• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakin mutlaka:'(

Diğer konunda kocanı melek ilan eden bayanlar baksın bu konuna evet..

Ben zaten senin eşinin içinde bir canavar olduğunu düşünüyorum.
Bu dayak son olmayacak bu evlilik sürdükçe dayak yiyeceksin.

Gençliğin adına aşk dediğin bu acıklı hayatta kaybolup gidecek..

Arkadaşlar sağolsunlar bir sürü numara vermişler.

Kurtulmak isteseydin arardın şimdi evde olmazdın..

İnşallah kurtulmak istemişsindir.. Geçmiş olsun..

Kadıncağızı suçlu çıkartanlar vardı birde.

Konu sahibi umarım 183 ü aramışsındır ve şuan güvenli bir yerdesindir.

Niyeyse içimden bir ses boşanamayacağını söylüyor, umarım yanılıyorumdur.

Arkadaşlar bende arkadaşın daha önceki bir konusunda eşine hak vermiştim, halada arkasındayım yazdıklarımın.

Bakacağın yüze tükürmeyeceksin. Eğer kadın eşinden boşanmayı göze alamıyorsa adamı üzerine saldırtıp onurunu gururunu ayaklar altına aldırmayacak.

Bu adam asabi, agresif. Konu sahibemiz bunu bildiği halde ortam gerginken eşinin üzerine gitmekten geri kalmıyor.

Sen adamdan dayak ye, sonrada meyve tabağı hazırla, bu nasıl bir onursuzluktur Allah aşkına?

Böyle yapacağına en başından adamı delirtmeseydi de kendini bu duruma düşürmeseydi daha iyi olmaz mıydı?

Şu duruma geldikten sonra yapılması gereken tek bir şey var, derhal boşanmak...

Konu sahibemiz bunu yapamayacak, eşinin ona bir gıdım saygısı varsa oda bitti gitti artık.

Konu sahibi arkadasim, herkes cok yardimci olmus...
Lutfen bunlari goz ardi etme, simdi aklindan gecen davulun sesi size hos geliyordur eminim, ama herkes iyiligin icin bir seyler yapiyor...
Konunu takip ediyorum, epeydir bir sey yazmamissin, umarim bir surec almissindir...
Omur boyu siddet goren, asagilanan bir kadin olmak istemiyorsan, yolun basinda dik dur, kac kisi sana burda ornek olsun diye basindan gecenleri anlatmis...
Zavallilik insanin beynindedir, kimse buna sebep olamaz, sen buna musaade edersin, unutma!!
Iki secenegin var, ya siddet goren o zavalli kadin olmak, ya da belki 1 yil zorlukla gececek ama omur boyu kendinle gurur duyacagin bir hayat yasamak...
Zavalli olma, cok basit!!

offf ya elleri kırılsın..
bulunduğun çevrede mor çatı tarzında sığınma evleri vs olabilir. onları araştır ve hiç durma git. 183 mü 163 mü emin değilim yanlış da bilgi vermeyim öyle bir numara vardı orayı ara yönlendirirler belki.

senin gidecek yerin olmadığı bildiği için yapıyor bunu..

Arkadaşlar bende arkadaşın daha önceki bir konusunda eşine hak vermiştim, halada arkasındayım yazdıklarımın.

Bakacağın yüze tükürmeyeceksin. Eğer kadın eşinden boşanmayı göze alamıyorsa adamı üzerine saldırtıp onurunu gururunu ayaklar altına aldırmayacak.

Bu adam asabi, agresif. Konu sahibemiz bunu bildiği halde ortam gerginken eşinin üzerine gitmekten geri kalmıyor.

Sen adamdan dayak ye, sonrada meyve tabağı hazırla, bu nasıl bir onursuzluktur Allah aşkına?

Böyle yapacağına en başından adamı delirtmeseydi de kendini bu duruma düşürmeseydi daha iyi olmaz mıydı?

Şu duruma geldikten sonra yapılması gereken tek bir şey var, derhal boşanmak...

Konu sahibemiz bunu yapamayacak, eşinin ona bir gıdım saygısı varsa oda bitti gitti artık.

Zaten bu kadar onursuz ve eşine karşı gereğinden fazla merhametli olduğu için konu sahibi suçlu..

Yalnız tuhaf gelen bir şey var bana, ben mesela konu sahibinin eski konularına göz atıp yorum yapmayı tercih ederim
ve daha önce siddet gördüğünü paylaşmıştı. Her konusu ayrı trajedi zaten.

Adam bencil, ilk evliliğinden olan çocuğunun tüm sorumluluğunu bu kadına yüklemiş.

Daha bir sürü saçmalık, anlayışsızlık, üstüne şiddet.

Adam bir akşam süslü, kısa bir konuşma yapmış.
Borçlarım var cart curt diye konu sahibi de ben suçluyum moduna girdi, burdaki bayanlar da..

Bütün değerlendirebilmeyi bilmek gerekiyor diye düşünüyorum..

Hakkında hayırlısı olsun konu sahibinin ama boşanacağına ben de inanmıyorum maalesef:ssz:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaslar..
Dün eşimle o kadar şiddetli kavga ettik ki saçımdan geçerek sürükledi yerlerde attığı tokat ve tekmeleri solemiyorum bile...suan vücudumda morluklar var sol kolumu kaldiramiyfm bile..ve her yerim o kadar çok ağrıyor ki.. yerlerde tutam tutam saç topladım..ve ben bu adama yemek hazırladım meyve hazırladım dün gece...üstüne birde beni başka odada yatırdi... ben anneme bile gidemem çünkü gitsem beni geri yollar. Başka gidebilecegim ne amcam ne teyzem var malesef...suan tek düşüncem biraz zaman geçirip bi iş bulup çıkıp gitmek..allah aşkına soleyin ya ben hatalimiyim

sebep neydi bu derece dövülmenin?..yanlış anlama dayağı hiç bir sebep meşru kılamaz ama yinede soruyorum..

Bu adamin bunu yapacagi belliydi zaten. . Adam aşama aşama gerçek kisiligini ortaya çıkardı. . Bazı arkadaşlar demis kocanin huyunu biliyorsun niye adami tahrik ediyorsun diye.. niye kadin adama uyum saglamak zorundaki böyle hastalıkli bir konuda.. ha anlarim adamin iyi bir huyu vardir ona uyum saglarsin daaa adam manyak adam dayakci buna niye uyum saglasin kadin.. anlamıyorum neden bu kadar ezik bir ruh halindeyiz kadinlar olarak.. adam kadına uyum saglasin.. karisinin ani cikislari oldugunu biliyor.. ona göre davransin... yoook olmazzz ..bizim ezik kadinlarimiz kocaciklarina uyum sağlarlar. . Agizlarina etse amann kocacigim ne kadar da guzel ediyosun derler.. gercekten su an cok sinirliyim biz kadınlar neden kendimizi bu erkeklerden asagida altsinifmis gibi hissediyoruz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu adamin bunu yapacagi belliydi zaten. . Adam aşama aşama gerçek kisiligini ortaya çıkardı. . Bazı arkadaşlar demis kocanin huyunu biliyorsun niye adami tahrik ediyorsun diye.. niye kadin adama uyum saglamak zorundaki böyle hastalıkli bir konuda.. ha anlarim adamin iyi bir huyu vardir ona uyum saglarsin daaa adam manyak adam dayakci buna niye uyum saglasin kadin.. anlamıyorum neden bu kadar ezik bir ruh halindeyiz kadinlar olarak.. adam kadına uyum saglasin.. karisinin ani cikislari oldugunu biliyor.. ona göre davransin... yoook olmazzz ..bizim ezik kadinlarimiz kocaciklarina uyum sağlarlar. . Agizlarina etse amann kocacigim ne kadar da guzel ediyosun derler.. gercekten su an cok sinirliyim biz kadınlar neden kendimizi bu erkeklerden asagida altsinifmis gibi hissediyoruz..

Neden soyleyeyim mi cunku kadin ayrilmak istemeyince bu deveyi gudeceksin mantigina yoneliyorlar.
Dediginiz tarzda yorum yapanlarin ( ben oyle bir yorum yapmadim ama niye boyle soylediklarini tahmin ediyorum sadece)
aman kendini ezdirsin falan gibi dusunduklerine inanmiyor-inanmak istemiyorum.
Insan bir karar vermeli, sinirlari olmali, tahammul gucune bakmali. Ve o karara gore davranmali, diye dusundukleri kanisindayim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

"kocam iyi değil" diye bir konu açmışsın daha önce.evet o konuda eşin haklı ama buradaki konuda asla haklı olamaz.hiç kimse ne olursa olsun şiddeti haketmiyor.ayrıl yada ayrılma diyemem ama bu böyle devam edemez.evliliği düzeltmeye niyetiniz varsa bir evlilik danışmanına gidin.şiddet uygulaması kaldırılamaz bir şey bilmiyorum en doğru kararı sen vereceksin

Kocanı üstüne saldırtma diyen hiçbir kadın bunu demez hanımefendi. Konu sahibesi eşinin huyunu bildiği halde sizin onayladığınız şekilde davrandı ve sonuç aynen yukarı yazdığınız gibi oldu. Ağzıma ne güzel ediyorsun dedi adama meyve tabağı hazırlayarak.

Adam var adam var. Ben bir kadının saygınlığını yitirmesini asla onaylamam. Her şeyin bir yolu yordamı vardır. Böyle ahlaksız bir adama diklenerek ders veremezsin, dayak yer rezil rüsva olursun.

Ortada bir sorun mu var? Karşındaki konuşmaktan anlamıyor mu? O zaman susarsın, aylarca yüzüne bile bakmazsın. Karşı taraf bir şekilde iletişime geçecektir. Yada alırsın çantanı ben bir süre anneme gitmek istiyorum der uzun bir tatil yaparsın. Burada hem adam alır mesajı hemde ailen seni gelme etme diyerek kovmaktan beter etmez.

Karşısınızda saldırgan bir hayvan var, bu sizi ısıracak biliyorsunuz ve ısrarla bana ne ben ondan korkacağıma o benden korksun diyorsunuz. Bu çok yanlış.

Günaydın arkadaslar..
Dün eşimle o kadar şiddetli kavga ettik ki saçımdan geçerek sürükledi yerlerde attığı tokat ve tekmeleri solemiyorum bile...suan vücudumda morluklar var sol kolumu kaldiramiyfm bile..ve her yerim o kadar çok ağrıyor ki.. yerlerde tutam tutam saç topladım..ve ben bu adama yemek hazırladım meyve hazırladım dün gece...üstüne birde beni başka odada yatırdi... ben anneme bile gidemem çünkü gitsem beni geri yollar. Başka gidebilecegim ne amcam ne teyzem var malesef...suan tek düşüncem biraz zaman geçirip bi iş bulup çıkıp gitmek..allah aşkına soleyin ya ben hatalimiyim

Kocan hasta galiba :19: Annen neden geri yolluyor olur mu öyle şey sana böyle şiddet gösteren bir adamın yanına neden geri göndersin :26: bir an evvel işe gir ve çık git o adamın yaınından :20: hoş ona adam bile denmez adam olanlara hakaret sayılır terbiyesiz herif :41::41::41::41::41:

Günaydın arkadaslar..

elleri kırılsın inşallah kadına el kaldıran ve evden kovan erkeklerin.eğer gidecek yerin yoksa bir an önce iş bulup kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış.o zamana kadar mecburen bu adama katlanacaksın yapacak birşey şuan görünmüor canım.

Kocanı üstüne saldırtma diyen hiçbir kadın bunu demez hanımefendi. Konu sahibesi eşinin huyunu bildiği halde sizin onayladığınız şekilde davrandı ve sonuç aynen yukarı yazdığınız gibi oldu. Ağzıma ne güzel ediyorsun dedi adama meyve tabağı hazırlayarak.

Adam var adam var. Ben bir kadının saygınlığını yitirmesini asla onaylamam. Her şeyin bir yolu yordamı vardır. Böyle ahlaksız bir adama diklenerek ders veremezsin, dayak yer rezil rüsva olursun.

Ortada bir sorun mu var? Karşındaki konuşmaktan anlamıyor mu? O zaman susarsın, aylarca yüzüne bile bakmazsın. Karşı taraf bir şekilde iletişime geçecektir. Yada alırsın çantanı ben bir süre anneme gitmek istiyorum der uzun bir tatil yaparsın. Burada hem adam alır mesajı hemde ailen seni gelme etme diyerek kovmaktan beter etmez.

Karşısınızda saldırgan bir hayvan var, bu sizi ısıracak biliyorsunuz ve ısrarla bana ne ben ondan korkacağıma o benden korksun diyorsunuz. Bu çok yanlış.

Hayir siz beni yanlış anlamissiniz.. ben arkadasin yaptığını da adamin yaptigini da dogru bulmuyorum.. burada anlatmak istedigim bu tür siddet iceren olaylarda bircok kisinin burada kocandir yapar eder katlan demeleriydi.. yoksa normal olan daha ilk şiddet olayinda kadinin tavrını net bir sekilde gostermesi ve gerekirse daha guvenli bir yere gitmesiydi.. yoksa saldirganliga saldirganlikla karsilik vermesi degildi..

Arkadaslar o gün aglamaktan bi hal oldum..kendimden geçmişim zaten kalktığımda akşam uzeriydi...telefon sesine kalktım arayan bi arkadaşımdı...kötüydük ne var ne yok anlattım kızcağız bile kötü oldu benim sesimi oyle duyunca..ben esyalarimi toplayıp cikicam evden gerekirse amcamın yaptıklarını(ailevi sorunlarımız var bi kaç yıldır görüşmuyrz) unutur onu arar bana iş ve ev bulmasını isterim dedim..arkadasmda bu sakin ol allah askina beni dinle dedi..bende artık yapamayacağımı olmadığını kabullenilmz oldugunu soledim hak verdi...bide benim diğer sikintilarimida bildiği için..bana sakin ol bakalım akşam nasıl davranicak dedi...sen onun kölesi oldun resmn dedi çocuğa baktin evi en iyi şekilde idare ediyosun ailesini idare ediyorsun dedi(.kendiside çok şiddetli bi nişanlılık yasadi esimide tanır ) neyse düşündüm kalktim elimi yüzümü yikadum yüzüme bakıp ağladım.. koca olacak mahluk geldi yemeğini yedi başka odalarda oturduk ben yattım zaten gece aglmisim bi baktım başımda dikiliyor kalk odaya gidelim dedi kendime bi geldim resmn titriyorum basil ağlıyorum..bide ben karanlıktan acayip korkarım neyse yattık tekrar onun uyumadihini biliyrm tabi yüzünü yastigin yanına tam yanıma getiriyr .sabah oldu kalktık hiç geçirmedim bile çıktı gitti yani arkadaşlar kısacası o gündrn beri konusnuyrm yüzüne bakmiyrm sabah ise giderken gecirmiyorm.. onun canını yakmak istiyrm...he bana girmedim diye kızacak arkadaşlar olabilir gidemedim ama boşanmaya kesin kararlıyım sadece ben acı çekerken o rahat etsin istemiyrm..köle oldum ona resmen...

Bu tarz konulara artık tedbirli yaklaşıyorum.
Kendine hiç saygın yoksa ve yakıştırıyorsan o evliliği sürdürmeye devam et bence.

Bu tarz konulara artık tedbirli yaklaşıyorum.
Kendine hiç saygın yoksa ve yakıştırıyorsan o evliliği sürdürmeye devam et bence.

Surdurmicem düşmezse zaten..ama hatalı benmisim gibi gitmek istemiyrm...bekliyrm esim benimle konuşmak istesin..ona içimdeki herşeyi solucem

Arkadaslar o gün aglamaktan bi hal oldum..kendimden geçmişim zaten kalktığımda akşam uzeriydi...telefon sesine kalktım arayan bi arkadaşımdı...kötüydük ne var ne yok anlattım kızcağız bile kötü oldu benim sesimi oyle duyunca..ben esyalarimi toplayıp cikicam evden gerekirse amcamın yaptıklarını(ailevi sorunlarımız var bi kaç yıldır görüşmuyrz) unutur onu arar bana iş ve ev bulmasını isterim dedim..arkadasmda bu sakin ol allah askina beni dinle dedi..bende artık yapamayacağımı olmadığını kabullenilmz oldugunu soledim hak verdi...bide benim diğer sikintilarimida bildiği için..bana sakin ol bakalım akşam nasıl davranicak dedi...sen onun kölesi oldun resmn dedi çocuğa baktin evi en iyi şekilde idare ediyosun ailesini idare ediyorsun dedi(.kendiside çok şiddetli bi nişanlılık yasadi esimide tanır ) neyse düşündüm kalktim elimi yüzümü yikadum yüzüme bakıp ağladım.. koca olacak mahluk geldi yemeğini yedi başka odalarda oturduk ben yattım zaten gece aglmisim bi baktım başımda dikiliyor kalk odaya gidelim dedi kendime bi geldim resmn titriyorum basil ağlıyorum..bide ben karanlıktan acayip korkarım neyse yattık tekrar onun uyumadihini biliyrm tabi yüzünü yastigin yanına tam yanıma getiriyr .sabah oldu kalktık hiç geçirmedim bile çıktı gitti yani arkadaşlar kısacası o gündrn beri konusnuyrm yüzüne bakmiyrm sabah ise giderken gecirmiyorm.. onun canını yakmak istiyrm...he bana girmedim diye kızacak arkadaşlar olabilir gidemedim ama boşanmaya kesin kararlıyım sadece ben acı çekerken o rahat etsin istemiyrm..köle oldum ona resmen...

Klasik son.
O gün çok üzülmüştüm.Kusura bakma şu hamlenden sonra sana üzülmeyeceğim artık.
Canını yakmak istiyormuşsun.Onunda çok umrundaydı senin attıgın trip.Medet umdugun şeye bak yüzünü yastıgının yanına getiriyormuş.Akşama bişeyler yaşamak istediğinde de pişman oldu diye falan düşünürsün şimdi.
Neyse kocan bir sonraki dayağını nasıl atacağını düşünedursun sana da şimdiden yeni yiyeceğin dayagın için geçmiş olsun.

Surdurmicem düşmezse zaten..ama hatalı benmisim gibi gitmek istemiyrm...bekliyrm esim benimle konuşmak istesin..ona içimdeki herşeyi solucem

Su anda sonuna kadar hakliyken darp raporu da alip bosanabilecekken bosanma sonra bosan. Ya kusura bakmada dayaktan mantikli dusunemiyorsun git bir tomografi cektir. Sonra bosaninca kimse sana hak vermeyecek. Kimse yuzunun halini bilmeyecek, e o zaman niye bosanmamis bu iste bir is var diyecekler. Allah kocana vicdan sana da akil fikir versin ne diyim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Su anda sonuna kadar hakliyken darp raporu da alip bosanabilecekken bosanma sonra bosan. Ya kusura bakma da dayaktan mantikli dusunemiyorsun git bir tomografi cektir. Sonra bosaninca kimse sana hak vermeyecek. Kimse yuzunun halini bilmeyecek, e o zaman niye bosanmamis bu iste bir is var diyecekler. Allah kocana vicdan sana da akil fikir versin ne diyim.

Back
X