• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı değilim:(:(:(

sürekli bakımlı olmak zor demişsiniz ama bakımdan anladıgınız ne sizin acaba? sürekli makyajlı olmak mı?
öğlen kalkmayın 7 saat uyuyup kalkın. işlerinizi bitirdikten sonra eğer ev işi yapıyorsanız diye söylüyorum duş alın oh mis gibi. duşa girmezseniz deodorant sıkın. günlük yüz temizleme rutini oluşturun. yüzünüzü temizleyip nemlendirin. evde ben de topuz yaparım dışarı gidecekken açarım ya da at kuyruğu hatta topuz bile olur yine.
bir oje sürmek zor mu..

kimse anasından bakımlı ve güzel doğmuyo o bahsattiğin kızlar bakımlı olmak için girdikleri çabanın sonucu güzel oluyorlar çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır klişesimi yapalım illa

Tatlım gördüğün o fonlu parfümü bayanlardan biriyim ama su an evde pijamalarimi giymiş saçım tepede kalemle uyduruk toplanmış ve kızım ayaklarımi boyamis paspal paspal oturuyorumo tipler de evde sen gibiler dışarı çıkarken emek ver sen de hoş olursun
evde hepimiz pijama tişört toplu saçlıyız dışarda süslüyüz sadece

o kadar dert sıkıntı yaşadığınızı yazmışsın onlarda bu gibi dertler mi?eğer öyleyse ben buna dert değil kendine dert arama çabası içinde olma ama doğru derdi bulamama derim,saçını düzgün toplayıp hafif bir makyaj üstüne giyeceğin temiz düzgün bir kıyafetli bu derdi aşabilirsin zor değilHoppa

O gördüğün süslü püslü kızlardan biri de benim :D
Evden çıkmadan 1 -2 saat önce başlarım hazırlanmaya .
Duş alırım saçlarımı fönlerim , makyajımı en ince ayrıntısına kadar yaparım , ellerim ayaklarım hep ojeli zaten yaz kış :)))
Giyimim mutlaka fiziğime uygun ve uyumlu olur .
Bunlar aslında zor şeyler değil ama senin içinden gelmiyor demek ki .
Mesela bende bakımsız hayatta çıkmam kendimi çok kötü hissederim .

Siz de bir tuhafsınız.

Hem diğer kızları kıskanıyorsunuz hem de zor iş diyorsunuz.

Saydıklarınız zor şeyler değil. parfüm sıkmak bir kere bakımdan değil gerekliliktendir. O dediklerinizi en fazla 45-50 dkda tamamlarsınız.

Yok zor yapamam diyorsanız da millete hasetle bakmayın öyle Mutlu olun

Kızlar ne zaman bi fönlü saçla geçen o makyajlı parfümlü kızları göremiyor çok kıskanırım ben evde hep saçımı topuz yapıyorum pijama giyiyorum:KK61:

bakimli olmak baska, o anlattigin avm lerdeki yapma bebek gibi gezen kizlar baska. ikisi arasinda cok fark var yani. Bakimli olmak yuzunde 2 ton makyaj ve hergun masayla yapilmis, yada utulenmis gibi dumduz boyali saclarla gezmek demek degil.
bakimli olmak temiz olmaktir, temiz kokmaktir, yuzune, eline, cildine ,vucuduna , ozen gostermektir. Suslu olmakla bakimli olmayi karistirmamak lazim bence. Gayette manikurlu temiz tirnaklara sahip olabilirsin vede bakimli olursun, illaki uzun ve kirmizi tirnak sart degil yani.

Benı anlattın yaa. Parfum sıkamıyorum alerjı yapıo. Gözüme bişi süremıyorum gözüme alerjı yapıo. Een fazla ruj sürerım oda bellı bıle olmaz. Zaten ıyı bişi yapınca bana olmuyo egreti duruyo. Taş gıbı olamıyorum. Öyle gıyınıyım şıkır şıkır oluyum dıyorum ruhum kelepçelenmiş gıbı hıssedıyorum. Neden? Çünkü bünye alışkın degıl ki süse püse. Bi süspüs görmeden de ölüp gıdecem sanırsaaam:KK1::mad:

Back
X