseye mana bulmam, bakımlı olmaya vakti olsa o insanda bakımlı olmak ister zaten her bakımsız aldatılsaydı ohoo,elbette kendine dikkat etmesi lazım insanın ama (KENDİNE) !
Evlendikten sonra kendini salan kadınlara sinir oluyorum ne demektir,sen kendine dikkat et yeter !:47:

Son düzenleme:
Bende şuanda ne çok bakımlıyım ne de çok bakımsız kendimi salmayı sevmem ama rahat hissetmem öyle olunca.

Back
X