• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı değilim:(:(:(

Merveee21

En zeki üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
95
9
1
35
Kızlar ne zaman bi fönlü saçla geçen o makyajlı parfümlü kızları göremiyor çok kıskanırım ben evde hep saçımı topuz yapıyorum pijama giyiyorum:KK61:

Elleri kremle ojeli kızları çok kıskanırım benim ellerim hep çatlaklarla dolu temizlik yapmaktan

Avm ye gidince barbie gibi kızları çok kıskanırım o kadar çekici görünüyorlar ki

Bi de pırıl pırıl güneş gibiler benim hiçbir ışığım yok

Bu saydiklarini yapmak zor degil,illa pahali marka bakim urunune ya da mos kuafore ihtiyacin yok hele hele is yaparken eldiven giymek hic zor degil

O kızlar eve gelince topuzlu pijamalı oluyorlar :KK70:
Sende dışarı çıkarken iki bak kendine. Oje dediğin nidir ki allasen?

Ulaşabileceğin şeyleri neden kıskanıyorsun ki?
Bende evde topuz saçla pijamaylayım dışarı çıkarken saçımı fönleyip ellerimi kremleyip makyaj yapıyorum.
Bence bakımsız değil üşengeçsin.
Kışın böyle oluyorum peki avon mu kullansam bi de hangi parfümler güzel

Kışın böyle oluyorum peki avon mu kullansam bi de hangi parfümler güzel

Ben yaz kış evde öyleyim öyle iyi hissediyorum.
Olabilir bak kataloglarına bileğini sürüp kokla parfümleri kendine uygun olanı seç.
Yatmadan ellerine yüzüne krem sür temizlik yaparken eldiven kullan.
Bana her an bakımlı olmak zor geliyor valla dışarı çıkarken hem farklı oluyor fön çekiyorum özene özene makyaj yapıyorum bi gün öncesinden ojemi sürüyorum. İsyan etme hareket et. :)

Tatlım gördüğün o fonlu parfümü bayanlardan biriyim ama su an evde pijamalarimi giymiş saçım tepede kalemle uyduruk toplanmış ve kızım ayaklarımi boyamis paspal paspal oturuyorumo tipler de evde sen gibiler dışarı çıkarken emek ver sen de hoş olursun

Back
X