Bence önce siz Türkçe öğrenin sonra kadınlarımızın bakımı sorununa el atalım.
Arkadaşım o insanların neler yaşadığını ne biliyorsunuz?
Hangi kadın bakımsız olmak ister?
Onlar halinden memnun mu sanki?
Ama kimbilir evinde neler yaşıyor da bir banyo yapmaya mecali kalmıyor?
Sonra da adam başkasına bakacakmış?
Peeeeeh!!! Önce adam eşini el üstünde tutmayı öğrensin de kadın zaten kendini en güzel şekilde adamın karşısına çıkar.
bende bunu düşünmüştüm kaşlarımı bile oğlum gece uykuya daldığında alabiliyorum.
hayat sana ilişkilendirtir canım merak etme...
hele bi evlen, cocuk dogur o zaman görürsün
bende bunu düşünmüştüm kaşlarımı bile oğlum gece uykuya daldığında alabiliyorum.
tamam kızlar olayı kişiselleştirmeyin.güzel bir konu bence bende hamileyim kendime bakarım.her zaman temizdirim.ve eminim anne oluncada böyle olucam.kesinlikle bakış açısı ve de kişilikle alakalı bir olay.ama istisnalar olabilir.
evdede herzaman makyaj yapmam ne zaman kendimi iyiş hissedersem o zaman ama 3 yıldır evliyim çok şkr daha kocamın karşına maymun gibi çıkmadım insann önce kendisine saygısı olcak......
tamam kızlar olayı kişiselleştirmeyin.güzel bir konu bence bende hamileyim kendime bakarım.her zaman temizdirim.ve eminim anne oluncada böyle olucam.kesinlikle bakış açısı ve de kişilikle alakalı bir olay.ama istisnalar olabilir.
evdede herzaman makyaj yapmam ne zaman kendimi iyiş hissedersem o zaman ama 3 yıldır evliyim çok şkr daha kocamın karşına maymun gibi çıkmadım insann önce kendisine saygısı olcak......
bende doğum yaptığımda bırakın kendime bakmayı afedersiniz lavaboya gitmeye bile zamanım olmuyodu çok huysuz bi çocuğum vardı sürekli akşama kadar ağlayan sabaha kadar ağlayan oğlum uykusuzluk yüzünden gözleri şişmiş ilk bulduğu fırsatta uyuyan ben...yeni yeni oğlum büyüdüde kendime bakabiliyorum .yani kimse bunun aksini iddia edemez insan yeni evliyken filan tama kendine bakıyor ama çocuğu olunca hangi anneye sorarsanız sorun bu böyledir ..
bu şeklde sorunu olanlar için kendne bakmak lüks olablr cidden hak weryorum[/Q
vallaha benim canım çıkıyordu bi anlatsam burda benim çektiğimi bi ALLAH bilir bi ben bilirim kendime bakamıyorum diye eşimle gezmeye bile gitmek istemediğim zamanlar olmuştur ama hep kendimi teselli ettim kızım bu geçici bi durum oğlun büyüyünce yapabileceksin diye önceden çok süslüydüm çünkü ama çok şükür şimdi eski halime dönmeye başladım hatta eşimde kendime baktığım zaman hoşuna gidiyor ve bunu dile getiriyo hiç bi erkek hoşlanmaz bakımsız bayandan ama mecburiyetleri düşünürsek düşüncesi değişiyor insanın ilk önce çocuğa bakma zorundasın çünkü
vallaha benim canım çıkıyordu bi anlatsam burda benim çektiğimi bi ALLAH bilir bi ben bilirim kendime bakamıyorum diye eşimle gezmeye bile gitmek istemediğim zamanlar olmuştur ama hep kendimi teselli ettim kızım bu geçici bi durum oğlun büyüyünce yapabileceksin diye önceden çok süslüydüm çünkü ama çok şükür şimdi eski halime dönmeye başladım hatta eşimde kendime baktığım zaman hoşuna gidiyor ve bunu dile getiriyo hiç bi erkek hoşlanmaz bakımsız bayandan ama mecburiyetleri düşünürsek düşüncesi değişiyor insanın ilk önce çocuğa bakma zorundasın çünkü
seni şartlar o duruma getrmiş canm seni dedğimden muaf tutuyorum :))))
şartlar seni o duruma getrmş canm dedğimden seni muaf tutuyorum :)))))
kiz buraya gayet guzel bir konus yazmi bazilairmiz her zamanki gibi hircin hircin konusmalar ve ne yazikki her konudaki kliselesmis laflar turkceyi duzgun kullanmak yok imla hatalari kimin ne derdi varsa artik.geelim cnaimcim snein konuna hamileligim super gecti cok kendime baktim guzel guzel giyindim oglan olduktan sonra ilk 3 ay siyirmistim evin icinde gecelikle dolaniyordum emzirmek derrtti benim cicin ama sonrasidna superim oglanla disari cikarken mutlaka kilik kiayfet temizlik parfum makyaj ozen gosteririm benimde hic tahammulum yok evlenince kendini salan tiplere beni alan almis satan satmis derler ya sinir oluyorum bu lafa ozellikle sac sipleri gelenler varya beyaz beyaz yaptirmazlar vallaha ne olursa olsun insanin ruhu ve ici ile alakali ben dun kuafor gititm 4 saat surdu esim bakti oglana benc einsanin kendine ayirmasi gereken zamanal rolmali yoksa hayat oyle yuruyup gidicek cunlu erkekler bu konsua cok zeki degiller yani siz demezsneiz onalr hadi hayatim sne git bi kendine zaman ayir cocuga ben bakayim demezler soyliyceksin yapicak aklimda ogladna kaldi ama ne yapayim alismasi gerek esiminde geldimki baba ogul takilmislar uztunu absini kirletmis sadce yemek yedirirken
Evlenmeden önce ben de şakır şakır giyinirim,kocama cilve yaparım derdim..Ama evlilikteki sıkıntılar bana bunları unutturdu..Ne olursa olsun şakır şakır giyinenlere ne mutlu..Bunun haricinde sorumluluklar ve sorunlar dahlinde öz bakım yeterli...
Bence önce siz Türkçe öğrenin sonra kadınlarımızın bakımı sorununa el atalım.
Arkadaşım o insanların neler yaşadığını ne biliyorsunuz?
Hangi kadın bakımsız olmak ister?
Onlar halinden memnun mu sanki?
Ama kimbilir evinde neler yaşıyor da bir banyo yapmaya mecali kalmıyor?
Sonra da adam başkasına bakacakmış?
Peeeeeh!!! Önce adam eşini el üstünde tutmayı öğrensin de kadın zaten kendini en güzel şekilde adamın karşısına çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?