Cilt Bakımı Ürünleri bakimli olmak istiyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
her kadinin bakimli ve temiz olmasi gerekiyor tamam ama ogrenci hâliyle millet o kadar parayı nerfen buluyo nemlemdiricisi yuz yıkama jeli tonigi dudakbalmi goz kremi yuz kremi el kremi ruju fari bb kremi alligi bilmem ne hepsini almaya kalksam bi sene ac yatarim hangi urunler kesinlikle olmali siz bu bakim isine ne kadar psra harciyosunuz?

Bakimli olmak bumu yani ne alaka..

Bi kere el yüz kremini, dudak balmı, fondöten, maskara ve deodarant+parfüm çantandan eksik olmamalı en nihayetinde bunlar servet değerinde değil.

Ve en önemlisi herzaman temiz olmalısın, parfüm olmadan da mis gibi kokmalısın buda pahalı bişey değil cnm.

Temiz ol , tüylerine dikkat et kabataslak ilk yapman gerekenler bunlar. Illa pahali urunler kullanicaksin diye birsey yok. Makyaj malzemesi, temizlik urunleri de cok pahali seyler degil.

butcene gore olan yerlerden alısveris yap malum kozmetik aldı basını gitti herkesin cebine gore var artık urunlerde kaliteli yani ucuz diyede bir ruja bir lira verme tabi:) birden hepsini alma bir alısverise cıkarsın fonfoten alırsın bir hafta sonra bir ruj bir goz kalemi gibi zaten makyaj urunleri bir ayda biten seyler degil oldukca uzun zaman dayanabiliyor..deodrant parfum sart her insan icin bence bunlar zaruri cunku herseyden once guzel kokmak insanın kendisini daha cok sevmesini saglar bir deodarantı 10 liraya rahatlıkla bulursun dedigim gibi 2 gunde biten seylerde degil

Ben hic kullanmam tonik monik yüz jeli göz kremi ihtiyac duymuyoeum parfüm de kullanmam. Yani genede bakimliyim temiz olmak gerekli illa makyaj lan bakimli olunmuyor

Makyaj temzleme için acıbadem sütü ,nemlendirici bepanthol krem ,deodorant için karbonat bir de güzel kokulu bir sprey ürün fa vs gibi ,fondotene gerek yok senin yaşın için ,bir parlatıcı bir rimel yeter..Rossman rival de loop ,watsons rımmellondon ürünleri hem kaliteli hem uygun fiyatlı

Yüzünü gül suyuyla bazen de maden suyuyla sil.
Fondöten kullanma.
Eyeliner, rimel, parlatıcı yeterli makyaj olarak.
Saçların da ya fönlü ya kıvırcık olsun.
Yanında deodorant ve ruj bulundur.
Bu kadar yeterli.

bakımlı olmak makyajlı olmak değildir.
ki zaten bu ürünleri tek seferde alıp kullanmaya başlama.

bi rimel, eyeliner, dudak nemlendirici yeter.
fondöten kullanma. istiyosan az bişey allık kullan

onun dışında her zaman temiz olun, tırnaklar dahil.

Herkes bakımlı olmak istiyor olamıyor bu aralar nedense. Halbuki isteyen insan bakımlı olur, çok zor ya da çok pahalı bişey değil.

Bir duş jeli 5 lira, deodorant 8, roll on 5, dove sabun 3.5, gül suyu iyisinden alırsan 10 lira civarı. Ne etti toplam, 30 lira falan. Bunlar her ay alacağın şeyler. Hemen hemen bir ayda biterler düzenli kullanımda. E bi zahmet cilt ve vücut temizliginizde ayda 30 lira ayırıverin. Geri kalanı kozmetik ürün onlar da keyfe keder.

Nemlendirici bb krem dudk balmı rimel bi de göz kalemi kullnıyrum panda gibi gözün her yerini boyayıp gezmenin alemi yok öğrencisin zatn

Makyaj yapmam özel birşey olmadıkça.ama yüz temizleme Jeli tonik ve nemlendirici şart.bir de göz altı kremi.malesef 30 umu geçince anladım.onlari kullanmazsan kırışma çabuk başlıyor.benim başlayınca şimdi aldım.tabi nemlendiricim kırışık giderici etkili.bunlar markasına göre değişen fiyatlarda.ama kimyasalı ürünleri kullanmak da tehlikeli.ben eczanelerde satılan bir markayı kullanıyorum kimyasalı yok.jel temizleyicisi 20 lira civarı toniği de aynı fiyat civarı.goz altı için olanı 100 lira filan.nemlendirici de 80 lira civarı ama 2 aydır falan kullanıyorum hala bitmedi.bir ay daha gider tahminimce.nemlendiricin kırışık için olmazsa daha uygun olur fiyat.daha uygunlari var elbette ama kimyasalsiz kullanmak lazım.ki bu fiyatlar da çok uygun kimyasalsiz ürünler çok daha pahalı.ama yasin 20 altiysa kullan kırışma gec başlar pişman olmazsın.makyaj da yapma sık sık

Herkes bakımlı olmak istiyor olamıyor bu aralar nedense. Halbuki isteyen insan bakımlı olur, çok zor ya da çok pahalı bişey değil.

Bir duş jeli 5 lira, deodorant 8, roll on 5, dove sabun 3.5, gül suyu iyisinden alırsan 10 lira civarı. Ne etti toplam, 30 lira falan. Bunlar her ay alacağın şeyler. Hemen hemen bir ayda biterler düzenli kullanımda. E bi zahmet cilt ve vücut temizliginizde ayda 30 lira ayırıverin. Geri kalanı kozmetik ürün onlar da keyfe keder.
in vino veritas in vino veritas captainden sonra beni en çok şaşırtan üye oldun

ben çok harcıyorum maalesef . en çok krem,parfum,makyaja harcıyorum . hatta bir dur demem lazım ..çünkü bu dünya insanı içine alıyor gidiyor .o bloglara dadanırsan iflas edersin
öncelikle cilt tipini belirle . çok uyguna nemlendiriciler var . indirime giriyor mağazalar takip et .indirimdeyken alırsın . bir nemlendirici şart yaşın kaç bilmiyorum . ama ben üniverstedeyken uygun ürünler vardı üçlü set .nemlenricisi toniği temizleyici vardı .

Bence bakımlı kadın tertemiz kadındır. Bakımlı kadının saçları yağ değil şampuan kokmalı.

Koltuk altı başta olmak üzere vücudundaki tüyleri düzenli olarak almalı. Ama jilet gibi şeylerle değil, epilasyon makinesi veya ağda ile. Özellikle koltuk altında tüy olursa kötü kokular oluşturuyor. Mutlaka koltuk altın temiz olmalı.

Bu arada ağdadan sonra limon + tuz ile ağdayla alınan yerlerini ovala. Bacaklarını kollarını vs. Bu işlem hem ağdadan sonra çıkacak sivilceleri önler, hem de düzenli uyguladıkça tüyleri azaltır.

Kaşlarını ve bıyıklarını alabiliyorsan kendin al, yoksa bi kuaföre aldır, ya da bilen bi arkadaşına.

Cildin eğer lekeli falansa uygun fiyatlı bi kapatıcı yeterli. Leke falan yoksa ona da gerek yok.

Bi eyeliner, bi rimel, bi parlatıcı yeter bence ilk başta. Ha makyajı seviyorsan diğerlerini de zamanla alırsın ama şart değil.

Banyoda düzenli olarak haftada bir kese yap, ölü derilerden arın. Çıkınca da tüm vücudunu nemlendir, nemlendiriciler pahalı değil ama ben para veremem dersen zeytinyağı da iş görür. Her yerine yağı boca etme ama azar azar bacaklarına kollarına vücuduna yedir banyodan sonra.

Yüzün için bimde 10 liraya garnier yüz temizleyici satılıyor. Ben bayılıyorum ona. Yüzünü onunla temizle. Sonra sade maden suyuyla yıka, ya da pamuğu maden suyuyla ıslat sil. Ardından da yüzünü nemlendir.

Düzenli spor yap, evde mum duruşu yap. Hem kilolarından kurtul hem daha sağlıklı fit ol.

Bak şu saydıklarımı yaptığını düşün, kaç para harcarsın bütün bunlara?

Back
X