Cilt Bakımı Ürünleri bakimli olmak istiyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Dudak balmini felan bilmem. Severek kullandigim super nemlendiren bi coconut yagi var bende. Baska ne yapiyosuu diye sorarsan;
Deo onemli, kaliteli olmali, tak takistir kokuyosan hepsi fos. Rexonadan aloe vera deo stick kullaniyorum bana aylarca yetiyor. Gunluk concealer kullanrim oda indrime geldiginde 2+2 bedavadan nerdeyse bedavaya alirim kozmetik magazasinin kendi markasindan.
Bu kdr gunluk rutinim yani. Bi coconut yagi bide concealer.

Bakımlı diyince benim gözümde yüzü tabaka şekilde fondötenle kaplı, saçları sarı ve taze fönlü, makyajlı, topuklu ayakkabılı kadın canlanıyor.
O yüzden kendimi hiç bakımlı hissedemeyeceğim. :deli:

Bakımlı olmak,bana fresh ve doğal bir görünümü hatırlatıyor.
Bunun içerisinde asla makyaj yok mesela,benim için makyaj varsa doğalık yok, kim ne derse desin makyaj eşittir kamufulaj.

Makyajsız doğal görünüm tercihim tabii,ama günümüz şartlarına bakarsak makyaj şartmış gibi görünüyor.
İşe gidiyorum makyaj yapmam lazım gibi, kadınlara dayatılan saçma bir olgu var mesela.

Hiçbir erkek yok ki , sabah traş olmaktan başka derdi olsun.

Ne kadar doğal olursak , o kadar güzel oluruz.
Ve bu doğallığı erkek gözüne alıştırmalıyız.
Sabah uyanınca makyaj yapan erkek yok, demek ki bakımlı olmanın, makyajla alakası yok.

Ben üniversiteyken tek tek alıyordum hepsini zaten bi alındı mi bir yil bir bucuk yil gidiyor zaten. Üniversitede makyaj yapmiyacaksin da nerde yapıcan sanki:p

Bb krem (misha'nin ki favorim) ruj rimel allik kesin olmalı bence. El kremn zaten vardır yoksa da mutlaka olmali parfüm ben kullanmıyorum midemi bulandiriyor kokusu. Bence illaki gerekli bir sey degil deodorant yeterli.

Tabi bunları yüzümüze boca etmiyoruz :) hafif şekilde az az uyguluyoruz. Ayrıca püf nokta olarak vereceğim içinde azcik ışıltı barındıran bi allik kullanman hafif sürüyoruz ve fresh canli taze görünüyoruz:KK8:

Bunlarin hepsi var benim sorun farkli "useniyorum" . Bir konu da ben mi acsam. :işsiz:
Her gün fön çekmek mesela... sonra fön bozulmasın diye saç açık dolaşmak. Yemek yerken yemek yaparken falan saçları toplayamamak, saçların yarısını yemek... yemekten sonra ağzı silince rujla birlikte ağzın çevresindeki fondötenin de gitmesi... gözde rimel varken yanlışlıkla göz ovuşturmak... topuklu ayakkabı giyeceğim derken bütün gün hazal kaya gibi yürümek... Sürdüğün ojenin ertesi günü ojenin uçlarının aşınması... gel de üşenme. :D

yok yani daha özenli olma açısından dedim. tırnakları düzgün ve temizse hep hep oje sürmesine gerek yok zaten ama sonuçta oje de kendisiyle uğraştığını, bakım yaptığını belli eden yüzeysel bir detay.
Yani bir bakıma doğru ama misal ben oje sevmem ama tırnaklarım bam
Her gün fön çekmek mesela... sonra fön bozulmasın diye saç açık dolaşmak. Yemek yerken yemek yaparken falan saçları toplayamamak, saçların yarısını yemek... yemekten sonra ağzı silince rujla birlikte ağzın çevresindeki fondötenin de gitmesi... gözde rimel varken yanlışlıkla göz ovuşturmak... topuklu ayakkabı giyeceğim derken bütün gün hazal kaya gibi yürümek... Sürdüğün ojenin ertesi günü ojenin uçlarının aşınması... gel de üşenme. :KK70:
Oyy içimi kararttın :110:

Her gün fön çekmek mesela... sonra fön bozulmasın diye saç açık dolaşmak. Yemek yerken yemek yaparken falan saçları toplayamamak, saçların yarısını yemek... yemekten sonra ağzı silince rujla birlikte ağzın çevresindeki fondötenin de gitmesi... gözde rimel varken yanlışlıkla göz ovuşturmak... topuklu ayakkabı giyeceğim derken bütün gün hazal kaya gibi yürümek... Sürdüğün ojenin ertesi günü ojenin uçlarının aşınması... gel de üşenme. :KK70:

Saclar kisa, fone gerek yok.
Gozlerde eyeliner var eyeliner cekmeye gerek yok.
Dudaklar zaten renkli ruja gerek yok.
Kirpikler uzun rimele gerek yok.
Cilt zaten bebek gibi fondotene gerek yok.
Topuklu ayakkabi dersen spor ayakkabi varken gerek yok.

Yersen ... :)

Saclar kisa, fone gerek yok.
Gozlerde eyeliner var eyeliner cekmeye gerek yok.
Dudaklar zaten renkli ruja gerek yok.
Kirpikler uzun rimele gerek yok.
Cilt zaten bebek gibi fondotene gerek yok.
Topuklu ayakkabi dersen spor ayakkabi varken gerek yok.

Yersen ... :)
Hahahah yersene kadar yükseldim yerseni görünce patladım. :D

Bakımlı olmak,bana fresh ve doğal bir görünümü hatırlatıyor.
Bunun içerisinde asla makyaj yok mesela,benim için makyaj varsa doğalık yok, kim ne derse desin makyaj eşittir kamufulaj.

Makyajsız doğal görünüm tercihim tabii,ama günümüz şartlarına bakarsak makyaj şartmış gibi görünüyor.
İşe gidiyorum makyaj yapmam lazım gibi, kadınlara dayatılan saçma bir olgu var mesela.

Hiçbir erkek yok ki , sabah traş olmaktan başka derdi olsun.

Ne kadar doğal olursak , o kadar güzel oluruz.
Ve bu doğallığı erkek gözüne alıştırmalıyız.
Sabah uyanınca makyaj yapan erkek yok, demek ki bakımlı olmanın, makyajla alakası yok.
yani benimde herr zamn yercihim dogal olmak..
yuzume bir kilo boya surmektense dogal sade sürme yetiyor..
mesela kitmizi cok abartili tujlar hiç guzrl degil tabiki zevk meselesi..

bende bakimli olmak istoyorum ..
benimkosi ayri dert benim derdim genc gostermek istemem ..
bunu icin ayri bir konu acmam lazim..
ben cok bakimli degilim ya..

mesela canim organik kremin adi nedir??

Genç göstermenin formülünü bilmiyorum malesef. Bizim milletimizde genelde cilt kendini bırakmaya başladıktan sonra bakım yapmak akla geliyor. Ama yaşlanan cildi gençleştirmek herhangi bir ürünle çok mümkün değil. O yüzden en geç 20'li yaşların ortasında başlanmalı.

Ben son 3-4 aydır ecowell ürünleri kullanıyorum. Bir deneyin isterseniz.

Fönü boşver, yıka çık saç her zaman daha kullanışlıdır. Zaten saçın ağzına ediyor fön mereti, gerek yok. Çok istersen arada bir kuruturken tarayarak kurut, fönlü gibi olur çok kıvırcık değilse.

Kaliteli bir fondöten peçeteyle silince çıkmaz. En fazla üstündeki pudra uçar o da ağız çevresinde çok önemli değil zaten. Ben yüzümdeki fondoteni çıkarmak için önce çift bazlı bir temizleyiciyle siliyorum, sonra yıkama jeliyle iki kez yıkıyorum ancak çıkıyor. Rujda da bilmemkaç saat cikmayanlar var ama korktum ben onlardan. Birini elimde denedim üç gün çıkartamadım. Fazla kimyasal.

Dayanıklı ojeler var piyasada. Bir ojeye 30 lira verirsen bir hafta 10 gün tırnakların uzayana kadar kullanırsın. Ya da 30 liraya bi top coat eski adıyla şeffaf parlatıcı alırsan bütün ojeler dayanıklı olur. Gerçi flormar da yeni dayanıklı seri çıkarmış diyolla ama kullanmadım.

Kalıcı eyeliner uygulaması fırsat sitelerinde 50 lira falan. Kuzenim yaptırmış çok beğendim. Düşünülebilir.

Topukluyu boşver, o kısım hakkında hiç bir tavsiyem yok. Spor ayakkabı candır.

Genç göstermenin formülünü bilmiyorum malesef. Bizim milletimizde genelde cilt kendini bırakmaya başladıktan sonra bakım yapmak akla geliyor. Ama yaşlanan cildi gençleştirmek herhangi bir ürünle çok mümkün değil. O yüzden en geç 20'li yaşların ortasında başlanmalı.

Ben son 3-4 aydır ecowell ürünleri kullanıyorum. Bir deneyin isterseniz.
bir deneyim istersen .
ya zaten yaslanmakla ölume care yok ama..
en azinsan yasimi gostermek istiuorum.
herkes yasimi buyuk diyor buna uzuluyorum yani:KK43:
dogal mi bu urunler..

bir deneyim istersen .
ya zaten yaslanmakla ölume care yok ama..
en azinsan yasimi gostermek istiuorum.
herkes yasimi buyuk diyor buna uzuluyorum yani:KK43:
dogal mi bu urunler..

Bunlar doğal.
Saç rengin, yaptığın makyaj her zaman yaşını farklı gösterir. Sarı falansa saçların koyu renge dön, en az beş yaş gençleşirsin.

Back
X