Bakın lütfen

O cikarmiyorsa siz çıkarın.
Yada gelmeden fantazi birseyler giyin en aizndan yari açık yari kapali olur cikarmasaniz bile.
Belki oda utaniyordur esinizden de utanmayin.
Adim atın. Zamanla karşıdanda karşılığınin geleceğini düşünüyorum.

Bosanmanin esiginden döndüm demissiniz onu atlamisim belki bu kadr cabalamak zor gelir. Birde kayinvalide varmis. Önemli sorunlariniz yok ve evliliğin devamini istiyorsaniz deneyin diyeyim ozmn.

Bencede vucudunuzu begenmemek gbi bir durum yok erkek sonucta tam iliski yasar ne zamana kadar dayanırki siz bnu esinizle konusun once onu bastan cıkarın ve tam iliski esnasinda konuyu acin ozamn anlatabilir

Fingirdeklik deyince dokunmak geliyor aklıma,benim eşim de benzer şeyler söyler,salonda nerde oturuyorsa dibine girerim ya dizim deger ona ya kolum kucağına yatarım,öperim sürekli,saçlarıyla oynarım,elleriyle oynarım,bazen çok yorgun olmasına ragmen bu kadar yakınlaşmadan sonra aramızda bişeyler olur “ne fingirdeksin uzak kalmak imkansız” der,kızım da sürekli boynundadır babasının senin kızın aynı sen diye dalga geçer ben bunları cinsellik başlatmak için yapmıyorum ama sevgiliyken de böyleydim,biraz kedi gibiyim heralde

Vayy beee her erkek szin gbi bir esi olsun isterdi bravoo keske bnde öyle olabilsem odunum resmen kal gelmis gbi oyle dururum mal mal :)))

Sizin yazdığınızı okumamıştım bile.Duruma göre değişir tabii ki hemen uyumayı isteme vs vs ama konu sahibi sürekli buna maruz kalıyormuş.Benim kastettiğim de oydu.

Çamaşır çıkmadan nasıl birliktelik oluyor tövbe yarabbim.
Acaba daha neler duyacağız.
Konu sahibi çekingen değil bence tutunacak dalı yok. Ailesine gitmiş olmamış.
Eşiyle konuşsa ipler iyice verilecek.
Eşin anormal cnm, sen bu adamla nasıl bı ömür geçireceksin, tıbben kanıtlı insanın başına vurur hele ki tatmin olamamak insanı aşırı derece sinirli yapar.

Tövbest..

Ben eşlerin birbirinden utanmasını anlayamıyorum. Ben normal karakteri çok utangaç çekingen olan bir insanım. Ama HAYATIMDA eşimin yanında olduğum kadar hiçbir yerde rahat değilim eşim de öyle her şeyi açık açık söyleriz birbirimizE fantezilerimizi bile birbirimizde beğenmediğimiz şeyleri, bunlar olmazsa insan bir ömür içine ata ata nereye kadar.

Vayy beee her erkek szin gbi bir esi olsun isterdi bravoo keske bnde öyle olabilsem odunum resmen kal gelmis gbi oyle dururum mal mal :)))

Valla bilemiyorum istermiydi, benim esim icin durum normal. Öyle vauuvluk bir durum yok. Ama kesssske beni övseeee
Saka bir yana, seks bu dünyada yasayabilecegimiz en rahatlatan duygulardan biri. Öyle kal mal gelmesin ya, cikin üstüne nolcak. Hep onlar yapacak degil ya.
Ayrica siniri strese bire bir. Pamuk gibi oluyor insan, adeta bir terapi. Ben bunun icin evlendim deeermisim, evet diyorum öyle cünkü. Erken evlenme sebebi, dünya üc günlük zaten, sevgilini sev sevebildigin kadar. Neyse ben uyumaya devam edeyim emzirme molasindaydim, öptüm

Bence annesi evde olduğu için ve birde tembellikten yapıyor eşiniz.
Kolayına geliyordur,kendi tatmin oluyorsa işimi gördüm diye bakiyordur olaya.
Ha normal mi tabiki değil ama sizi beğenmeme durumu olduğunu sanmıyorum.
Belki başbaşa kalabilseniz evde farkli davranır.
Oturup konuşun,çekinecek bir durum yok,sorun sebebini ne kaybedersiniz. Böyle kendi kendinize senaryo üretmekten iyidir her halükarda

Acaba iç birden odaya gitar diyemi eşiniz korkuyor

Peki eşinizle mesela evde herhangi bir yerde annesinin olmadığı bir yerde siz öpmek istediğinde izin veriyorumu yoksa dur bi annem gelir birden görür diye mesafemi koyuyo

Eşten çekinmek nedir? Konuyu sen de anlamamışsın doğru düzgün. Bize de doğru düzgün anlatmıyorsun. Biz bide burda çözmeye çalışıyoruz. Bir teori de benden.
Nasıl korunuyorsunuz? Eşiniz kendince bu şekilde bir doğum kontrol yöntemi geliştirmiş olabilir mi? Sonuçta boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz. Belki onun da endişeleri vardır

Cok abarttin gibi

Aynı ben
Demek ki ben de fingirdekmişim. Yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…