bakımsızım.

Başlıkta da yazdığım gibi çok uzun süredir kendime ciddi anlamda bakacak mecali bulamıyorum kendimde.
Evliyim 1.5 senedir. Eşimle 5 senelik ilişkinin ardından evlendik evlenmeden önceden de bir süredir beraber yaşıyorduk zaten kendisi hali hazırda her halime şahit birisi.Bir takım sıkıntılardan ciddi manada kilo aldım hatta yaklaşık 20 kilo kadar belki çok uzun zamandır yeme bozukluğuyla baş etmeye çalışıyorum bir yandanda,halimden hiç memnun değilim ama gidişatı değiştirecek enerjiyi de bulamıyorum kendimde saçıma sadece sabahları işe giderken tarak vuruyorum en son ne zaman adam akıllı cildime bakım yaptım yaptırdım hatırlamıyorum bile.Özgüvenim ciddi anlamda düştü kendimi kadın gibi hissetmiyorum hissedemiyorum kilo aldığım için kendime hiçbirşeyi yakıştırmıyorum yakıştırmadıkça da hiçbirşey yapasım gelmiyor çok feci bir kısır döngüye girdim. Kıramıyorum nasıl kırabilirim? Kendimi sevmeyi unuttum nerden başlayabilirim?
Dişil enerjim o kadar düştü ki bu yüzden arzulanmadığımı arzulanmayacağımı hissediyorum.Kadın gibi hissetmeyi unuttum.
Canım merhabalar bende dogumdan sonra aynı durumdayım emin ol dogumdan önce fit bir insanken doguma kadar acaip kilo aldım ve hiçbir elbisemin içine giremez oldu fix 55 kilo iken doguma 78 kilo ile girdim 71 kilo ile çıktım bebegim ciddi anlamda kolik bir bebekti. Ne uyku ne bakım tuvalete gitsem şükür sezeryan vs oldugum için göbek sarkması yasıyorum 7. ayda ev cocuk derken kilo verememeye başladım baktım gördüm ciddi anlamda salmışım öncelikle yalnız olmadıgını söylemek isterim kilo alınır verilir bu konu kafada bitiyor belki ben psikolojikmen birazda battım galiba çok sinirliyim eşim göreve gidip geliyor cok destek olamıyor herkese bagırıyorum işte dışı oglum çok nazlı oturdum düşündüm bu kafadan cıkamazsam benden bişey olmayacak ilk önce yeme bozuklugu için bir uzmanla görüşmenizi öneririm bir işi ucundan tutarsan devamj gelecektir benimde triod guatr gibi saglık sıkıntılarım cıktı onları halledip spora başladım suan 67yim kilo verdikçe özgüvenin kendine gelecek emin ol sadece o işi kafanda halledip bir işin ucundan tutmaya başlamalısın kendine güven ilk önce.

Kilo işinde temele bakmak lazım. Profesyonel yardım alın psikiyatrdan.
Şöyle birşey anlatayım. Arkadaşımın kuzeni evlendi. Kız nasıl kilo aldı bakimsizlasti. Dışarıdan baksanız evliliği mükemmel. Meğerse sürekli adamın borçlarını oduyormus. Kimseye de söylememiş. Bir anda boşanma kararı alınca herkes şaşırdı. Uzun dönem kızılcık şerbeti içtim demiş. Boşandı sonraki 1 yılda verdi hepsini. Kilo alımının temelini bulmak lazım.

Başlıkta da yazdığım gibi çok uzun süredir kendime ciddi anlamda bakacak mecali bulamıyorum kendimde.
Evliyim 1.5 senedir. Eşimle 5 senelik ilişkinin ardından evlendik evlenmeden önceden de bir süredir beraber yaşıyorduk zaten kendisi hali hazırda her halime şahit birisi.Bir takım sıkıntılardan ciddi manada kilo aldım hatta yaklaşık 20 kilo kadar belki çok uzun zamandır yeme bozukluğuyla baş etmeye çalışıyorum bir yandanda,halimden hiç memnun değilim ama gidişatı değiştirecek enerjiyi de bulamıyorum kendimde saçıma sadece sabahları işe giderken tarak vuruyorum en son ne zaman adam akıllı cildime bakım yaptım yaptırdım hatırlamıyorum bile.Özgüvenim ciddi anlamda düştü kendimi kadın gibi hissetmiyorum hissedemiyorum kilo aldığım için kendime hiçbirşeyi yakıştırmıyorum yakıştırmadıkça da hiçbirşey yapasım gelmiyor çok feci bir kısır döngüye girdim. Kıramıyorum nasıl kırabilirim? Kendimi sevmeyi unuttum nerden başlayabilirim?
Dişil enerjim o kadar düştü ki bu yüzden arzulanmadığımı arzulanmayacağımı hissediyorum.Kadın gibi hissetmeyi unuttum.
Bence destek almalısınız

Merhaba pilatese devam ediyor musunuz ben de pilates ağırlıklı spor salonuna gitmeyi düşünüyorum da
Evet devam ediyorum çok rahatlatıcı oluyor ve vücudu şekillendiriyor. Özellikle kol, göğüs gibi kadınların pek üzerinde durmadığı bölgelerde bile gözle görülür sıkılaşma sağlıyor

Back
X