- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 906
- 323
- Konu Sahibi Almanyada1turkkizi
-
Bu konuya bile olumsuz yorum yapanlari anliyamiyorum kesinlikle.
Herkes Temiz olmak zorunda degil,milleti niye inceliyorsunuz diyorsunuz,ozellikle incelemiyoruz
burnumuza sokuyorlar...
Bu konuda olumsuz yorum yapanlar
Burada konusunu actigimiz bayanlar demekki. Baska lafim yok.
böyleleri iki boya sürerek kadınız diye geziyorlar ne iğrençliktir başıma gelen bir olayı anlatayım mutfak robotum bozuldu tamirciye götürdüm bir tanede kadında epilasyon aletini getirmiş görmeniz lazım epilasyon kıl dolu sıkıştırmış bi tarafını üstü kan adamdan ben utandım ama kadında tık yok öyleleri kadın değil bence farklı türden insanlar
Konu sahibinin düşüncesinin tersi düşünceye sahip olunca ve bunu belirtince nedense onun kınadığı tarafa geçiyoruz bir anda.
Evet arkadaşım o bayanlardanım ben de. 12 saat boyunca köpek gibi çalışıp hayatımda hiç terlemediğim kadar terleyip tuvalete gitmeye bile vakit bulamayan o pis bayanlardanım ben de. (bayan da neyse artık..)
Oldu mu şimdi?
Ben niye sürekli karşılaşmıyorum böyleleriyle? Ben de mi bir sorun var?
Hayır. Tabi ki de karşıma çıkıyor ama yaşadığım yerde başka sorunlar varken milletin pisliği gözüme batmıyor. Dert etmeye bile değmez.
Kendime alacak değilim ya bana ne ister on günde bir banyo yapsın, ister koltukaktı tüyünü uzatıp örsün.
Konu sahibinin düşüncesinin tersi düşünceye sahip olunca ve bunu belirtince nedense onun kınadığı tarafa geçiyoruz bir anda.
Evet arkadaşım o bayanlardanım ben de. 12 saat boyunca köpek gibi çalışıp hayatımda hiç terlemediğim kadar terleyip tuvalete gitmeye bile vakit bulamayan o pis bayanlardanım ben de. (bayan da neyse artık..)
Oldu mu şimdi?
Ben niye sürekli karşılaşmıyorum böyleleriyle? Ben de mi bir sorun var?
Hayır. Tabi ki de karşıma çıkıyor ama yaşadığım yerde başka sorunlar varken milletin pisliği gözüme batmıyor. Dert etmeye bile değmez.
Kendime alacak değilim ya bana ne ister on günde bir banyo yapsın, ister koltukaktı tüyünü uzatıp örsün.
toplumun kuralları olduğuna inanıyorum kendi evinde kendi arabasında ister pislikten ölsün ama toplu taşıma araçlarında iş yerinde okulda dikat etmeliyiz bunuda yapmamak ayıp artık yani kimse kimsenin terini çekmek zorunda değil
Bu konuya bile olumsuz yorum yapanlari anliyamiyorum kesinlikle.
Herkes Temiz olmak zorunda degil,milleti niye inceliyorsunuz diyorsunuz,ozellikle incelemiyoruz
burnumuza sokuyorlar...
Hastalığı yüzünden terliyen insanlarda oluyor canım,yaz kış koltuk Altı terleyen insanlar var rahatsızlıklarından ötürü o zaman o insanlar ne yapsın değil mi hemen onları dışlanmamız mı gerekiyor,gerçi şimdi olumsuz yorum yaptık diye pis olduk.Adam çalışıyor, terliyor kokuyor. Üzerine deodorant sıksa bu sefer de terin üzerine deodorant sıktı oluyor -ki bence bu daha çok rahatsız edici. Sinüziti, astımı olan anlar ne demek istediğimi.
çok ayıp!! olumsuz yorum yaptık diye pis mi olduk yani.
sizin temiz olduğunuz ne malum kuzum gördümmü görmedim burda satır satır yazarak temizlik gösterilmez hiçde inanmam.
satır satır yazarak pis olduğumuzu ilan edemeyeceğiniz gibi
ayrıca markette birkaç dk gördüğünüz insana nasıl sıfat yakıştırıyorsunuz hayret doğrusu
içsel temizlikte dışsal kadar önemli !!
Bana dokunmayan yilan bin yasasin diyorsunuz yani.
Siz rahatsiz olmazsiniz,biz.oluruz
burasida derdim var kosesi olduguna gore konu acip sabaha kadar konusuruz. Pekte tartisilcak bir yani yok aslinda.
Temizligin zitti pisligi savunan ,bin bir turlu bahane sunan hanimlarimizi anliyamiyorum.
Ortada pisliğiyle birine zarar veren mi var da bu deyimi kullanıyorsunuz?
Savunma olarak algılamayın bunu, savunulacak bir şey yok ortada. Herkesin temizliği kendine. Ben 2 gün yıkanmam pis hissederim kendimi, bir başkası bir hafta yıkanmaz, yıkanmaya ihtiyaç duymaz. Çok rahatsız oluyorsanız gidin kişinin kendisine söyleyin, bakalım nasıl bir tepki verecek?
Siz rahatsız oluyorsunuz diye kimse kendi yaşam tarzını değiştirmez. Ben gidip birisine desem bu ne biçim kıyafet tarzı, bu saç ne? Adama demezler mi sana noluyor diye?
Tartışın ama tartışırken insanların hakkına girmeyin lütfen. Siz bir kere kötü halini gördünüz diye insanları pis, bakımsız diyerek yargılayamazsınız.
Heee o pislerden biri de benimBu konuya bile olumsuz yorum yapanlari anliyamiyorum kesinlikle.
burnumuza sokuyorlar...
Butun yorumlarimi okuyun bakalim tej satir,ben boyle yapiyorum soyle giyiniyorum yazmismiyim?
İlk yorumumdan itibaren rahatsiz oldugum seyleri soyledim. Buda bu sitede en dogal hakkim:)
Siz niye uzerinize aldiniz bu yorumu onuda anlamadim.
Polemik yaratmamak icin birdahakine cevap vermiyecegim.
Sevgiler
Heee o pislerden biri de benim
Genellemeye bakar misin? Acimasizca yaftalamadik diye pis olduk. Ayrıca herkes temiz olmak zorunda degil denmedi, bakimli olmak zorunda değil dendi ama size gore bakim = temizlik olunca kavram karmaşası oldu.
Karsindaki kizcagizin o gün ne yasadigindan bihaber şekilde koltuk altındaki islakligi eleştirmek ne kadar doğru? Belki ter bezleri çok çalisiyor? Bunlar bilerek araştırarak mi geldiniz konu actiniz tabii ki hayir..
Hep diyorum rahatsız olan alsin eline deodorant siksin fis fiskil mi gördünüz alin elinize sir agdayi yapistirin çekin dünyanın binbir turlu hali olduğunu herkesin derdinin başından astigini ve çalışma saatini koşullar ini bilmeden de eleştirin çok güzel.
Ayrıca kokos olmasam da gayet bakimli ve temizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?