Cilt Bakımı Ürünleri Bakımlı bayanlar burayaaaa

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
Haydi kızlar, bütün bakımlı bayanlar buraya... bütün bakım ürünlerimizi ve makyaj malzemerimiz paylaşalım, merak ettiğimiz şeylerle ilgili birbirimizden yardım alalım

yaşım:

Cilt tipim:

Makyaj temizleyicim:

Gündüz kremim:

Gece kremim:

peelingim:

Toniqim:

maskem:

Fondotenim:

Pudram:

Allığım:

Rimelim:

yaşım:22

Cilt tipim:karma

Makyaj temizleyicim: bioderma sensibio h2O, Lancome Eau Micellaire Douceur (bu temizleyiciler bir harika dostum. özellikle de benim gibi üşengeçseniz

Gündüz kremim: Bioderma Sebium Pore Refiner (henüz almadım ama almayı düşünüyorum makyaj altı baz olarak kullanacağım)

Gece kremim: Bioterm aquasource non stop (yağlı ciltler için nefis ferahlatan ve anında nem veren 5000 termal su bazlı nem kremi)

peelingim: Shiseido Pureness Pore Purifiying Warming Scrub (peeling yaparken yüzünüzde ısındığını ve gözeneklerinizin açıldığını hissedebilirsiniz, bir kaç kullanımda siyah noktalarınızın azaldığını göreceksiniz)

Toniqim: Lancome Tonique Eclat (müthiş temizleme ve ferahlık hissi, yağlı ve karma ciltlere öneririm hafif alkollü)

maskem: Shiseido the skincare prufying mask (hassas ciltler için mükemmel, cilt kesinlikle kusmuyor her yaşa uygun içeriğinde kil ve deniz mineralleri var ama unutmayın sadece 5 dk durmalı bu maske)

Fondotenim: Loreal Paris Infallible (vazgeçemediğim tek fondoten 4. yü bitiriyorum yaz kış her gün kullanıyorum, sivilce yapmıyor cildi uva uvb ışınlarından koruyor)

Pudram: Bourjois Bio Detox Powder (tamamen bitkisel gözenekleri tıkamıyor ve parlamayı engelliyor, mat görünümlü ve kadife bir cilt isteyenler için ideal)

Allığım: Bourjois Blush (vazgeçemeyeceğim tek allık, küçücük kutusunda harikalar yaratıyor, diğer toz allıklar gibi hemen aşınıp bitmiyor ve çok çok doğal duruyor)

Rimelim: lancome hypnose drama (daha yeni aldım, dolgunluk ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı fakat kirpik kıvırtıcı kullanmak gerekli ya da benim kirpiklerim çok dik hiç bir rimel kıvırtmayı başaramadı çok inatçılar özel günlerde daha çok tercih edilebilir.
Max Factor False Lash Clump Defy Mascara Black günlük kullanım için ideal bana hergün kullanmama rağmen 5 ay gitti halada tam bitmedi, ben çok çok memnunum

yaşım: 26

Cilt tipim: karma,allerjik

Makyaj temizleyicim: dermacos

Gündüz kremim: kayısı çekirdeği+kara üzüm çekirdeği kremi (karışımı kandim yaptım)

Gece kremim: e vitamini ilaveli kayısı çekirdeği+kara üzüm çekirdeği kremi (karışımı kandim yaptım)

peelingim: kahve telvesi+zeytinyağı karışımı

Toniqim: gülsuyu

maskem: ılık sütle hazırlanmış macun kıvamında yaş maya

Fondotenim: sadece özel günlerde kullanırım (maybeline)

Pudram: sadece özel günlerde kullanırım (maybeline)

Allığım: yanaklarım zaten pembiş gerek duymuyorum

Rimelim: loreal paris

Göz kalemim: max factor

hangi ilacı kullanırsam kullanıyım cildimdeki bu sivilceler ve siyah noktalardan kurtulamadım ne yapmam gerekıo.bana önerebileceiniz ilaç veya doktor var mı acilllll lütfenn

Yaşım:27

Cilt tipim:yağlı

Makyaj temizleyicim:estee lauder perfect clean gel

Gündüz kremimlay hassas ciltler için spf 15 krem

Gece kremim:estee lauder hydrationist losyon

peelingim:clinique

Toniqim:clinique mild

maskem:estee lauder nem maskesi ve body shop kil maskesi

Fondotenim:maybelline

Pudram:mac msf natural

Allığım:avon russet

Rimelim:mac in yeni çıkan bir rimeli adını unuttum

Gebelikten dolayı sadece temizleme jeli ve nemlendirici sürüyorum çok karıştırmak istemiyorum

nasılsınız?bı blogunuzdakı gunluk yaptıklarınızı okudum cok hosuma gıttı doğal olusları
kayısı cekırdegı yağı kremı guneste leke bırakıo dıolar kullanıosunuz varmı sorun bırde maya maskesını ve gulsuynu ne zamanlar kullanıosunuz bende o kremlerden alıp karsıtırmayı dusunuorum son olarak beyaz sabunlamı yuzunu yıkıosunuz sımıddıe cok ama cok tesekkuler yardımlarınızı için

tşkler canım.. kayısı çekirdeği yağı kremini tek başına kullanmadım,kara üzüm çekirdeğiyle karıştırdım ve hiç bir sorun yaşamadım.. bir de ben bişey kullanırken inanılmaz irdelerim ve korkarak başlarım cilt tipimden dolayı ama çok şükür bi sıkıntı olmadığı gibi sıkıntılı durumları da düzeltiyo diyebilirim.cildimi çok rahatlatıyor. ama içine e vit karıştıracaksan onu mutlaka gece kremi olarak kullan çünkü evit güneşte lekelenmeye yol açıyor.
maya maskesi ve gülsuyun yaklaşık 2 ay olmuştur. ama gülsuyunu hergün düzenli kullandığım söylenemez. cildimi jelle temizliyorum ama aşırı hassas olduğu için her akşam değil gün aşırı temizliyorum. makyaj yapmadığım için yetiyo zaten.. ve cildimi temizlediğim gün tonik olarak gülsuyu kullanıyorum. ama en bariz etkiyi maya maskesi yaptı.. şuan vazgeçilmezim oldu.
yardımcı olabilmişimdir umarım.. aklına takılan olursa bildiğim ölçüde herzaman yardımcı olurum..
buarada kullanılan ürünlerde cilt tipin de önemli bunu zaten biliyorsundur yine de hatırlatmak istedim

benim cildimde aynı karısık ve alerjık beyaz sabun kullan dıolar temızlemek ıcın kremlerıde hemen alıcam cok tesekkürler. maya yı haftada bır dıolar ama cok kullanmak zarar verırımıs cılde son bı soru daha :) gece kremi surup yatıoruz ya sabah kalkınca cıldımızı yıkayıp sabah kredmını surmelıyız dımı cok zamanını aldım cok tesekkurler ...

yok caanım ne demek,sıkıntı eğil benim için.. sorabilirsin tabiiki..
beyaz sabun dedikleri ne acaba? onu pek anlamadım.. ama çok güzel bitkisel sabunlar var.
mayayı haftada 1 uygulamak gerekiyo sık yapmak tahrişe neden olabilir. normalda 15-20 dk bekletiliyo yüzde ama ben cildim hassas olduğu için 10 dk bekletiyorum sana da böyle yapmanı tavsiye ederim.
gece kremininden sonra uyanınca ben yine nemlendirici kullanıyorum.özellikle de bu kış aylarında. ama yazın duruma göre karar veriyorum. cildim zaten sinyal veriyor. ben zaten yaz kış dışarı çıkarken mutlaka güneş kremi kulandiğim için onunda nemlendirme özeliğinden dolayı nemlendirici sürmeyi aksatsam bile çok rahatsız olmuyorum.allerjik cildin varsa sen de mutlaka güneş kremi kullan derim.

beyaz saban dedıklerı bıldıgımız hacışakır:) başka bıtkısel bı sabun varsa onlardan alıyım. gece kremı surup yatıoz ya sabah kalkınca yuzu yıkarsak e bıde gece yatmadan once yıkıcaz hıc olmaz dımı :)

gündüz kreminin ustunemı gunes kremını kullanıosn ? markasınıda ogrenırsem onun cok ama cok mutlu olucam:)

beyaz saban dedıklerı bıldıgımız hacışakır:) başka bıtkısel bı sabun varsa onlardan alıyım. gece kremı surup yatıoz ya sabah kalkınca yuzu yıkarsak e bıde gece yatmadan once yıkıcaz hıc olmaz dımı :)

gündüz kreminin ustunemı gunes kremını kullanıosn ? markasınıda ogrenırsem gunes kredmı ve kayısı çekırdeklerının cok ama cok mutlu olucam:)

ben sabun kullanmıyorum yüzüm için o yüzden sabunları çok bilmiyorum açıkçası..
ben cildim sadece gün aşırı ve akşam jelle temizlerim onun dışında sabah uyanınca sadece suyla yıkıyorum.. nemlendiricimi sürüyorum ve 5-10 dk sonra güneş kremini sürüyorum..
nemlendiriciler mecitefendinin kremleri, güneş koruyucum ve yıkama jelim dermacos

yaşım:35

Cilt tipim:yazın karma,bol nemli(nemli iklimden dolayı),kışın karma kuru

Makyaj temizleyicim:Bioderma sensibo H20,bioderma kuru ciltler için yüz temizleme jeli,sebamed sensitive skin sabun(yazın),durance organikyüz temizleme sütü(kışın)

Gündüz kremim:Clinic repairwair gündüz krem(antiaging),karma ciltler için her sabah ,bioderma kuru ciltler için (kışın),biobella yüz kremi(ailemin yanındaki:),durance kuru ciltler için krem(kışın)yeni bitti.

Gece kremim:Babe onarııcı (kuru ciltler için) gece kremi(kışın),talia nar çekirdeği yağı ;her akşam

serum:clinic repairwear laser focus (antiaging) gün aşırı akşam

peelingim:clinic 7 day scrub ve cilinic soyucu(exfalation mydu) hafta 1

Toniqim:Rosanse ,pek kullanmıyorum.

maskem:clinic 7 day scrub (haftada bir)bioderma hydrabio mask(nemsiz ciltler için) (kışın)

güneş kremi :la roche posay antelios xl 50+(yağlı ciltler için)

Arada bir çıkan sivilceler için:limon ve pudra karışı maske,imex ten rengi kapatıcı iyileştirici krem,peelingimden sürüp bekletmek

Fondotenim:maybeline köpük fondöten:gerekirse kışın kullanıyorsum,nadiren kullanıyorum eskimese bari

Pudram:bourjois organik pudar (vanilla ),loreal true much pudra: yazın full kullanıyorum bunları,yüz terlemesine pudra iyi geliyor.

Allığım:flormar ama kullanmıyorum.

Rimelim:clinic ve este Luther in hediye verdiği mini boy:gerekmedikçe kullanmıyorum.

göz kalemim:mac ,koyu çakır bir renk ,este Luther duble wear gri,clarins gri,bourjois siyah,glominerals (chocral) :bunları hangisi elime geçerse günlük kullanıyorum.

dudak koruyucum:brust be,nivea ballı,ywes rocher çilek,nivea çilek,nivea vişne,watson pember renkli,blisteks

saç boyamrganik olanlardan,phyto,cliriens,colorsoin (açık kestane)

el kremi :neutrogen veya ne indirimseyse o veya deneme amaçlı her krem

parfüm:avon essence,Victoria secret amber,victoria secret coconut :Ama dışarda kullanmıyorum,evdebazen banyo sonrası

vücut kremi:komili bebe yağı bazen

Vücut:duj jeli ersağ duj jeli ,dove fındık vanilya sabun ve banyo eldiveni veya değişik denemeler.

şampuan:gliss yağlı saçlar için,uzun kırılgan saçlar için,işlem görmüş saçlar için ,pantene boyalı saçlar için,ersağ kremsiz şampuan,deneme amaçlı küçükboy avon advantec şampuanları

MUTLAKA BOYALI SAÇLAR İÇİN Mİ KULLANMALAIYIM ARKADAŞLAR?

saç bakımı:gliss maske ve çeşitli marka saç kremleri

saç için bakım yağları:doa marka badem yağı,hindistan cevizi yağı,susam yağı,argan yağı,e vitamini,bal.. şampuan içine veya arada bir saça maske olarak..
saç yıkayıp kurutunca: çeşitli marakalara ait saç yağları,gliss,watsonunki...
saç tarama spreyi:dalin ve otacı

Son düzenleme:
Seni tebrik ederim canım. Helal olsun 37 yaşındayım.neredeyse hiçbir şey kullanmıyorum.

tulipa maşaallah liste bayağı bir kalabalık.. cildini de iyi analiz etmişsin ama merak ettiğim birşey var brden fazla marka nın ürününü kullanıyorsun. herhangi b,r yan etkiyle karşılaşmıyormusun?
bir markanın serisini kullanman daha iyi olmaz mıydı acaba? merakımdan soruyorum, ben bukadar çok ürün kullanmadığım için bilmiyorum..

son olarak e vıtamını ampulunun bellı bı olcusu varmı bıde mecitefendinin değilde biizm bahartacıda softem marka var bı bılgın varmı bu markayla ılgılı? teşekkurler şimdiden..

son olarak e vıtamını ampulunun bellı bı olcusu varmı bıde mecitefendinin değilde biizm bahartacıda softem marka var bı bılgın varmı bu markayla ılgılı? teşekkurler şimdiden..

bahsettiğin markayı hiç duymadım canım, kk da kullanan var mı bir araştır istersen sonra al..ben e vitamininden 1 ampul koyuyorum.

yaş 27 ....
cilt tipi : karma
makyaj temizleyiicim :acıbadem sütü veya şu markette satılan mendiller .... zamanım olmayınca onlardan kullanıyorum ...
yüz temizleme jelim :y rocher birde garnier üçü bir arada var onu sadece burnuma sürüyorum siyah nokta için ...
tonik:)innova
serum :)loreal skin perfection
nemlendirici :)y rocher
göz altı kremi :)y rocher
garnier bb krem
max göz kalemi ve rujum
meybelline allık ve maskara
şapmuan :bioblas
saç maskesi :)elseve
saç kremi :)watsons
ve watsons duj jelleri ve scrubları ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…