- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
Lutfen hala ben kiskirtiyorum demeyin.
Anlayin lutfen, siz kiskirtmiyorsunuz.
Hicbir sebep hicbir hakli sebep hicbir kiskirtma adam olan bir adami darp etmeye sevkedemez!
Ustelik hic muhim degil sizi gezdirmesi, bilmem neyi kapatmamasi, hediyeler almasi.
Yarin bir gun cocugunuz oldugunda onu da mi boyle avutacaksiniz?
Bak yavrum baban beni dovuyor ama gezdiriyor istedigimizi aliyor mu diyeceksiniz?
Bunlar icin siz minnet ediyorsunuz da esiniz mesela sizin yemek yapiyor, meyve soyuyor, cocugunuza gul gibi bakiyor, borcunuzu borc bilip kemer sikiyor oldugunuz icin size bir guzel laf ediyor mu?
Tabii ki siz de ceki duzen verin kendinize ama birakin esiniz bari hatasini anlayabilsin bari telafi edebilsin.
Neden O'nu temizlemeye calisiyorsunuz?
Temizlemiyrm eşimin yaptıgi pisliği...bende anlasın istiyrm ama eşimle kavga ederk hatasını anlatamadığını fark ettim o yüzden güzel bi diille anlaticam onu suçlamadan çaktırmadan anlaticam..eger basarabilirsemde asla polemiğe girmicem..buaralar ise girmek istediğimi solucem buarada okulumu tammlucam kendime bakicam çok saldim çünkü..zaten asla böyle bir evliliğe cocuk dogurmayida asla dusunmuyrm..kendimi garantiye atacak şeyler yapicam bundan sonra... Bana geçen gün diyor ko eger sen çalışıyor olsan veya uniye örgün şekilde gitsem hergün gelir okuldan alırım seni ki yaparda bekarken hiç beklemediğim anda çıkar gelirdi görür beni giderdi..sır benimle biraz zaman geçirmek için saat 9 da zor kalkan adam 7 de kalkp beni almaya geliyrdu...suan sadee fevri davranmadan kendimi garantilicek biseyler yapmaya çalışacağım..