• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakin mutlaka:'(

Tum konulariniza göz attım.
Lutfen bir psikatristle görüşün. Ağır derecede takıntılı, bir cosup bir bozulan ruh haline sahipsiniz açık bir şekilde de ikilem dolusunuz.
Tedavi olmadığınız sürece hayatınızı yoluna koymaniz cok mümkün görünmüyor.

Bu yorumu konudan bağımsız ve tum konulara istinaden yazdım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşime eger çok sakin çok güler bi yüzle ve alttan alarak konuştuğumda istediğini yaptirabiliyrm ama bende yapı olarak çabuk sinirleniyrm ve asla başka türlü davranamadigim için böyle oluyor sanırım...en son esime sen sevgisiz bi şekilde büyüdüğün için boylesin dedim oda bana evet öyle senin gibi simartilmadim ben küçük yaştan beni kendi ayaklarımın ustunde duruyrm dedi..

ayy acıyalım o zaman eşine dimi? bu ne ya geberene kadar dayak yiyin o halde var ya ne kadar sinirimi bozdunuz. "aslında ben sesimi çıkarmasam dövmiycek, sesimi çıkardım diye böyle oldu" diyorsunuz resmen. tey Allaam... Allah akır fikir versin. derdinizi okudum moralim o kadar çok bozuldu ki, ama böyle zihniyete sahip olduğunuzu görünce herşey mübah diyemeden edemiycem. isterlerse şu andan itibaren forumdaki tüm hanımlar bana kızsın umrumda değil, burda onca kadın size yardımcı olmaya çalışıyor ama siz kendinizi bataklığa saplıyorsunuz. kahve yapıcakmışmış..

Tum konulariniza göz attım.
Lutfen bir psikatristle görüşün. Ağır derecede takıntılı, bir cosup bir bozulan ruh haline sahipsiniz açık bir şekilde de ikilem dolusunuz.
Tedavi olmadığınız sürece hayatınızı yoluna koymaniz cok mümkün görünmüyor.

Bu yorumu konudan bağımsız ve tum konulara istinaden yazdım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet takintiliyim Bian öfke patlaması yasyip hemen pisman oluyrm..bugun telde kavga ederken eşimle evdeki meyve suyu şişesini kırdım bi rahatladım gözüm hiç bişey gormuyo sınırlenimce en son solemem gereken şeyi en baş soluyorum ben hatanın yanlışımn farkındayım..hiç hakim olamiyrm kendime hatta esimlede kavga etmeden evvel konuşmuştuk bak ben böyle yapiyrm ama hakim olamaiyrm artık kendime falan diye dert yandım

ayy acıyalım o zaman eşine dimi? bu ne ya geberene kadar dayak yiyin o halde var ya ne kadar sinirimi bozdunuz. "aslında ben sesimi çıkarmasam dövmiycek, sesimi çıkardım diye böyle oldu" diyorsunuz resmen. tey Allaam... Allah akır fikir versin. derdinizi okudum moralim o kadar çok bozuldu ki, ama böyle zihniyete sahip olduğunuzu görünce herşey mübah diyemeden edemiycem. isterlerse şu andan itibaren forumdaki tüm hanımlar bana kızsın umrumda değil, burda onca kadın size yardımcı olmaya çalışıyor ama siz kendinizi bataklığa saplıyorsunuz. kahve yapıcakmışmış..

Sesimi çıkarmadan dövmicek hatalı benim demiyorm hiç bir kadın veya hiç bir canli dayağı haketmez ben babamdan bile dayak yememiş insanm..bakın size şöyle bi örnekte vereyim ben bugüne kadar eşimin evladina senin çocuğun dememiş insanm tanımayan biri soruyrsa benim diyrm ki herkes kardesim saniyr ben yaşımdan a ufak duruyrm çünkü..veya bor konusunda asla senin borcun demedim bizim borcumuz dedim..ailesinden bahsrderkn senin ailen demedim...ben hep biz dedim..he yanlışların var mi çok fazla var belkide ama hiç bişey eşime bana vurma hakkı vermez..ben ona diyrom ben hastayım takintiliyim ki eşimle tanıştıktan sonra takıntılı oldum...doktora gittim bi kaç ay evvel kasiklerimda ağrı vardı doktor ultrasonla baktı yumurtaliklarin yavas çalışıyor dedi bi kaç bişey sordu sen depresyon yasamissin doktora gorun bak yumurtakiklarinda yavas çalışıyor dedi..öyle allak bullagim ki..böyle birine bbutum hayatımı düşüncelerimi herşeyi anlatıp avazim çıktığı kadar agkamk istiyrm..

Kusura bakmayın ama psikolojiniz iyi değil agresif sinirli bir yapınız var diğer konularınızı da biliyorum. Bu eşinizin 2. evliliği oğlu sorun oldu tatile onu da götürelim dedi diye sorun çıkarmıştınız ki oğlunun da hakkıdır tatil yapmak baba oğul zaman geçirirler, sonra adam oruçlu gelmişti sadede neden soğuk su yok ev işi yapma ama yemek soğuk su olsun tüm gün dışarıda çalışıyorum demişti yine kavga çıkarmıştınız ve o zaman da bu adam sizinle güzellikle konuşmuştu borçlarınız olduğundan, yoğun çalıştığından zaten bir sürü insanla uğraştığından ve evde huzur istediğinden bahsetmişti ama siz kendinizi düzeltmek yerine yine aynı davranıyorsunuz. Şiddet eğilimi olan bir insan eften püften sebeple döver o zaman da şiddet uygulayabilirdi ama yapmamıştı abartı olarak anlattığınızı düşünüyorum çünkü diğer konularda herkes eşinize hak vermişti bu adam yanınıza konuşmak için gelmiş gülmüş neden bir şeyler fırlatıyorsunuz. Zaten belli ki ilk evliliğini oğlunu sorun ediyorsunuz. Yüzünü asmak yerine birşeyler fırlatmak yerine güzelce konuşsanız tabii ki eğer böyle bir şey olduysa hiç hoş değil. Ama siz de buna zorluyorsunuz bence evliliğinizin oluru yok. Ailenizle sonuçta bu yaşa kadar yaşadınız yine yaşayabilirsiniz hatta iyi bir işim vardır onun yüzünden ayrıldım vs. demiştiniz işe girin çalışın ailenize yük olmazsınız çünkü artık hep eşinizle ilgili konular açıyorsunuz uyuşamadığınızı, zaman ayırmadığını her şeyden yakınıyorsunuz ona da kendinize de eziyet etmeyin gidemiyorsanız biraz sakin olun inanın tek istediği sakinlik çünkü eve geliyor hep bir surat asıklığı hep bir sorun. Ayrılın herkes kendi yoluna baksın.

Kusura bakmayın ama psikolojiniz iyi değil agresif sinirli bir yapınız var diğer konularınızı da biliyorum. Bu eşinizin 2. evliliği oğlu sorun oldu tatile onu da götürelim dedi diye sorun çıkarmıştınız ki oğlunun da hakkıdır tatil yapmak baba oğul zaman geçirirler, sonra adam oruçlu gelmişti sadede neden soğuk su yok ev işi yapma ama yemek soğuk su olsun tüm gün dışarıda çalışıyorum demişti yine kavga çıkarmıştınız ve o zaman da bu adam sizinle güzellikle konuşmuştu borçlarınız olduğundan, yoğun çalıştığından zaten bir sürü insanla uğraştığından ve evde huzur istediğinden bahsetmişti ama siz kendinizi düzeltmek yerine yine aynı davranıyorsunuz. Şiddet eğilimi olan bir insan eften püften sebeple döver o zaman da şiddet uygulayabilirdi ama yapmamıştı abartı olarak anlattığınızı düşünüyorum çünkü diğer konularda herkes eşinize hak vermişti bu adam yanınıza konuşmak için gelmiş gülmüş neden bir şeyler fırlatıyorsunuz. Zaten belli ki ilk evliliğini oğlunu sorun ediyorsunuz. Yüzünü asmak yerine birşeyler fırlatmak yerine güzelce konuşsanız tabii ki eğer böyle bir şey olduysa hiç hoş değil. Ama siz de buna zorluyorsunuz bence evliliğinizin oluru yok. Ailenizle sonuçta bu yaşa kadar yaşadınız yine yaşayabilirsiniz hatta iyi bir işim vardır onun yüzünden ayrıldım vs. demiştiniz işe girin çalışın ailenize yük olmazsınız çünkü artık hep eşinizle ilgili konular açıyorsunuz uyuşamadığınızı, zaman ayırmadığını her şeyden yakınıyorsunuz ona da kendinize de eziyet etmeyin gidemiyorsanız biraz sakin olun inanın tek istediği sakinlik çünkü eve geliyor hep bir surat asıklığı hep bir sorun. Ayrılın herkes kendi yoluna baksın.

Pskolojim evet hiç iyi değil bunu kabul ediyrm...çocuğu istemiyrm asla demedim sadece çevrenin iyi olunca iyi insansın en ufak bi hatasında kizinca analiksin baskısından bıktım be bana cicuguda götür diyen insanlar yıllarca çocuk yapmadı evliliğine doymak için...esim boy şiddete meyilli belki değil bunun ayrımını yapicak sağlam bi kafaya sahip değilim suan sadece eşimle iyiyken vana istediğim alır borcum var demez almasam kızar veya çok pahalı hediyede almiskigi var ozel günleri sevmem der ama her özel günde kendince biseyler alır yapar belli etmeyi sevmiyor sadece hiç bi zaman kocam yüzüme karşı aşığım sana oluyrm bitiyrm demedi yapı olarak soleyemiyrm ama evdeyken aşkım canım derdi hatta ben esime ay çok yakışıklı benim kocam diyim veya romantik bi ortam sağlığım yüzü kıpkırmızı olur hediye verirken al sana aldım der direk uzatir...bana karşı yalanını allaha şükür yakalamasını he ufak tefek bana bilerek solemedigi şeyler oldu oda sırf ben kavga ediyrm tatsizlim çıkmasın diye ama asla evliligimizi veya bekarken ilişkimizi sarsicak yalanı dolani olmadı çok hareketli bi yaşantısı olmasina rağmen sürekli bayanlarla olan biri olmasina rağmen biz tanıştıktan sonra herşey bitti..alkolde akiyorms biz tanıştık bitti alkol alımı suan cok çok çok nadir sadece bi bardak bira oda dediğim gibi trilyonda bir.yemek yapmasam niye yemek yapmadn demez he der tabiki ama üst üste keyfi icabı yemek yapmzsam kızar evdesin tüm gün yap der veya canım yapmak istemedi diyelim yani çok yoruldum o gün falan dışardan soleriz en ufak laf yapmaz..ama ben keyfi icabı hareket ettiğimde kızıyor..sırf ders calisiyim diye pc aldo eve gerçi suan bozuk veya oyalanmak için ortam sağlıyor kendince.şiddet uyguladı bana bu ilk değil yani sokaktada tokat attığını biliyrm .belki ben cenemi tutamadigim için vurdu ama hiç bişey şiddeti haklı çıkarmaz..iyi bi isim var demedim ben hiç calismadim hızlı yazdigimdan bazen kontrel etmiyrm başka şey yazarken isim var yazmış olabilirim

Suan ki son durum..telefonda da tartıştıktan sonra arkadasimi aradım nerdesin beklitrm diyo oda işi çıkmış hanımın akşama uğrarım dedi nede akşama uğrama gerek yok canım biz yine tartıştık ben kendim ciicam dedim ağlaya ağlaya kalktık üstümü giyindim saçlarımı saldim ki komşular yüzümü gormesin diye çantamı topluyodum bana hediye olarak aldığı altın yüzüğü ve kolyeyide yanıma aldım ki bozdururm diye..neyse bi baktim kapı açıldı esim geldi hayırdır yolculuk nereye dedi bende doktora gidicem kolum cok fena dedim (rapor dersem uyuzlik cikarr diye) neyse kalk o zaman ben götürücem dedi utanmicakmisin yanımda dedim yüzümü gösterek...ya sus allah aşkına dedi odaya gel dedi neyse geçtik odaya bak ben arkadaşımdan borç istedim cok sikisigim dedi...bisey demedim..sonra dayanamadm bak sen çok haksizsin dedim bu kez affetmiyrm seni dedim..p.tesi iş bakicam gidicek yerim yok sende biliyrsum dedm bana zaman tanı gidicem iş büküp dedim...saçmalama dedi ciddi olduğumu anladı saka yapiyo aklınca sana limon alırım satarsin sigortanıda yaparım dedi tabi bende hiç tebessüm yol...en son bana üstüme gelme ben senin dedigini yapmam böyle üstüme geldikçe daha çok geri itiyosum beni dedi...((bana aylar evvel bak sen aklı başında olsun olgun davransan herşeyi sana bırakırım kendimize sana bırakırm..benden böyle ilgi isteme bırak beni kendi halime ben zaten sana davranırım demişti)) dediğim gibi evliliğimizin başlarinda da benim takıntılı hallerimden ötürü çok kavgalar ettik şiddet oldu...o beni koklamaya koyamayan adam gitti yani zaman içinde..neyse esim tekrr ise gitti sırf beni görmek için gelmiş...suan düşünuyrm kesinlikle kabullenemiyrm şiddeti..bazı yasadiklrimizi...anneme çok fena darginim..su yasadiklarima bakıp agliyrm ben hiç böyle hale geleceğimi düşünmedim..esim çıkarken aksam kahve yapiyim adam akıllı konusalm dedim bana uzun uzun baktı Tamm dedi gelirken aticam dedi... Yüzümunde resmini çektim dışarı çıktığımda cikarttiricam hem resimleri hem bana attığı msjlri saklıcam..

Çok af edersiniz ama bence kesinlikle tedavi görmelisiniz.
Eşinizle çocuk yüzünden olan konularınızda sizi haklı ama pasif buluyordum da bu defa bu kadarını beklemiyordum.

Sizi darp ettikten sonra kırmızıyla işaretlediğim yerdeki gibi oturup keyif kahvesi içebilecek durumda mısınız?
Siz mi teklif etmeliydiniz bunu?

Hadi boşanamıyorsunuz, aileniz sıkıntılı, maddiyatınız sıkıntılı ve saire.
Hepsine tamam diyelim ama bari peşinden koşmayın ya hu.
Biraz ağırlığınız olsun.

Kahve içip konuşalım diye ortamı yumuşatma çabalarınız sadece sizin onurunuzu yok eder.
Madem boşanmayacaksınız bari eşinizin gözündeki saygınlığınızı yitirmeyin.

Ve evet, diğer işaretlediğim yer için de yani eşinizin uzun uzun bakıp da tamam demesi içimi acıttı.
Adam resmen ağırdan alıyor kendisini.
Hem darp ediyor hem nazlanıyor.

Ama buna sebep olan sizsiniz!
Umarım kendi değerinizi, her şeyden herkesten önce onurunuzun geldiğini bir gün fark edersiniz.

Çok af edersiniz ama bence kesinlikle tedavi görmelisiniz.
Eşinizle çocuk yüzünden olan konularınızda sizi haklı ama pasif buluyordum da bu defa bu kadarını beklemiyordum.

Sizi darp ettikten sonra kırmızıyla işaretlediğim yerdeki gibi oturup keyif kahvesi içebilecek durumda mısınız?
Siz mi teklif etmeliydiniz bunu?

Hadi boşanamıyorsunuz, aileniz sıkıntılı, maddiyatınız sıkıntılı ve saire.
Hepsine tamam diyelim ama bari peşinden koşmayın ya hu.
Biraz ağırlığınız olsun.

Kahve içip konuşalım diye ortamı yumuşatma çabalarınız sadece sizin onurunuzu yok eder.
Madem boşanmayacaksınız bari eşinizin gözündeki saygınlığınızı yitirmeyin.

Ve evet, diğer işaretlediğim yer için de yani eşinizin uzun uzun bakıp da tamam demesi içimi acıttı.
Adam resmen ağırdan alıyor kendisini.
Hem darp ediyor hem nazlanıyor.

Ama buna sebep olan sizsiniz!
Umarım kendi değerinizi, her şeyden herkesten önce onurunuzun geldiğini bir gün fark edersiniz.

Ben kendim normalde kahveyi severim keyif kahvesi olarak değil onursuzca davraniyrm gurursuzca davraniytm suan haklısınız...esim bana uzun uzun baktı kendini ağırdan sattığı için bu hale nasıl geldik der gibiydi...ayrıca ben o kadar vazgecmisim ki aynaya baktığımda hiç genç bi kadın yok sanki yaşlanmış saci başı salmış vaziyetteyim iki gundurde sürekli çikolata falan yiyorum böyle devam ederse kilo almanca yakın...ki daha evvekde konu actim kendimi toplamak istiyrm gibisinden.ben kendime bakmiyrm bile yani..

"evliliğinizin başlarındaki "takıntılı" halleriniz" neydi sizin??
böyle bir cümle var da :ssz:
geçti mi onlar???

Evet takintiliyim Bian öfke patlaması yasyip hemen pisman oluyrm..bugun telde kavga ederken eşimle evdeki meyve suyu şişesini kırdım bi rahatladım gözüm hiç bişey gormuyo sınırlenimce en son solemem gereken şeyi en baş soluyorum ben hatanın yanlışımn farkındayım..hiç hakim olamiyrm kendime hatta esimlede kavga etmeden evvel konuşmuştuk bak ben böyle yapiyrm ama hakim olamaiyrm artık kendime falan diye dert yandım

Eşinize ya da bir başkasına dert yanmanız sizi düzeltmez. Dediğim gibi tedavi olmazsanı çevrenizde insan kalmayacak. Eşiniz haklı haksız oh ne güzel adam sinirlenmiş atacak dayağını filan demiyorum elbette kadına uzanan elin affı yok ama eşiniz başka biri de olsa, şiddet gistermeye meyilli biri olmasa da bu tavrınız o insanın da sabrını tüketecek.
Doktora gitmeyi geciktirmeyin

Eşinize ya da bir başkasına dert yanmanız sizi düzeltmez. Dediğim gibi tedavi olmazsanı çevrenizde insan kalmayacak. Eşiniz haklı haksız oh ne güzel adam sinirlenmiş atacak dayağını filan demiyorum elbette kadına uzanan elin affı yok ama eşiniz başka biri de olsa, şiddet gistermeye meyilli biri olmasa da bu tavrınız o insanın da sabrını tüketecek.
Doktora gitmeyi geciktirmeyin

Yorumlarını okursanız eşimin artı yonlerinide yazdim...ama kafam allak bullak...şiddet zaten hiç bir şekilde normal karşılanacak bi davranış değil ki..ınş gidicem doktora ama kafa yapımında değişmesi gerekiyor

Yoo bakın sizler haklısınız hepiniz görmüş gecirmissiniz ama ben eşime en ufak bi karşı tepki vermezsen sorun yok eger zıt dusersek sonuç bu bende şimdi gitsem hayatta kalabilirmiyim bilmiyrm o yüzden fevri davranmadan sakin sakin davranmaya çalışıyorum..öncelikle ise girmek istediğimi solucem onunla hiç bi şekilde fazla muhattap olmayı dusunmuyrm ama oncekindn daha iyi olucam .yavas yavas sakin kalarak okulumu ve işimi garantilediktem sonra sessizce çıkıp gidicem...kafam o kaar allak bullak ki..artilarini düşünüyorum bide eksilerini neye inanacagimi sasiriyrm

Kusura bakma ama herseyde kendin suclusun. Oyle boyle adamla kalmak icin bahaneler üretiyorsun. Kalk cik git derim. Yerinde olsam olurumde durmam o evde

evet evet sen suclysun
esinin damarina basan sensin
damarina basilan bir erkegin karisini tekme tokat dovmesi anlayisla karsilanabilir caniiim
ama bir daha bari konu acip sinirimizi bozma

evet evet sen suclysun
esinin damarina basan sensin
damarina basilan bir erkegin karisini tekme tokat dovmesi anlayisla karsilanabilir caniiim
ama bir daha bari konu acip sinirimizi bozma

İroni yapiyorsunuz anliyorum ama cidden hem konu sahibi hem de bazi yorumcular kocasini kiskirttigini, yok efendim takintili hali yuzunden, yok cocukla tatile cikmak istemedigi icin, kocasina bagirdigi icin "hak etmiyorsun ama" kisvesi altinda haksiz oldugunu vurguluyorlar.
Ya hu bu kadincagiz daha yeni evli ve esi bir gun cocuk sebebiyle baska bir gun borc sebebiyle darp etme hakkini kendinde buluyor.
Ustelik yeni evliler, basbasa bir tatil istemekte de hakli.
Sonrasinda elbette yine ilgilensinler cocuklariyla.
İnanamiyorum, sok oluyorum!

Konu sahibi rica ederim su yok ben soyle yaptim da kocam kiskirdi, ben bunu demeseydim olmazdi gibi sacma sapan tezlerle kendinizi suclu hissetmekten vazgecin.
Adam olan dibine kadar da haksiz olsaniz vurmaz.
En fazla evi terk eder, sogur, bosanir ama darp etmez. Edemez.
Anliyorsunuz di mi?
Evet gidin psikologa ama esinizi kiskirttiginiz icin degil.
Mesela darp izlerininin ruhunuzda actigi yaralar icin gidin.
Bir cocugun sorumlulugu altinda ezilip tesekkuru bile cok goren esinizi takmamak icin gidin.

İroni yapiyorsunuz anliyorum ama cidden hem konu sahibi hem de bazi yorumcular kocasini kiskirttigini, yok efendim takintili hali yuzunden, yok cocukla tatile cikmak istemedigi icin, kocasina bagirdigi icin "hak etmiyorsun ama" kisvesi altinda haksiz oldugunu vurguluyorlar.
Ya hu bu kadincagiz daha yeni evli ve esi bir gun cocuk sebebiyle baska bir gun borc sebebiyle darp etme hakkini kendinde buluyor.
Ustelik yeni evliler, basbasa bir tatil istemekte de hakli.
Sonrasinda elbette yine ilgilensinler cocuklariyla.
İnanamiyorum, sok oluyorum!

Evet ben eşimi çok kiskirtiyo olabilirm hataliym ama esimde şiddet uygulayarak en büyük hatayı yapıyor...biz ikimzde çok sınırlı insanlarız o yüzden ikimzde birbirimizi alttan almayı basaramiyoruz...suda var esim başından beri böyle biri olsa zaten hayvanliK hep var derim ama ben saçımı koklayip uyuduğunu biliyrm..normal zamnlarda en pahalı şeyi istiyim param yok alamam demz asla..en ufak boş vaktinde mutlaka beni gezdirmeye çalışır.evde canım sikilmasn diye digiturku kapattirmadi lig bittiği halde ve her yerden tasarruf yapmaya çalıştığımız halde evde iki tv olduğu halde istediğim şeyi gecte olsa yapiyr ama ben dile getirdiğimde inadından yapmiyr..çocuk konusnda da bayramın ikinci günü bırakalım dedim Tamm dedi bıraktık ama ben biraz sert konusunda daha çok coşuyorr bu davranışının sorumlusuda benmisim benim takıntılı memnuyetsiz ve en ufak şeyde asılan yüzümmus belki bu konuda haklıdır allah aşkına yanlış anlamayın şiddet konusunda haklı demiyrm..sadece her davranışını yaziyrmki daha sağlıklı yonlendirin diye

Konu sahibi rica ederim su yok ben soyle yaptim da kocam kiskirdi, ben bunu demeseydim olmazdi gibi sacma sapan tezlerle kendinizi suclu hissetmekten vazgecin.
Adam olan dibine kadar da haksiz olsaniz vurmaz.
En fazla evi terk eder, sogur, bosanir ama darp etmez. Edemez.
Anliyorsunuz di mi?
Evet gidin psikologa ama esinizi kiskirttiginiz icin degil.
Mesela darp izlerininin ruhunuzda actigi yaralar icin gidin.
Bir cocugun sorumlulugu altinda ezilip tesekkuru bile cok goren esinizi takmamak icin gidin.

Haklısınız...yanlış anlamayin lütfen ben kiskirttim o yüzden dovmekte haklı demiyrm kimsenin kimseye vurma hakkı yok...ben hem kendi davranışlarımi hem onun davranışlarını yaziyrm..kendim doğruyu yanlısı goremiytm çünkü artık...çocuk konusuna gelincede artık kendimi çok fazla parcalamicam öz anası düşünmiyor evladını günlerce kalıyor bizde...ben edep terbiye ogretmye calisiyrm cocuk gidip geliyor yine aynı en son bana pis kadin kapa çeneni diyordu he çocuktur ne duyarsa soyler tabi ama ben ona masadan kalkarken eline sağlık de bebeğim diyorm geçen babasına baba eline sağlık de diyor...yanlış bi hareket ettiğinde gözümün içime bakıyor herkes farkında bu çocuk bu hale geldiyse masaallah sana diyorlar...herkes lafa geldiğinde akıl veriyor bir kere bile babaannesi çocuğun sende olduğu bi gün bize getir veya haber et gelelim demedi ama en ufak seyde laf yapılır..biz oturduğumuz çevreden tasinmayo plaiyrz evim biraz rutubetli üst katimdakiler sıkıntili ve benim bu çevrede hiç tanıdığım yok eşimin bütün ailesi olmaz tasinmayin çocuğun alamk zor olur diyor.bende dedim biz bi ömür cocuk nerde oturuyrsa niz oraya yakın oturmak zorunde değiliz gerekirse taksiyle gider alırız.zaten araba alicaz borç bitince dedim..yinede olmaz diyorlar..o çocuğun hakkını yemeyin diyorlar ki ben kendime bi bluz aliyrsam cocugada birşey alırım mutlka...

Lutfen hala ben kiskirtiyorum demeyin.
Anlayin lutfen, siz kiskirtmiyorsunuz.
Hicbir sebep hicbir hakli sebep hicbir kiskirtma adam olan bir adami darp etmeye sevkedemez!
Ustelik hic muhim degil sizi gezdirmesi, bilmem neyi kapatmamasi, hediyeler almasi.
Yarin bir gun cocugunuz oldugunda onu da mi boyle avutacaksiniz?
Bak yavrum baban beni dovuyor ama gezdiriyor istedigimizi aliyor mu diyeceksiniz?
Bunlar icin siz minnet ediyorsunuz da esiniz mesela sizin yemek yapiyor, meyve soyuyor, cocugunuza gul gibi bakiyor, borcunuzu borc bilip kemer sikiyor oldugunuz icin size bir guzel laf ediyor mu?
Tabii ki siz de ceki duzen verin kendinize ama birakin esiniz bari hatasini anlayabilsin bari telafi edebilsin.
Neden O'nu temizlemeye calisiyorsunuz?

Evet ben eşimi çok kiskirtiyo olabilirm hataliym ama esimde şiddet uygulayarak en büyük hatayı yapıyor...biz ikimzde çok sınırlı insanlarız o yüzden ikimzde birbirimizi alttan almayı basaramiyoruz...suda var esim başından beri böyle biri olsa zaten hayvanliK hep var derim ama ben saçımı koklayip uyuduğunu biliyrm..normal zamnlarda en pahalı şeyi istiyim param yok alamam demz asla..en ufak boş vaktinde mutlaka beni gezdirmeye çalışır.evde canım sikilmasn diye digiturku kapattirmadi lig bittiği halde ve her yerden tasarruf yapmaya çalıştığımız halde evde iki tv olduğu halde istediğim şeyi gecte olsa yapiyr ama ben dile getirdiğimde inadından yapmiyr..çocuk konusnda da bayramın ikinci günü bırakalım dedim Tamm dedi bıraktık ama ben biraz sert konusunda daha çok coşuyorr bu davranışının sorumlusuda benmisim benim takıntılı memnuyetsiz ve en ufak şeyde asılan yüzümmus belki bu konuda haklıdır allah aşkına yanlış anlamayın şiddet konusunda haklı demiyrm..sadece her davranışını yaziyrmki daha sağlıklı yonlendirin diye

Back
X