bakımısz kadın

ya senin derdn ne neyn sıkıntısna giriyosun ya sen kalkmş saçma sapan bana saldıryosun
ben senin dedğin o kadınlara kalkıp lafmı söyledm önce karşındakinin ne demeye çalıştğını anla , sıkıntısı olan insana kalkıp sen nie bölesn dicek değilz heralde. türkçeyi nasıl kullancamı sana sormıcam dert etme sen

arkadaşlar benm gibi düşünende olur düşünmeyende olur tabiki. ama bunu güzel bi dille anlatmak war, saçma sapan yorum yapcaksınız yapmayın lütfen, ben ortaya bişey attım fikrmi söyledm kmne dogru gelr kmne yanlış gelr kmi deneym etmiştr söler kmne boş gelir, herkez brbrne saygı duysun burda yüzlerce konu açılıyor. yoksa bu benm haayat endişem değil başkalrınında fikrni almak istedm bu kadar

tamam kızlar olayı kişiselleştirmeyin.güzel bir konu bence bende hamileyim kendime bakarım.her zaman temizdirim.ve eminim anne oluncada böyle olucam.kesinlikle bakış açısı ve de kişilikle alakalı bir olay.ama istisnalar olabilir.
evdede herzaman makyaj yapmam ne zaman kendimi iyiş hissedersem o zaman ama 3 yıldır evliyim çok şkr daha kocamın karşına maymun gibi çıkmadım insann önce kendisine saygısı olcak......

çok doğru söylüyorsun insanın önce kendisne saygısı olucak ve cidden bu birazda insanın kişilğiyle alakalı

bende doğum yaptığımda bırakın kendime bakmayı afedersiniz lavaboya gitmeye bile zamanım olmuyodu çok huysuz bi çocuğum vardı sürekli akşama kadar ağlayan sabaha kadar ağlayan oğlum uykusuzluk yüzünden gözleri şişmiş ilk bulduğu fırsatta uyuyan ben...yeni yeni oğlum büyüdüde kendime bakabiliyorum .yani kimse bunun aksini iddia edemez insan yeni evliyken filan tama kendine bakıyor ama çocuğu olunca hangi anneye sorarsanız sorun bu böyledir ..

maymun gibi mi hahahaha ne güzel söylemişsiniz

bu şeklde sorunu olanlar için kendne bakmak lüks olablr cidden hak weryorum

Hiç bir bayan bakımsız olarak dolaşmak istemez. Her bayan eşi ona hayran olsun ister.Aynaya bakınca karşısında çok güzel bir kadın görmek ister kendisine güveni tam olsun ister... Bakımsız olan bir bayana sorun memnunmudur acaba halinden ben hiç sanmıyorum. Bayanlarn doğasında var bakımlı olmak. Ama bir konuda haklısınız evlenir evlenmez dediğiniz gibi kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyip dünya kilo alan hanımlar var. Bu tip insanlardan biride benim boğazıma kesinlikle hakim olamıyorum

kiz buraya gayet guzel bir konus yazmi bazilairmiz her zamanki gibi hircin hircin konusmalar ve ne yazikki her konudaki kliselesmis laflar turkceyi duzgun kullanmak yok imla hatalari kimin ne derdi varsa artik.geelim cnaimcim snein konuna hamileligim super gecti cok kendime baktim guzel guzel giyindim oglan olduktan sonra ilk 3 ay siyirmistim evin icinde gecelikle dolaniyordum emzirmek derrtti benim cicin ama sonrasidna superim oglanla disari cikarken mutlaka kilik kiayfet temizlik parfum makyaj ozen gosteririm benimde hic tahammulum yok evlenince kendini salan tiplere beni alan almis satan satmis derler ya sinir oluyorum bu lafa ozellikle sac sipleri gelenler varya beyaz beyaz yaptirmazlar vallaha ne olursa olsun insanin ruhu ve ici ile alakali ben dun kuafor gititm 4 saat surdu esim bakti oglana benc einsanin kendine ayirmasi gereken zamanal rolmali yoksa hayat oyle yuruyup gidicek cunlu erkekler bu konsua cok zeki degiller yani siz demezsneiz onalr hadi hayatim sne git bi kendine zaman ayir cocuga ben bakayim demezler soyliyceksin yapicak aklimda ogladna kaldi ama ne yapayim alismasi gerek esiminde geldimki baba ogul takilmislar uztunu absini kirletmis sadce yemek yedirirken

benm kafada birini bulmak ne güzel yaaaaaaa analdığın için teşekkür ediyorum anlatmak istedğimi olduğu gbi anlamışssın

Evlenmeden önce ben de şakır şakır giyinirim,kocama cilve yaparım derdim..Ama evlilikteki sıkıntılar bana bunları unutturdu..Ne olursa olsun şakır şakır giyinenlere ne mutlu..Bunun haricinde sorumluluklar ve sorunlar dahlinde öz bakım yeterli...

Son düzenleme:

canım umarım sıkıntıların bi an önce geçer ewliliğinin tadını çıkartırsın

Art arda iki tane kelimeyi düzgün yazamayan , sesli harfleri kullanmaya üşenen, maymun gibi tabirlerle başkalarına hakaret eden aciz insanlar kalkmışlar başkalarını üşengeçlikle kendine bakmamakla tenkit ediyorlar.

Sormazlar mı sen daha önündeki klavyeden harfleri düzgün tuşlamaya tenezzül etmiyorsun utanmadan hangi cüretle başka insanları üşengeç diye eleştirip üzerine hakaret edersin.

Son düzenleme:
kız gayet düzgün bir konu açmış
sizde oturmuş türkçeni iyi kullan yazıyorsunuz
bende dayanamam bakımsız kendini salmış insanlara hele bir yazmış ki kocamın diş fırçasında tozlar oluşmuş
resmen iğrençlik ööğk nasıl öpüyorsunuz kocanızı
bende kocamda çok bakımlıyızdır
temizlik yaparken bile temizliik kıyafetimde şıkdır
kendinize hergün 5dk bile mi ayırmıyorsunuz yahu
insanın içinde olacak bide geri boşşş

Söylenen şeyleri kendi açımdan degerlendirince dogru bulmuyorum açıkcası..

Denildiği gibi Her kadın güzel olmak ister, bakımlı olmak ister, her gün giyinip süslenip güzel kokmak ister ama bazen şartlar bu durumları zorlaştırabilir.Evli bir bayanla bekar bir bayanın şartları kesinlikle aynı degildir bana göre. Bi kadın evde dagınıksa kendine bakmıyosa ve tabiri cazise güzel kokmuyosa bu kendini ve evdeki eşini ilgilendirir. Eşide bu durumdan rahatsız degilse kimseyi ilgilendirmez..

Ayrıca ne olursa olsun 'Maymun' tabirini hiç dogru bulmadım

Baştada belirttigim gibi tartışmak,çemkirmek gibi bi derdim yok sadece fikirlerimi beyan ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…