• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakimsizsin o yüzden seni istemiyor

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Merhaba arkadaşlar
Sevgiliydik bitti konuşmuyoruz bayadir ilgisiz sevgili başlığı ile açtığım konular var
Baya başa dönüp hem hatırlamak hem anlatmak istemiyorum isteyen bakabilir
Annesini bağımsız severim konuşuruz görüşürüz vs
Bugün bu lafı duydum ne düşüncesini bilemedim yorumlarınızı merak ettim
Bakimli güzel ol demek istedi güzel kadinim evde salasim
Olmamasının tek sebebi bu değildi heralde
Ne dusunurdunuz

Bakımsızlık yüzünden ilişki biter mi? Bence biter. Ama şöyle; karşıdaki insan defalarca kez uyarılır rahatsız olunan konu hakkında ve hala bir değişiklik yoksa ilişki bitebilir. Rahatsızlık veren şeyler zamanla insanın soğumasına sebep olur çünkü.

Yok hiç bu konu konuşulmadıysa sebep o değildir ya da karşınızda kendini ifade edemeyen bir insan vardır.

Bakımsızlık yüzünden ilişki biter mi? Bence biter. Ama şöyle; karşıdaki insan defalarca kez uyarılır rahatsız olunan konu hakkında ve hala bir değişiklik yoksa ilişki bitebilir. Rahatsızlık veren şeyler zamanla insanın soğumasına sebep olur çünkü.

Yok hiç bu konu konuşulmadıysa sebep o değildir ya da karşınızda kendini ifade edemeyen bir insan vardır.
Kız kim ne demiş sen nasıl anladın? Benim devreler mi yandı yoksa 😂

Merhaba arkadaşlar
Sevgiliydik bitti konuşmuyoruz bayadir ilgisiz sevgili başlığı ile açtığım konular var
Baya başa dönüp hem hatırlamak hem anlatmak istemiyorum isteyen bakabilir
Annesini bağımsız severim konuşuruz görüşürüz vs
Bugün bu lafı duydum ne düşüncesini bilemedim yorumlarınızı merak ettim
Bakimli güzel ol demek istedi güzel kadinim evde salasim
Olmamasının tek sebebi bu değildi heralde
Ne dusunurdunuz
Bakım önemli.Benim eşim sevgili iken dahi ben işten gelirdim.Pijama ile saçım toplu görürdü.Beni begenirdi.
Makyajı sevmez bak oda ev halimi begenirdi.
Kimi erkek umursamaz ama kimi erkekte.Tirnagindan kirpigine kadar.

Hayatınızda görebileceğiniz en toksit ilişkiydi evde salasim dışarı güzel bı yere gidince gayet bakımlı olabiliyorum ama o gitmezdi zaten artık umrumda degil

Güzellik ve bakım farklı şeylerdir.

Mesela Afgan kadını fotoğrafı. Kadın çok güzel, bakımlı mı? Hayır. Neyse bu konun bir açıdan cevabı, diğer konu da ayrıldığınız kişinin annesi ile görüşmek de, ne bileyim. Kaleyi içten tekrar mı fethetmeye çalışıyorsun gız

Güzellik ve bakım farklı şeylerdir.

Mesela Afgan kadını fotoğrafı. Kadın çok güzel, bakımlı mı? Hayır. Neyse bu konun bir açıdan cevabı, diğer konu da ayrıldığınız kişinin annesi ile görüşmek de, ne bileyim. Kaleyi içten tekrar mı fethetmeye çalışıyorsun gız
Manevi olarak çok yakınız 15 yıldır taniyorum toksit ilişki iki yıl iğrenç sürdü ve bitti

Erkekler yırtık donlarını yıkayıp yıkayıp giyiyorlar ama kadınlardan 7/24 bakım süper güzellik istiyorlar. Oldu canım deseydin..
Boşver böyleleriyle ömür geçmez.
Ne münasebet canım. Niye böyle bir genelleme yaptınız? Gayet çok temiz bakımlı şık erkekler var. Size hep donunu yıkayıp giyenler denk geldi sanırım

Hayatınızda görebileceğiniz en toksit ilişkiydi evde salasim dışarı güzel bı yere gidince gayet bakımlı olabiliyorum ama o gitmezdi zaten artık umrumda degil
umrunda olmadığınız hali buysa diğer durumu düşünemiyorum. Bakımsızsan uyarılır bir kaç kez hala devam ediyorsa bence bitebilir.

Salaş olmak ayrı, bakımsız olmak ayrı, kişisel hijyene dikkat etmemek ayrı şeyler. Siz hangisisiniz bilmiyorum. İlişkiniz zaten bitmiş ancak sonraki ilişkileriniz için tavsiye vereyim kadın ya da erkek birçok insan evde kendini salmış, dizi çıkmış lekeli pijamayla ya da don atlet dolaşan birini sürekli görmek istemez. Dışarı çıkarken süslenmek iyi hoş ama sevdiğimiz, hayatımızı birlikte geçirdiğimiz insana da güzel görünmeliyiz bana kalırsa.

Back
X