- 12 Ekim 2016
- 190
- 141
- 18
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
kesinlikle kaşına bıyığına dikkat et allah rızası için. onlara dikkat etsen makyaj yapmana bile gerek kalmaz. ama yüzünü düzenli temizlemelisin. siyah noktaları kapatmak yerine yok etmeye çalış zira kapatınca yine pütür pütür belli olması hiç hoş değil, hatta mide bulandırıcı. gratis ve türevlerinin indirim ve kampanya zamanları oluyor. sık sık uğra buralara. kampanyalı olan ürünlerden yararlan. yani bakım ürünlerini tek seferde alıcaksın diye bi şey yok. yanında bulundukça yavaş yavaş tamamlarsın. soğuk kış günlerinde dudaklarını da ellerini de nemlendir. bunlar önemli. dişlerini düzenli fırçala. bu çok önemli. her gün olmasa da 2 günde 1 duş al, üçüncü güne sarkmasın. saçına uygun şampuan ve saç kremi kullan ve bunlarla yetinmekle kalma. mutlaka saç bakım ürünleriyle de bakımı tamamlayıcı şeyler kullan. her zaman güzel kokular kullan ve mümkünse çok bilinen kokuları tercih etme. koku çünkü seni en çok tanımlayan unsurdur. herkesin kokusu kendine yani. ayrıca seni bakımlı yapmanın yanı sıra seksi de yapan en temel unsurlardan birisi el ve tırnak bakımıdır. tırnaklarına çok dikkat etmelisin. üniversite çağında bir kızın tırnakları yamuk yumuk çocuk tırnaklarına benzememelidir. yeme/kemirme olayların varsa derhal vazgeç ve uzatmaya başla. sık kırılıyorsa tırnak vitaminleri kullan ama ne yap ne et o tırnakları uzat. uzatmasan da güzel bi görüntüsü olacak şekilde törpüle ve kesinlikle dışarı ojesiz çıkma. ojelerini çıkartmak için de onların soyulmasını bekleme. kimse görmese bile hijyen açısından ayak bakımı da çok önemli. aynı şekilde ağda da öyle. hijyen açısından önemli şeyler. giyim de bakımlı olmanın parçalarından biri. sakın ter kokan bi tişörtle insan içine girme.
bir de düzenli ve sağlıklı (meyve/sebze C vitamini ağırlıklı) beslen. inan bana daha sağlıklı ve parlak bi cilde sahip olacaksın. bu da doğal güzelliğine katkı sağlayacak. ama bakımın en önemli faktörü hijyen. hiç bi şey yapmasan bile sadece temizliğine özen göstermek bile seni bakımlı yapar. kesinlikle bunu unutma.
ben de üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. bunları yapmak için çok da paraya gerek yok.
bir de düzenli ve sağlıklı (meyve/sebze C vitamini ağırlıklı) beslen. inan bana daha sağlıklı ve parlak bi cilde sahip olacaksın. bu da doğal güzelliğine katkı sağlayacak. ama bakımın en önemli faktörü hijyen. hiç bi şey yapmasan bile sadece temizliğine özen göstermek bile seni bakımlı yapar. kesinlikle bunu unutma.
ben de üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. bunları yapmak için çok da paraya gerek yok.