Suan ki son durum..telefonda da tartıştıktan sonra arkadasimi aradım nerdesin beklitrm diyo oda işi çıkmış hanımın akşama uğrarım dedi nede akşama uğrama gerek yok canım biz yine tartıştık ben kendim ciicam dedim ağlaya ağlaya kalktık üstümü giyindim saçlarımı saldim ki komşular yüzümü gormesin diye çantamı topluyodum bana hediye olarak aldığı altın yüzüğü ve kolyeyide yanıma aldım ki bozdururm diye..neyse bi baktim kapı açıldı esim geldi hayırdır yolculuk nereye dedi bende doktora gidicem kolum cok fena dedim (rapor dersem uyuzlik cikarr diye) neyse kalk o zaman ben götürücem dedi utanmicakmisin yanımda dedim yüzümü gösterek...ya sus allah aşkına dedi odaya gel dedi neyse geçtik odaya bak ben arkadaşımdan borç istedim cok sikisigim dedi...bisey demedim..sonra dayanamadm bak sen çok haksizsin dedim bu kez affetmiyrm seni dedim..p.tesi iş bakicam gidicek yerim yok sende biliyrsum dedm bana zaman tanı gidicem iş büküp dedim...saçmalama dedi ciddi olduğumu anladı saka yapiyo aklınca sana limon alırım satarsin sigortanıda yaparım dedi tabi bende hiç tebessüm yol...en son bana üstüme gelme ben senin dedigini yapmam böyle üstüme geldikçe daha çok geri itiyosum beni dedi...((bana aylar evvel bak sen aklı başında olsun olgun davransan herşeyi sana bırakırım kendimize sana bırakırm..benden böyle ilgi isteme bırak beni kendi halime ben zaten sana davranırım demişti)) dediğim gibi evliliğimizin başlarinda da benim takıntılı hallerimden ötürü çok kavgalar ettik şiddet oldu...o beni koklamaya koyamayan adam gitti yani zaman içinde..neyse esim tekrr ise gitti sırf beni görmek için gelmiş...suan düşünuyrm kesinlikle kabullenemiyrm şiddeti..bazı yasadiklrimizi...anneme çok fena darginim..su yasadiklarima bakıp agliyrm ben hiç böyle hale geleceğimi düşünmedim..esim çıkarken aksam kahve yapiyim adam akıllı konusalm dedim bana uzun uzun baktı Tamm dedi gelirken aticam dedi... Yüzümunde resmini çektim dışarı çıktığımda cikarttiricam hem resimleri hem bana attığı msjlri saklıcam..
Çok af edersiniz ama bence kesinlikle tedavi görmelisiniz.
Eşinizle çocuk yüzünden olan konularınızda sizi haklı ama pasif buluyordum da bu defa bu kadarını beklemiyordum.
Sizi darp ettikten sonra kırmızıyla işaretlediğim yerdeki gibi oturup keyif kahvesi içebilecek durumda mısınız?
Siz mi teklif etmeliydiniz bunu?
Hadi boşanamıyorsunuz, aileniz sıkıntılı, maddiyatınız sıkıntılı ve saire.
Hepsine tamam diyelim ama bari peşinden koşmayın ya hu.
Biraz ağırlığınız olsun.
Kahve içip konuşalım diye ortamı yumuşatma çabalarınız sadece sizin onurunuzu yok eder.
Madem boşanmayacaksınız bari eşinizin gözündeki saygınlığınızı yitirmeyin.
Ve evet, diğer işaretlediğim yer için de yani eşinizin uzun uzun bakıp da tamam demesi içimi acıttı.
Adam resmen ağırdan alıyor kendisini.
Hem darp ediyor hem nazlanıyor.
Ama buna sebep olan sizsiniz!
Umarım kendi değerinizi, her şeyden herkesten önce onurunuzun geldiğini bir gün fark edersiniz.