Şampuan ve Saç Kremleri bakımlı hanımlardan yardım bekliyorum :(

withoutname

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
226
118
133
Merhabalar,

Benim derdim saçlarım. Ne yaptıysam düzeltemedim, böyle tülerik, yıpranmış, saçımı topluyorum her yerden küçük küçük tüyler fışkırıyor falan. Şuan Amerika'dayım, buranın suyu cildime hiç iyi gelmedi. Derim soyuluyor resmen, kepek problemi de başladı haliyle. Daha birkaç ay buradayım. Bildiğiniz, kullandığınız iyi gelen şampuan, saç kremi yada başka bir ürün var mı? Ama rica ediyorum, deneyimlemiş olun çünkü reklam üzerine denediğim çoğu ürün iyice plastikleştirdi saçlarımı. Daha da kötü olsun istemiyorum. Şimdiden teşekkürler

Merhabalar,

Benim derdim saçlarım. Ne yaptıysam düzeltemedim, böyle tülerik, yıpranmış, saçımı topluyorum her yerden küçük küçük tüyler fışkırıyor falan. Şuan Amerika'dayım, buranın suyu cildime hiç iyi gelmedi. Derim soyuluyor resmen, kepek problemi de başladı haliyle. Daha birkaç ay buradayım. Bildiğiniz, kullandığınız iyi gelen şampuan, saç kremi yada başka bir ürün var mı? Ama rica ediyorum, deneyimlemiş olun çünkü reklam üzerine denediğim çoğu ürün iyice plastikleştirdi saçlarımı. Daha da kötü olsun istemiyorum. Şimdiden teşekkürler

Yağlarla bakım yapabilirsin, saç nemlendirici maskelerden kullanabilirsin. Bir de entele diye bir ot var, zehirli diye geçiyor ama ağzına yada gözüne değdirmediğin sürece sorun yok, nette kullanım şekli var, onu deneyebilirsin.

Bu güne kadar kullanıp cok memnun kaldigim tek üründür Loreal Absolute Repair serisi.

Maske, şampuan ve serum üçlüsü gerçekten de saçları onarip canlandırıyor. Ama üçünü de kullanmak gerek. Biraz bütçe gerektiriyor çünkü çabuk tükeniyor. Benim saçlarım uzun olduğu için maske ve şampuanı her ay yeniden alıyordum ama değdi. Ilk kullanımda bile farkediyorsunuz ise yaradığını.

Çok teşekkür ederim, denedim bir sürü yağ, saç bakım ürünü ama iyi gelmedi hiç birisi. Şuan zaten burada o tarz yağlardan bulmam zor olabilir. Söylediğiniz ota Türkiye'ye dönünce bakıcam :)

Loreal'in ürünleri denemiştim fakat bunu denemedim. Alayım o zaman, baya iddialı söylediniz :) Umarım benim saçlarıma da iyi gelir, çünkü baya umutsuzum bu konuda.

Saçlarım yanmış gibi olmuştu bir ara fazla açtırmışım. Entele otunu altı ay kullandım, altı ay sonunda saç kremi bile kullanmama gerek olmuyordu.

Loreal'in ürünleri denemiştim fakat bunu denemedim. Alayım o zaman, baya iddialı söylediniz :) Umarım benim saçlarıma da iyi gelir, çünkü baya umutsuzum bu konuda.
Market ürünü değil bu bahsettigim. Bazı lüks kuaforlerde profesyonel bakım için kullanılan, Loreal'i çok daha fazla seveceginiz çok da kaliteli bir seri. En azından bir kez deneyin derim. Ben cok memnun kaldığım için önerdim. Umarım size de iyi gelir.

Amerika'da fiyat olarak burdan daha uygundur. Kullanırsanız paylasirsiniz umarım, merak ederim ben şimdi :)

Yumurtali balli zeytinyağlı bir maskem var..her hafta uyguluyorum...elseve sampuan kullaniyorum..john frieda krem ve maske kullaniyorum birde..saclarim boyali olmasina ragmen yumusak....

Amerika'da fiyat olarak burdan daha uygundur. Kullanırsanız paylasirsiniz umarım, merak ederim ben şimdi :)

Canım aldım 3'lü setini 45$ (110 lira gibi bir şey) Gelir gelmez başlıcam kullanmaya, çoooook teşekkür ederim :) Sevindirik oldum :)

hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkürler, söylediğiniz otları dönünce deneyeceğim :) Şimdilik Loreal'i deneyelim bakalım, buradan da yazarım nasıl geldiğini.

Canım aldım 3'lü setini 45$ (110 lira gibi bir şey) Gelir gelmez başlıcam kullanmaya, çoooook teşekkür ederim :) Sevindirik oldum :)

hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkürler, söylediğiniz otları dönünce deneyeceğim :) Şimdilik Loreal'i deneyelim bakalım, buradan da yazarım nasıl geldiğini.
Fiyat çok iyi. Ben sadece maskeyi 55 tl'ye almıştım ve 1 ay zar zor gidiyordu. Ama kupkuru ot gibi saçlarımı yumuşacık ve parlak yapmıştı. 5 aydan sonra bıraktım butcemi zorladığı için. Güle güle kullanın. Merakla bekliyorum paylasimlarinizi.

Canim ben saclarim cok dökuldgu icin hunca care argan ve zeytinyagli sampuan aldim. Bir aydir kullaniyorum dokulmesine hic bir faydasi olmadi fakat o kadar sampuan kullandim bu sampuan kadar parlaklik veren ve yumusatan bir sampuan gormedim. Ayrica ilk yikamadan itibaren sacinda yumusakligi hissediyosun ve cok parlak gorunuyo tavsiye ederim

Elime geçeli 5 gün oluyor, 3 kere kullandım. Yıkarken çok güzel, tararken falan da çok daha az döküldüğünü fark ettim saçlarımın ama genel yapısını iyileştirmesi için daha erken sanırım. Aklımda burası, biraz daha kullandıktan sonra yazıcam ayrıntılı yorumumu :) Teşekkür ederim sorduğunuz için :)

Nasıl ise yaradı mi?

Merhaba canım,

Şampuanı, saç kremini ve maskesini bir süredir kullanıyorum. Gerçekten işe yaradı. İlk 10 gün sadece yıkarken yumuşacık yaptı saçlarımı ve dökülmesini baya azalttı ama tülerik ve sağlıksız görüntüsü aynıydı.Zamanla kullandıkça saçlarımın yapısında da değişiklikler hissettim, şuan tamamen değişti diyebilirim saçlarım. Kabarıklığı gitti, plastik gibiydi, o halinden eser kalmadı. Son bir haftadır aynada gözüme çok güzel gözüküyor sadece toplamama rağmen. Gerçekten etkisini gördüm. Bundan sonra başka şampuan kullanacağımı sanmıyorum. Fiyatı biraz tuzlu ama yapacak bişi yok. Çok teşekkür ederim sana. Umarım benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da görür ve denerler Loreal'i.

Merhaba canım,

Şampuanı, saç kremini ve maskesini bir süredir kullanıyorum. Gerçekten işe yaradı. İlk 10 gün sadece yıkarken yumuşacık yaptı saçlarımı ve dökülmesini baya azalttı ama tülerik ve sağlıksız görüntüsü aynıydı.Zamanla kullandıkça saçlarımın yapısında da değişiklikler hissettim, şuan tamamen değişti diyebilirim saçlarım. Kabarıklığı gitti, plastik gibiydi, o halinden eser kalmadı. Son bir haftadır aynada gözüme çok güzel gözüküyor sadece toplamama rağmen. Gerçekten etkisini gördüm. Bundan sonra başka şampuan kullanacağımı sanmıyorum. Fiyatı biraz tuzlu ama yapacak bişi yok. Çok teşekkür ederim sana. Umarım benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da görür ve denerler Loreal'i.
Çok sevindim :KK9:

Back
X