Bakımsız kadın aldatılmayı hak eder mi?

Ne erkek ne kadın için kendim için bakımlıyım Buna paralel olarak aldatılmak çok güzel kadınında yaşadığı bişi karakter meselesi bakım & görüntü ufak bi etken çünkü aldatılan kadınların çoğunluğu çok güzel malesef..

evet yerden göğe kadar haklı. yaran var ki gocunmuşsun. bakımsız kadın evet aldatmayı hakediyor, hatta aldatılmalı

aldatılmayı haketmek doğru bir tabir olmasa da,erkeklerin kadın bakımsız oldugunda ve kendini saldıgında ilgisinin dışarıya kaydığı da bir gerçek..herkes kendi imkanlarınca bakımlı olmaya çabalamalı.bu en başta insanın kendisine saygısıdır.karısı dünya güzeli oldugu halde aldatan erkekler de var tabi.en iyisi biz bakımımızı layıgıyla yapalım da iki gün sonra aldatılırsak sorunu kendimizde aramayalım
erkekler 1500 kg yüzüne bakılmaz halde de olsalar güzel kadın istiyorlar

bakımsız olsalardı eğer, daha önce aldatılırlardı... kim kokmuş kadın ister yahu. ben kokmuş adam istemediğime göre

daha eşimle ilk çıktığımız gün sinemada ön koltukta oturan kadının ter kokusundan eşim salonu terketmişti. şimdi bu adamın yanına duşa girmeden yaklaş bakayım balık gibi oldum vallahi.

daha eşimle ilk çıktığımız gün sinemada ön koltukta oturan kadının ter kokusundan eşim salonu terketmişti. şimdi bu adamın yanına duşa girmeden yaklaş bakayım balık gibi oldum vallahi.

ya tabiki de yıkanmak diş fırçalamak vs. şeyler artık bakım değil zorunluluktur,herkesi rahatsız eder öyle birşey.bakım apayrı bişey kişisel temizlik apayrı.

kesin öyle kızlaar bütün topiklere saldırmış. Aldırmayın, bırakın eğlensin zaten yazdıkları okununca banlanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…