• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakin mutlaka:'(

Once gidip rapor almaniza gerek yok. Adim atmamak icin direniyosunuz. Korkmayin hemen simdi arayin. Raporunuzu da alirlar koruma da cikarirlar siginma evine de yerlestirirler. Aradiginiz is degil mi? O evde kalirken bulursunuz. Icinde bulundugunuz durumu kaniksamaktan vazgecin bir an once.
aynen. onlar herşeyi yapar. siz 183 ü arayın önce. olmazsa diğer numaralarıda arayın tek tek.

Son düzenleme:
sonucu böyle olacağı belliydi haftalardır bu kızcağız burada çabalıyordu bir şeyler erken yaşta evlilik aile desteği olmaması okulunu yarım bırakması bir işinin olmaması hep sebep bunlara....

Ben sana bir önceki konunda demiştim di mi?
Sen de ben abarttım falan diye adamın şiddetini mazur göstermeye çalışmıştın.
Bak işte iyice dövmüş seni bu sefer, bunun olacağını biliyordum ben. Ama sen ben takıntılıyım adamı boğuyorum falan demiştin. Şiddeti söyleyene kadar ben de öyle düşünmüştüm ve ona istinaden yorumlamıştım.
Bayram günü bir de yani, insan mübarek günün hatrına yapmaz bunu ya. Gerçi o ne bilir hatrı gönlü.
Her şiddet olayında söylediğim gibi tek yol boşanmak. Gerçi yine gelir yuvanı yıkma diyenler ama neyse...

alo 183
daha önce arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım dedim. arayın sizi asla yalnız bırakmıyorlar. kimlik bilgilerinizi saklı tutuyorlar. çaresiz hissetmeyin, size yol göstereceklerdir. benim zor zamanlarımı atlatmamda çok destek oldular.

sen hem onun çocuğuna bak hem o sana bunları yaşatsın öbür karısının neden gittiği belli durma kızım artık bu adamın yanında ...çık git kadın sığınma evine ondan sonra işini bul evine çık...yaşında küçük sana koca mı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bu kocayla ne yapacaksın acaba bütün konuların kocanla ilgili ayrılmayı düşünmüyorsun anladığım kadarıyla biz burdan bir şey yapamayız :ssz: sen kendin kendine yardım etmelisin ayrılmalısın bence :31:
ayrıca şöyle bir şeyde var sende herşeyi çok takıp büyütüyorsun ve kocana sarıyorsun geçen ki konunda 1 saat ağladım sonrada gidip konuşalım dedim yazmışsın madem trip yapıyosun sen neden gidip konuşalım diyorsun :24:

Diğer konunda kocanı melek ilan eden bayanlar baksın bu konuna evet..

Ben zaten senin eşinin içinde bir canavar olduğunu düşünüyorum.
Bu dayak son olmayacak bu evlilik sürdükçe dayak yiyeceksin.

Gençliğin adına aşk dediğin bu acıklı hayatta kaybolup gidecek..

Arkadaşlar sağolsunlar bir sürü numara vermişler.

Kurtulmak isteseydin arardın şimdi evde olmazdın..

İnşallah kurtulmak istemişsindir.. Geçmiş olsun..

Diğer konunda kocanı melek ilan eden bayanlar baksın bu konuna evet..

Ben zaten senin eşinin içinde bir canavar olduğunu düşünüyorum.
Bu dayak son olmayacak bu evlilik sürdükçe dayak yiyeceksin.

Gençliğin adına aşk dediğin bu acıklı hayatta kaybolup gidecek..

Arkadaşlar sağolsunlar bir sürü numara vermişler.

Kurtulmak isteseydin arardın şimdi evde olmazdın..

İnşallah kurtulmak istemişsindir.. Geçmiş olsun..

Kadıncağızı suçlu çıkartanlar vardı birde.

Konu sahibi umarım 183 ü aramışsındır ve şuan güvenli bir yerdesindir.

Niyeyse içimden bir ses boşanamayacağını söylüyor, umarım yanılıyorumdur.

Kadıncağızı suçlu çıkartanlar vardı birde.

Konu sahibi umarım 183 ü aramışsındır ve şuan güvenli bir yerdesindir.

Niyeyse içimden bir ses boşanamayacağını söylüyor, umarım yanılıyorumdur.

Ben de böyle hissettiğim için biraz sert yazdım maalesef..:ssz:
Param yok, ailem yok diye dayak yemeye devam etmek, kurtulmak için çabalamaktan daha kolay geliyor bazı kadınlara ne yazık ki..

Günaydın arkadaslar..
Dün eşimle o kadar şiddetli kavga ettik ki saçımdan geçerek sürükledi yerlerde attığı tokat ve tekmeleri solemiyorum bile...suan vücudumda morluklar var sol kolumu kaldiramiyfm bile..ve her yerim o kadar çok ağrıyor ki.. yerlerde tutam tutam saç topladım..ve ben bu adama yemek hazırladım meyve hazırladım dün gece...üstüne birde beni başka odada yatırdi... ben anneme bile gidemem çünkü gitsem beni geri yollar. Başka gidebilecegim ne amcam ne teyzem var malesef...suan tek düşüncem biraz zaman geçirip bi iş bulup çıkıp gitmek..allah aşkına soleyin ya ben hatalimiyim

elleri kırılsın :50: sen bu adaman iş bulunca hemen boşanabileceğine inanıyo musun peki :18: kurtulabilecek misin kimsenin desteği olmadan bi de orası var :18::18: boşanmadıktan sonrab iş bulman bişey ifade etmiyo elindeki parayı da alır :26: dayak için de hemen rapor almalısın. ailen neden destek olmuyo bu arada :26: dövmesinden haberleri var mı:26:

Ben de böyle hissettiğim için biraz sert yazdım maalesef..:ssz:
Param yok, ailem yok diye dayak yemeye devam etmek, kurtulmak için çabalamaktan daha kolay geliyor bazı kadınlara ne yazık ki..

Bizim kadınlarımız muhtaç olmayı, kendine acımayı seviyor.
Yıllardır fiziksel veya psikolojik şiddet görüyorum, işim yok, ailem yok ne yapıcam dendimi bende bir delleniyorum.
"Arkadaşım ilk şiddet gördüğünde çalışmaya başlamış olsan şimdi bu eziyete katlanmayıp çeker giderdin, yıllarına yazık "diyesim geliyor.

Back
X