- Konu Sahibi Almanyada1turkkizi
-
Mrb hanimlar. Ben bakimsiz kadinlar gormekten igreniyorum artik.
Gecen bir magazaya girdim
begendigim birseyi boyum cok uzun olmadigindan alamadim,gorevli bayandan rica ettim ..
Geldi aldi sagolsun ama kolunu kaldirdiginda yusyuvarlak bir islaklik
ve koku. Bir kadin buna izin vermemeli bence. Hele oyle bir is yapiyorsa gerekirse yaninda ikinci bir kiyafetini tasimali.
Yazin gorduklerim,kolsuz giyinip
kol altlari killi gezenler.
Killi bacaklara ,o ten rengi coraplari giyenler.
Bu kadar zormu kilini tüyünü temizlemek.
Bir agda,veya jilet ne kullaniyorsa artik
kac saatimizi alir ki?
Otobuste vs yanimda oturan bayanlarda ,sayamadim kac kere gordum kulaklari kir dolu. Ama kulaklari asagidan tepesine kadar küpe dolu..
Süs püs makyaj tmm da,gerisini koyver gitsin düsüncesinden kurtulmak gerekiyor.
Bu saydiklarimi uygulamada kac paramiz gidiyor ki degil mi !
Buna benzer bir konu geçenlerde yine açılmıştı. Epey tartışılmıştı bu konu.
Bakımlı olmak süs püs değildir, temiz olmaktır zaten. Makyaja önem veren her gün hiç üşenmeden boyanan hatunlar temizliği nasıl yapmadan durabiliyor, aklım almıyor...
Kesinlikle katılıyorum sana.Bakım sadece makyaj yapmak,kuaföre gidip saç baş yaptırmakla olmuyor bazı şeyler.Bende günlük haytta pek makyaj yapmam ama, her gün duşumu alırım, dişlerimi fırçalarım, tırnaklarım daima temiz ve kısadır.Her gün ayrı kıyafet giyerim, 1 giyişte mutlaka kirli sepetine atarım.İlla boya küpü gibi dolaşmak değil bakım.Bi deodorant, diş fırçası,bi kalıp sabun ve su.Bunları da mı bulamıyorsunuz diyesi geliyor insanın
sizin bahsettiğinizin adı bakımlı olmak değil temiz olmaktır.
Kesinlikle katılıyorum sana.Bakım sadece makyaj yapmak,kuaföre gidip saç baş yaptırmakla olmuyor bazı şeyler.Bende günlük haytta pek makyaj yapmam ama, her gün duşumu alırım, dişlerimi fırçalarım, tırnaklarım daima temiz ve kısadır.Her gün ayrı kıyafet giyerim, 1 giyişte mutlaka kirli sepetine atarım.İlla boya küpü gibi dolaşmak değil bakım.Bi deodorant, diş fırçası,bi kalıp sabun ve su.Bunları da mı bulamıyorsunuz diyesi geliyor insanın
Yakın arkadaşımın biri gece makyajıyla uyuyor, evinde kıyafetleri yerlerde geziyor. Bende hiç makyaj yapmam, çok nadir rimel falan sürerim. Gelir bana laf eder çok bakımsızsın hiç makyaj yapmıyorsun bikbik diye. Kendine bak diyeceğim denmiyor ah denmiyor işte.
Yakın arkadaşımın biri gece makyajıyla uyuyor, evinde kıyafetleri yerlerde geziyor. Bende hiç makyaj yapmam, çok nadir rimel falan sürerim. Gelir bana laf eder çok bakımsızsın hiç makyaj yapmıyorsun bikbik diye. Kendine bak diyeceğim denmiyor ah denmiyor işte.
Hehhh aynen ya bide bişeye 5 gün giymiyolarmı deliriorum ! Aynen bnde her gün pantln degştrmem ama bluzumu hırkamı kazagmı hergün değiştiririm direk kirliye
Aynen ya, pantolonu da en çok 2 gün giyerim.Bneim bir arkadaşım var, hamile üstelik.Dikkat ediyorum, hemen hemen her gün aynı şeyi giyiyor, durumu yok diyeceğim ama var , bunu da biliyorum.3 günde bir yıkanır, saç baş yağ içinde.Kadın ya da erkek farketmez, her gün 10 dakika duş almak zor bir şey mi ya?
Aynen ya, pantolonu da en çok 2 gün giyerim.Bneim bir arkadaşım var, hamile üstelik.Dikkat ediyorum, hemen hemen her gün aynı şeyi giyiyor, durumu yok diyeceğim ama var , bunu da biliyorum.3 günde bir yıkanır, saç baş yağ içinde.Kadın ya da erkek farketmez, her gün 10 dakika duş almak zor bir şey mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?