Bakimli olmak bu kadar zor olmamali

Çok güzel bir konu bakımlı olmak sadece makyaj yapıp saçları boyatmak değil ya sokakta sapsarı dibi çıkmış saçlar alacalı alacalı boyanmış yüzler,akmış siyah göz kalemleri görmekten artık bi kadın kendine nasıl böyle bir kötülük yapar diye hayrete düşüyorum.Bir de terleyip mağazalarda ter işinde o kıyafetleri deniyorlar sonrada başkası deniyor ya ne kadar iğrenç bir şey bu

İste bu işin sonu yok......kokuyla başkalarını rahatsız etmek ayrı......bakımsızsın saçlarına şekil ver demek ayrı..........insanlar iyice manyaklaşmış saçlarıma sadece düz fòn çekiyorum ve doğal rengini değiştirmiyorum diye adım bakımsıza çıkmış..........belki biraz fazla özel ama tüm paramı iğneli epilasyona vermiştim çunku kıldan nefret ederim.........acilde forma giyiyorum ve buna rağmen bakımsizmışım........ex kocama gòre 90 60 90 olmadığım için bikini de giyemezmişim.........saçmalık
Konuştuğum insanın ağız kokusunu almıyorsam umrumda olmaz

Kesinlikle.Yani o zaman senin sivilcen var yakından fotoğraf çektirme senin tenin siyah saçını sarıya boyatma ohoooo.Bunun sonu yok ki.Ağda da genital bölge ve koltuk altı hariç bence kişinin kendi tercihidir.

Ya bi arkadasim vardi agzi resmen tuvalet gibi kokuyordu.kinamiyorum hasa ama estetik amacli dr a gitmisti.dr dislerinde curukler var tedavi ettirilmesi gerek demisti ama o agrisi yok ne yaptiracam demisti.suan bende o fobi var.dis ipi kullanirim agiz bakim suyu falan ama yinede kimseyle dipdibe girmeye cekiniyorum kokuyorsa diye. acaba kokuyormu ya insan kendisi alabilirmi

benim üniversitede bir arkadaşım vardı. ağzı acayip kötü kokardı ay hatırladım şimdi iğrendim gene.
ilk zamanlar hep belki dişi çürüktür, hastadır diye günahına girmiyim dedim
ama bir gün derse girecektik sabah karşılaştık yüzünü yıkamamış ağzı akmış yanaklarında kalmış falan
ne bileyim çok garip
evindeyken istersen yıkanma etme ama topluma karışılınca olmaması gereken bir tutum

gözlerini dikip kusur arayan insanlarda beni iğrendiriyor...
bacakların kaymak gibi olur selülütin vardır ayyy selülitli bacakla etek giymiş göz zevkim bozuldu iğreniyorum
yok bacağı kıllı, yok kokuyor yok bilmem nee..
kimse beni ilgilendirmez ben kendime bakarım kendim temizmiyim tamamdır benim için..
kimseyi ne kınarım nede kusur ararım, dünyaya bir kere geliyorum ömürümü onun bunun kılına bakarak ayıplamayla geçiremem..
kusur arayan insanlar yüzünden ne giyeceğimi şaşırır oldum bacağımda selülilit var mini etek giyemiyorum neden? çünkü hem cinslerimin aman göz zevki bozulmasın, onların göz zevki benim özgürlüğümden önemli diye!!!

yurttayken bir kızın kuaföre " çektiğin fön bi hafta dayanmıyor" diye sitem ettiğini duymuştum.

bi hafta saç yıkanmaz mı ya, hadi saçı kuruysa belli olmuyodur belki ama kokar o kafa böğğkk

bnm bir arkadaşım var hep ağzı kokar niye bilmiyorum bir de konuşurken dibine giriyor ve yüzüne hohlayarak konuşuyor, o kadar sinir oluyorum ki ama birşey de diyemiyorum. yazın teni çok kötü ter kokar, üstüne parfüm boşaltır ama ter ve parfüm birleşip iğrenç bir koku oluşturur. o da bu kokusunun farkında olmadan yakın temas kurmak ister insanların milimetrik mesafede yakınından konuşur, çaktırmadan uzaklaşmak istersin daha çok üstüne abanır bişidiyemezsin
başka bir arkadaşım daha var sigara kullandğından ve büyük ihtimal kıyafetlerini değiştirmediğinden çok çok kötü kokar, onu o kadar çok sevmediğim için kötü davranabiliyorum o yüzden yanıma da pek yaklaşmıyo ama ilk bahsettiğim arkadaşımla yakınız ve insan bişey söyleyemiyo işte. insanın kendini bilmesi lazım

evet reklam yayını yApmak gibi olmuş bazı yorumlar

Temizlik güzeldir elbette ama konuda bahsettiginiz kişiye değinmek istiyorum belkide o bayanın koltuk altı rahatsızlığı vardır koltuk altlarında rahatsızlık olan kişilerde yaz- kış koltuk altları terler sizin dediğiniz gibi bluzlarında yusyuvarlak lekeleri olur,o yüzden ne olup olmadıgı bilmeden bu konularda ön yargılı olmayalım diye düşünüyorum.Çok sevdiğim bir ablam var kadının koltuk altı yaz- kış terler giymiş olduğu bluzlarda hep leke olur kadının gitmediği doktor kalmadı ama ne yazikki çare bulamadı bu kadın çok temiz bir Bayandır ama gel gör ki bu tür bir rahatsızlığı var,bayanı girdiği toplumda incitmeye çalışanlar oldu zamanında ama gel görki kimse kimsenin iç dünyasını bilemez herkesede derdini tek tek açıklayamaz.

Maşallah bütün hanımlarımız günde duşunu alıyor hepsi bakımlı tertemiz. Peki benim sabahları otobüste yolculuk ettiğim, günlük hayatta karşıma çıkan insanların kkdan haberi yok mu acaba?

Karşımızdaki insanı tanımadan yargılamak vay ne pis demek bizi daha temiz yapmaz. Dış güzelliği kadar iç güzelliği de önemli. Temiz bir ağızdan incitecek bir söz duysam; dışı ne temiz bir insan diye düşünmem.

Her gün muhattap olduğunuz birisi olsa rahatsızlığınızı anlarım da marketteki görevlinin size ne gibi bir zararı var anlamadım. Kitapta yeri var dediğiniz yorumdan yola çıkarak müslüman olduğunuzu varsayıyorum. Aldığınız kul hakkını da hesap ettiniz mi peki?

Son düzenleme:
Ne çok dikkatlisiniz öyle... Bu kadar çok incelemeyin insanları. Ben de toplum içine çıkıyorum, otobüse biniyorum, çarşıya gidiyorum ama nedense dert edecek kadar çok karşılaşmıyorum böyle insanlarla, varsa da (illa ki vardır) dikkat etmiyorum.
Mağazadaki çalışan kadından bahsetmişsiniz, yapmayın Allahaşkına mağaza çalışanından bahsediyoruz, 12 saat boyunca ayakta olduğundan şüpheniz olmasın. Belki yedek kıyafet, roll on getirmiştir yanında ama inanın o tip işlerde insan yeri geliyor tuvalete gidecek zaman bulamıyor.

Hadi tamam saydığınız diğer örnekler gerçekten itici, görürsünüz, ıyy der geçersiniz, buraya konu açacak kadar dert olmamalı bu size. Hem belki o itici bulmuyordur, hatta seviyordur öyle dolaşmayı. Bilemeyiz. Bize düşen kafamızı çevirip geçip gitmek.

Yok öyle bir şey yahu. Tamam sizin arkadaşınız yapıyor olabilir ama bir sebebi vardır illa ki. Bütün paganların uyguladığı bir şey değil o. Paganlığa ve wiccanlara sempatim var o yüzden dikkatimi çekti.

Yorumunuzun geri kalan kısmına katıldığımı da belirteyim ayrıca..

Ayrica mağaza görevlisini her gün o vaziyette görüyorsaniz bi anormallik var evet ama bi gün gördüğün insani bu derece yaftalmak nedir ya?
Ayrıca temizlik ve bakim ayri şeylerdir konu sahibi

Herkes bakimli tertemiz süslü zaten KK da.
O disarda gördüklerinizi KK ya davet edin, burada ogretirsiniz gerekenleri puripak olurlar burda

Son düzenleme:
4 yıl yurtta kaldım,o kadar çok ki bu kızlardan...

Banyoda epilasyon yapıyor,kılına bir su tutmaktan aciz... Yarım saat boyanmaya nasıl sabrediyorlar bilmem.

Aynen...Bu arkadaşımla aynı yurttaydık 2 yıl önce... Afedersin sutyeni yerlerde gezerdi, biz toplardık. Şimdi ayrı ayrı evlere çıktık hepimiz. Onun evde kıyafetler yerlerde falan. İnsan kendine bir bakar da sonra milleti eleştirir değil mi ama yok bunda o.

Eminim sabah da o silmediği makyaj yüzünden panda gibi uyanıyordur!..

Silmediği o makyajın üstüne makyaj yapıp okula geliyor desem...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…