Bakın lütfen

Hayır hiç konuşmadık. KonusamiyorUm utanıyorum sıkıliyorum
Bunlari konusmuyorsaniz eger nasil bosanmanin esigine geliyorsunuz? Demek ki tartisma nedeniniz bu demi? Kac senelik esinizden neden cekiniyorsunuz rahat olun ...

Bunlari konusmuyorsaniz eger nasil bosanmanin esigine geliyorsunuz? Demek ki tartisma nedeniniz bu demi? Kac senelik esinizden neden cekiniyorsunuz rahat olun ...
Eger beni beğenmediği söylerse ben bunu ondan duyarsam piskoloJim alt üst olur

Sizin zaten ilk göze carpan iletisim probleminiz.
Beraber yattiginiz insanlar aranizda utanmak olmasin, ikiniz icin de gecerli bu.
Cocuk erken gelmis ama yine de konusarak, yardim alarak bu sorunlari cözebilirsiniz.
Kv ile oturmak da ayri bir dert konusu. Ama esinizle iletisiminizi gercekten düzeltin.
Acik acik konusun, utanmak sikilmak olmasin. Basimiza kötü birsey gelse birbirinizin omzunda aglamayacak misiniz?
Cift olarak önce bu sorunu cözün, bu arada esimi zaten ben soyuyorum, yok orami acma, surami bozma falan diyemez, dese de ben cikarmaya devam ederim. Düsünün aradaki farki. Can ciger olmaniz lazim.
Sunu istiyorum, bunu istemiyorum diye rahatca konusabilmeniz lazim.
Böyle bir evlilik saglikli devam etmez, bakin psikolojiniz bozulmanin esiginde.
Muhabbetiniz bol olsun, sakalasin, birbirinize dokunun, konusmaktan cekinmeyin.
Esimde kapali kutudur aslinda, evliligimizin ilk yillari sorun yasadik evet. Cinsellik konusunda yeni olmamiz, isi beceremeyisimiz, benim canimin yanmasi..
Hepsini atlattik, ayrilmayi hic düsünmedim. Yavas yavas cözdük problemleri. Beraber ögrendik bircok seyi.
Giyinip süslenirdim saf gibi, hani öyle olur ya bilmiyorsun, döner poposunu yatardi. Giyinmisim, süslenmisim hic görmezdi. Kacardi bir nevi. Bakin karakter yine cok degismez ama onu cok actim.
Acikcasi evin icinde fingirdegim baya. Umarim size gaz verir bu yazdiklarim.
Bol bol muhabbet ve fingirdeklik tavsiye ediyorum. Ama kv ile zor onu da bir ara cözün.

Gerçekten merak ediyorum, bu limon recelini de aydınlatır misiniz? Fingirdeklik dediginiz nasıl oluyor? Neler yapıyorsunuz mesela?

Ex nişanlım bana soğuk çalı derdi. Cilve vs yapmıyorsun anlamında. Bu konuda biraz odunsuyum galiba. O yüzden merak ettim

Kıyafetlerle nasıl tatmin oluyor orasını bilsemde anlam veremem. Buna benzer başka şeylerde duymuştum. Bence eşiniz sizi beğenmediği için falan değil alışkanlığı bu tıpkı masturbasyona alışan erkekler nasıl ilişkiden zevk alamıyorsa o da onun gibi almıyor aklıma ilk bu geldi.

Nasıl ben tam anlamadım. Yani cinsel birleşme olmuyor mu? Çamaşırın üstünden sürtünüyor mu sadece?
Tam birleşme oluyorsa fantazi yaptığını filan düşünüyor olabilir mi?

Burda sorduğun sorulara biz nasıl cevap verelim. Tek çare eşine sorman. Zorla kendini ve bu belirsizlikten kurtul. Egoist birşey zaten, işini halledip arkasını döndüğüne göre. Siz tatmin oluyor musunuz?

Bu konuda kendimi galiba cok gelistirdim. Yani öncesinde vajinusmusun yanindan geciyordum. Psikolojimi toparladim, herkes yapiyor catir catir dedim ve koyverdim gitti.
Zevkime bakiyorum ilk kural bu. Bazen onun cani istemez ya da baska isle mesgul olur mesela, giderim acik acik dokunurum ona, erkek nasil hayir desin. Komiklik de yaparim, muhabbet de cok ederim.
Ama galiba altin vurusum tüm sevimliligimle ve seksiligimle öperek dokunarak bastan cikarmak.
Yani kocam bana dokunmuyor demem, gider ilk adimi ben atarim dokunurum.
Mesela aniden ciplak giderim yanina hadi yatak odasina derim.
Iki cocugum var bu arada, hayli özlüyorum onu.
Kocam degilmisin, nikahlimsin gel söyle yamacima derim gidiklarim.
Bir de sansürsüz konusurum, cok acik bir dilimiz vardir, direk söylerim.
Yani yeri geldiginde kivira kivira yatak odasina cekerim. Bas rol bende, cünkü calisiyor cok yorgun.
Askiim seni cok özledim diye onu öpünce, dokununca bir erkek hayir diyemiyor, ha diyor bazen zamanlama uymuyorsa ama ben her daim onu isteyen ve arzulayan bir kadin gibi davraniyorum.
Ki arzuluyorum da, belli dönemlerim vardir benim yumurtlama dönemi muhtemelen, duvara tirmaniyorum resmen.
E hazir nikahli, boylu poslu nikahli elimin altinda bir erkegim var, istemekten cekinmiyorum

Eşiniz eşcinsel olabilir mi? Görüp duymadan sadece öylesine boşalmak için bişeyler yapıyor gibime geldi.Yalnız şunu söylemek istiyorum alınmaca ve eşi savunmaya geçme olmasın da eşiniz iğrenç biri.Birliktelikten sonra arkasını dönüp uyuyan tüm erkekler iğrenç bence.

Yalniz bazen sevismeden sonra ben bile uyumak istiyorum dönüp. Ama muhabbetimiz farkli oldugu icin bu bir sorun olmuyor. Böyle yazinca cok itici geliyor evet.
Bosalinca kendini atmak istiyorsun köseye, yine attin kendini diyor gülüp gidiyor.
Burada önemli olan iletisimleri, öküzlük baska, bosalmanin ardindan donakalma baska. Üzerime alindim az bucuk ama öyle bir iliskim yok yine de kendimi aciklama ihtiyacim dogdu

Yürü bee

Bence
- O evden tasinmaniz lazim. Kv de ile oturuyorsunuz. Yani afedersiniz yan odada veya asagda anne olunca istediginiz gibi özgür sevisebiliyormusunuz?
- Esiniz belki kendini begenmiyor ve onu icin tamamen soyunmuyor.
- dini konular yasak ama ben bir kere birsey duymustum bu "komple acikta olmayin" diye birisi (hocaydi galiba) birseyler anlatiyor. Tam hatirliyamiyorum bir internetten bakin. Belki esinizde onu duyup/görüp yalnis anlayip artik soyunmak istemiyor komple. Dedigim gibi dini konular yasak onun icin fazla acamiyorum

Vücudunuzu beğenmemë gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum ben; biran önce işimi görüp rahatlayayim sonra da arkamı dönüp yatayim mantığı var sanki esinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…