Bakimli olmak

Kilolu insanlar çirkin değil ki. Kendimden biliyorum. :1:
Şakası bir yana eğer beyaz tenliysen ve cildin düzgünse pudra, fondöten falan kullanmana bile gerek yok aslında. Ben kullanmıyorum ama devamlı eyeliner kullanırım. Durumuna göre hafif allık... Belki ruj.
Saçlarım düz ama dümdüz değil benim. Eskiden yıka çık yapamazdım. Şimdi duş sonrası yağ aldım bir tane, elime tek fıs sıkıp onu sürüyorum bir şey yapmama gerek kalmıyor.
Tüy problemim yok. Kolumda, bacağımda ve bıyık bölgemde tüy çıkmadığı için kaşlarımı evde de alırsam 2 3 ayda bir kuaföre gidip düzelttiririm sadece. Şekli mahvolmasın diye.
Ama eller için söyleyeceğim şudur ki, kremini ihmal etme, tırnağını uzatıyorsan şekil ver törpüyle ve asla yarısı çıkmış ojelerle gezme.

Arkadaslar pardon ayni konuyu iki kere acmisim :) Moderatörlere nasil bildiririm?

ben sabahlari mesela saat 6 da evden cikmaliyim...

yani sabah 5 te falan kalkmaliyim...

ama benim bir diger sorunumda,biraz kiloluyum ve cok tuhaf gelsede kulaga birazda bu yüzden galiba kendime pek özen göstermiyorum/gösteremiyorum....yani mesela diyorum:amaan kiloluyum zaten.güzel olamam....ne manyakca bir fikir degil mi :))

yani batti balik yan gider misali..

ama degismek istiyorum...

Kiloluyum diye kendine bakmamazlık yapma. Vücuduna ve kendine iyi davran, benimde senin gibi fazla kilolarım var (bolca :) ) birara senin gibi bende kendimi bırakmıştım. Ama gördümki herşey bakımlı olmak kendini bedenini sevmekle başlıyor. Hergün kendine ilgi gösterdikçe vücudunda kendini toparlıyor hem bakımlı hemde daha fit oluyorsun ;) Sana aşk lazım bence benim gibi :17: :))) Ozaman bak bakalım sabah 5 te kalkıp fön çekmek, maşa yapmak zor gelecek mi ;)

Kilolu insanlar çirkin değil ki. Kendimden biliyorum. :1:
Şakası bir yana eğer beyaz tenliysen ve cildin düzgünse pudra, fondöten falan kullanmana bile gerek yok aslında. Ben kullanmıyorum ama devamlı eyeliner kullanırım. Durumuna göre hafif allık... Belki ruj.
Saçlarım düz ama dümdüz değil benim. Eskiden yıka çık yapamazdım. Şimdi duş sonrası yağ aldım bir tane, elime tek fıs sıkıp onu sürüyorum bir şey yapmama gerek kalmıyor.
Tüy problemim yok. Kolumda, bacağımda ve bıyık bölgemde tüy çıkmadığı için kaşlarımı evde de alırsam 2 3 ayda bir kuaföre gidip düzelttiririm sadece. Şekli mahvolmasın diye.
Ama eller için söyleyeceğim şudur ki, kremini ihmal etme, tırnağını uzatıyorsan şekil ver törpüyle ve asla yarısı çıkmış ojelerle gezme.

Kullandıgınız saç yagını bana mj atabılırmısınız ? benım kuruyunca kabarann dalgalı saçlarımı duzlestırıcı kullanmadan sakınlestırmem lazım Panten 7/24 işe yaramadı.
Birde nasıl tuy sorununuz yok onuda nasıl cozdunuz anlatırsanız cok memnun oluverıcem :34:

Mrb ben yeniyim buralarda :) tüy sorununun tek çözümü lazer.kesinlikle tavsiye ederim. yok böyle bi rahatlık . kabaran saçlarına da l'oreal in maskesini kullanabilirsin.kuaförlerde satılıyor ben çok memnun kaldım.saçlarım hem yumuşacık hem de parlak oldu . benden bu kadar :)

Kullandıgınız saç yagını bana mj atabılırmısınız ? benım kuruyunca kabarann dalgalı saçlarımı duzlestırıcı kullanmadan sakınlestırmem lazım Panten 7/24 işe yaramadı.
Birde nasıl tuy sorununuz yok onuda nasıl cozdunuz anlatırsanız cok memnun oluverıcem :34:

evet o yağa benimde ihtiyacım var. ne durulanmayan kremler ne de köpük felan

hiçbiri işe yaramadı

hepsi yağlı his bırakıyor...

Mrb ben yeniyim buralarda :) tüy sorununun tek çözümü lazer.kesinlikle tavsiye ederim. yok böyle bi rahatlık . kabaran saçlarına da l'oreal in maskesini kullanabilirsin.kuaförlerde satılıyor ben çok memnun kaldım.saçlarım hem yumuşacık hem de parlak oldu . benden bu kadar :)

lloreal derken? ben elseve in maskesini almıştım yine de işe yaramadı

benm vücudumda tüyüm yok denecek kadar azda bıyık,çene çok problem oluyor. kağıt ağda aldım, sir ağda aldım sonuç: fışkırıyo resmen:2:

canım sabah erkenden kalkmak gercekten bır alıskanlık meselesı .
yanı sartlandırırsan kendını sankı mecburmus gıbı alısıyorsun zaten .
ben ıse gıderken evden 7 de cıkardım .
ama 6 da kalkardım .
1 saat uykunun bana bırsey kazandırmayacagını dusunerek gayette rahat bır sekıl de
dusumu alır makyajımı yapardım .1 saat uyku ıcın gun boyunca bakımsız bakımsız dolasama ortalarda .
kendını ıyı hıssetmen ıcın once kendıne bakmalısın .
her dustan sonra kesınlıkle vucut yagı kullanırım .ve hergun vucudum ıcın uygun olan losyonu surmeden uyuyamam.
saclarıma cok ozel pahalı bakım urunler degl de ,genel de hepımızın bıldıgı zeytınyag,yumurta,mayonez maskelerı hafta da bır kere uygularım .
saclarıma sekıl vermeden once mutlaka ısıya karsı dayanıklı serum kullanırım .hem sacı ısıdan koruyup elektırıklenmesını onler ,hem de
parlaklık ve yumusaklık verır .
makyajımı yuzumden arındırtıktan sonra gulsuyu ıle tonıklerım.
ama kılo konusun da hıssettıgını anlıyabılıyorum .
ben mesela alısverıs yapmayı cok severım .kendıme yenı cıcıler almayı sevıyorum .
ama kısın 2-5 kılo aldıgım da hıc alısverıs yapasım gelmıyor :(

Son düzenleme:

canım lazerı ben de cok ısıtıyorum .
lazerın kesın sonuc verecegını dusunmezdım .
en fazla azaltır derdım ama ,benım bır tanıdıgım 1 yıllık lazerden sonra
gercekten tamamen tuylerden kurtuldu .ben de ıstıyorum ama tek korkum duyduguma gore;
dogum yapmadan once lazerın uygun olmadıgını soyluyorlar.
yanı hamılelık surecın de hormonlar kendılerını yenıledıgı ıcın tuyler tekrardan cıkabılıyormus .
o yuzden erteledım .
ben daha evlenecegım de cocuk yapacagım da oooo :1:

lazer epilasyon yaptırdığım için tüyden yana problemim yok..ama tüylerin olmaması bakımın en başında gelen şey bana göre
onun dışında dişleri fırçalamaya,saçları tarayıp derli toplu bağlamaya önem veririm.

Valla kahvaltı yapmadığm için 30dakkada herşeyim hazır :Dönce yüzümü özel cilt köpüğü ve yüz lifi yardımıyla köpürterek güzelce yıkarım,ardındangüneş kremimi..kremi cildim yiyene dek üstümü giyerim ardından geçerim aynanın karşısına kendimce makyaj yaparım.akşamdan zaten ayaklarıma krem sürüp çorap giyerim öyle yatarım kışım :DD sabahleyin yuymaşcık ve mis gibi kokan ayaklarınız oluyor :))

tüy problemim varken hiçbirşey yapasım gelmezdi,yüzümde de vardı zaten.Ağda zamanım gelimnceye kadarki süreçte özensiz olurdum.Lazeri icat edenden Allah razı olsun :))

lazer epilasyon yaptırdığım için tüyden yana problemim yok..ama tüylerin olmaması bakımın en başında gelen şey bana göre
onun dışında dişleri fırçalamaya,saçları tarayıp derli toplu bağlamaya önem veririm.

Valla kahvaltı yapmadığm için 30dakkada herşeyim hazır :Dönce yüzümü özel cilt köpüğü ve yüz lifi yardımıyla köpürterek güzelce yıkarım,ardındangüneş kremimi..kremi cildim yiyene dek üstümü giyerim ardından geçerim aynanın karşısına kendimce makyaj yaparım.akşamdan zaten ayaklarıma krem sürüp çorap giyerim öyle yatarım kışım :DD sabahleyin yuymaşcık ve mis gibi kokan ayaklarınız oluyor :))

tüy problemim varken hiçbirşey yapasım gelmezdi,yüzümde de vardı zaten.Ağda zamanım gelimnceye kadarki süreçte özensiz olurdum.Lazeri icat edenden Allah razı olsun :))

canım hangi güneş kremini kullanıyorsun, nemlendirici üstüne mi sürüyorsun/yoksa altına mı?

Arkadaslar pardon ayni konuyu iki kere acmisim :) Moderatörlere nasil bildiririm?

ben sabahlari mesela saat 6 da evden cikmaliyim...

yani sabah 5 te falan kalkmaliyim...

ama benim bir diger sorunumda,biraz kiloluyum ve cok tuhaf gelsede kulaga birazda bu yüzden galiba kendime pek özen göstermiyorum/gösteremiyorum....yani mesela diyorum:amaan kiloluyum zaten.güzel olamam....ne manyakca bir fikir degil mi :))

yani batti balik yan gider misali..

ama degismek istiyorum...

tatlım yanılıyorsun ve kendine haksızlık ediyorsun her zayıf bayanda güzel mi sanıyorsun? güzel olmak görecelidir bide kendine yakışan tarzını bulmak çok önemli dışarda bir sürü birbirinin kopyası bayan var.. mesela birt tayt modası var yüzyılın icadıymış gibi herkes giyiyor işin kötü yanı yakışmayanda giyiyor :9: neyse sık makyaj yaparsan bu konuda kendini pratikleştirirsin bide kaç yaşındasın bilmiyorum ama 22 üstü isen mutlaka göz altı kremi kullanmalısın haftada bir madensuyu ile yüzünü yıka her gün tonikle yada gülsuyu ile yüzünü silmeyi unutma ve nemlendiri krem kullan mutlaka cildin canlı ve parlak görünecektir.. bol bol su iç hem cildin için hem zayıflaman için sana yardımcı olacaktır bu arada spor yapamıyorsan zayıflamak için kavitasyonu öneririm benden nacizane bilgiler:42:

Sabah 7 de kalkarım elimi yüzümü yıkar bir güzel kremlerim yüzümü..
Sonra evimi toparlar, giyeceğim kıyafetleri hazırlar giyerim ardından makyaj. Makyaj artık çok fazla vaktmi almıyor maksimum 7 dk. Erken kalkmak çok önemli. Bu arada uuyanır uyanmaz 1 bardak su içmeyi unutmayın.

canım sabahları kalkar kalkmaz neden 1 bardak su içmemiz gerekli :S aklım takıldı :S

canım lazerı ben de cok ısıtıyorum .
lazerın kesın sonuc verecegını dusunmezdım .
en fazla azaltır derdım ama ,benım bır tanıdıgım 1 yıllık lazerden sonra
gercekten tamamen tuylerden kurtuldu .ben de ıstıyorum ama tek korkum duyduguma gore;
dogum yapmadan once lazerın uygun olmadıgını soyluyorlar.
yanı hamılelık surecın de hormonlar kendılerını yenıledıgı ıcın tuyler tekrardan cıkabılıyormus .
o yuzden erteledım .
ben daha evlenecegım de cocuk yapacagım da oooo :1:

canım bu bilgiyi kim verdiyse yanlış söylemiş doğum yapmamış bayana lazer epilasyon yapılmaz diye birşey olamaz güven bana seni yanıltmışlar sadece en önemli unsur doğru uzman ve sertifikası olan kişilerin bu işlemi yapması yoksa cildinizde yanıklar lekeler izler kalabilir..

canım bu bilgiyi kim verdiyse yanlış söylemiş doğum yapmamış bayana lazer epilasyon yapılmaz diye birşey olamaz güven bana seni yanıltmışlar sadece en önemli unsur doğru uzman ve sertifikası olan kişilerin bu işlemi yapması yoksa cildinizde yanıklar lekeler izler kalabilir..

demek ıstedıgım yanlıs anlasıldı sanırım .
dogum yapmamıs bayan da elbette lazer yaptırabılır ancak,
benım duyduguma gore,kadınların hamılelık surecınde hormanlar kendını yenılıyormus .
bu yuzden lazerle bıten tuylerın bu surecte yenıden cıktıgını duymustum .
ne kadar dogru bılemem ama mantıklı gıbı geldı hormonların kendını yenıledıgı dogru
ama tuyler tekrar cıkar mı bılemem tabı :)

ay valla bende bakımsızım yaa iyi bi yerde iyi bi işim var ama gelin görün beni saçımı tarayıp bide rimel sürüyorum okadar.bende kiloluyum diye ne doğru düzgün giyinmek istiyorum nede bakım yapmak. :((( çok kötü aslında. aynada bakıyorumda kendime pöfffff evdeki gibi.

ilk kural ve son kural, kendini seveceksin.. ozaman saten kendine ister istemez özen gösterirsin cünkü bakimli olmak esittir = özen göstermek

işte ben de o talıhsizlerdenım :5: lazer sonucu belımde ız kaldı bı kaç yerde :5:
bıraz da kollarımda alttan gelen taze derı dolayısıyla ton farklılığı var,
173 boyunda 62 kıloyum sarışınım
ama bazen sırf bu yuzden 80 kıloya vurasım gelıyor kızlar
hanı zaten ızler yuzunden çok çirkinmişim daha da çirkin olamazmısım gıbı gelıyor :5:
kizlar anlıyosunuz değıl mı benı

Kiloluyum diye kendine bakmamazlık yapma. Vücuduna ve kendine iyi davran, benimde senin gibi fazla kilolarım var (bolca :) ) birara senin gibi bende kendimi bırakmıştım. Ama gördümki herşey bakımlı olmak kendini bedenini sevmekle başlıyor. Hergün kendine ilgi gösterdikçe vücudunda kendini toparlıyor hem bakımlı hemde daha fit oluyorsun ;) Sana aşk lazım bence benim gibi :17: :))) Ozaman bak bakalım sabah 5 te kalkıp fön çekmek, maşa yapmak zor gelecek mi ;)

Diger arkadaslar alinmayin e mi :)

ama sana dirkekt cevap vermek icin ask konusunda,daha yeni evliyim...

birakmak istemiyorum kendimi yaaa :(((

tatlım yanılıyorsun ve kendine haksızlık ediyorsun her zayıf bayanda güzel mi sanıyorsun? güzel olmak görecelidir bide kendine yakışan tarzını bulmak çok önemli dışarda bir sürü birbirinin kopyası bayan var.. mesela birt tayt modası var yüzyılın icadıymış gibi herkes giyiyor işin kötü yanı yakışmayanda giyiyor :9: neyse sık makyaj yaparsan bu konuda kendini pratikleştirirsin bide kaç yaşındasın bilmiyorum ama 22 üstü isen mutlaka göz altı kremi kullanmalısın haftada bir madensuyu ile yüzünü yıka her gün tonikle yada gülsuyu ile yüzünü silmeyi unutma ve nemlendiri krem kullan mutlaka cildin canlı ve parlak görünecektir.. bol bol su iç hem cildin için hem zayıflaman için sana yardımcı olacaktır bu arada spor yapamıyorsan zayıflamak için kavitasyonu öneririm benden nacizane bilgiler:42:

27 yasindayim canim,

kullanmiyorum gözalti kremi

kavitasyon ne?

Diger arkadaslar alinmayin e mi :)

ama sana dirkekt cevap vermek icin ask konusunda,daha yeni evliyim...

birakmak istemiyorum kendimi yaaa :(((

Wuuuu :))))) yeni evliysen daha bakımlı olman lazım canım benim :) Herşeyin başı temiz olmaktan geçiyo, hergün sabah akşam duş al( ben bu aralar böyleyim :) ) en sevdiğin parfümünü sür, gece yatmadan yüzünü güzelce yıka kremle, maske kullan haftada 1-2, ben n..ea nın küçük maskelerini kullanıyorum çok başarılı. Kendine git seksi gecelikler al :17:, onlar kendini sevmene yardımcı olacaktır:52:. Sabah artık daha erken kalkıyorum, makyaj 5 dakikamı almıyor, saçımı düzleştiriyoru yada maşa yapıyorum. İnsanın saçının bakımlı olması o güne acaip güzel başlatıyor :)))))

Akapunturla beraber diyete başladım ben, insan kilo verdikçe kendini hem daha iyi hemde özgüveni daha yüksek hissediyor, ve kendine daha çok bakmak için gayret ediyor ;) Kendini sakın sakın salayım deme. Ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :34::54:

Back
X