Evet Yanımdaydı. Hastane nin bahçesinde bekledim dogumhaneye gelmediUtanilcak birsey yok bunda... bu sorun dogumdan öncede varmiydi? Esiniz dogum esnasinda yaninizdamiydi? Belki dogumtravmasi yasiyordur erkeklerde oluyor
Acaba beğenmediği için mi böyle yaparVucudunu begenmiyo olabilir mi?
O zaman bu ihtimal öldü. Belkide sizin bilmediginiz fantezileri, istekleri vardir ... bunlari esinizöe acik acik sorun cekinmeyin. Siz cekinirseniz oda söylemeye cekinir ...Evet Yanımdaydı. Hastane nin bahçesinde bekledim dogumhaneye gelmedi
Evet önceden vardı yani doğumdan onceUtanilcak birsey yok bunda... bu sorun dogumdan öncede varmiydi? Esiniz dogum esnasinda yaninizdamiydi? Belki dogumtravmasi yasiyordur erkeklerde oluyor
O da olabilir.. ama hosunada gidiyo olabilir.. niye esine sormadin?Acaba beğenmediği için mi böyle yapar
Biliyor genelde çoğunlukla bu şekilde bosalir kendisi sonra doner arkasına uyurEsiniz nasil sevisildigini biliyor mu?
Hayatimda duydugum en sacma seylerden biri sanirim
Bebek nasil oldu?
Çok kırıldım soramiyorumO da olabilir.. ama hosunada gidiyo olabilir.. niye esine sormadin?
Neye kirildin? Sormazsan asla ogrenemezdinÇok kırıldım soramiyorum
AlışkanlıkTandır dimi yoksa beni begenmediginden değildir dimiEvlilik oncesi o sekilde yakinlasmaya alismis oldugu icin olabilir mi?
Hayır hiç konuşmadık. KonusamiyorUm utanıyorum sıkıliyorumEvliliginizdeki tek mesele bu mu peki? Doğumdan sonra vajina genişleyebiliyor belki de tatmin olmasına engel oluyodur.
Kocanizla bu konuları hiç konusmadiniz mi?
Benim aklima o geldi, aliskanliktir ama bunu degistirebilirsiniz yavas yavas. Bence acik acik konusun, sorun.AlışkanlıkTandır dimi yoksa beni begenmediginden değildir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?