Ne yalan söyliyim ben de ilk okuduğuda hiç inandırıcı gelmedi...
Çalışyorken anne babanızı trafik kazasında kaybediyorsunuz. Yanlız yaşamayaçabalarken akrabalarınız ortaya çıkıyor.. Niye ailenz vefat ettikten sonra ortaya çıktılarki?? Bir akrabanızın oğlu çok aramaya başlamış gece falan... açmazsınız olur biter... Bir kişi sizi rahatsız etti diye tüm akrabalara sırt çevirmek görüşeek niye....
Aile ankarada ama ablasının cep telefonundan mesaj çekebiliyor. Bu nasıl olabildi anlamadım....
Bana çok sevdiğim ablam olarak gördüğüm birinden böyle bir mesaj gelse hemen ararım... geliyorum ama önce sesini duymak istedim hayırdır ne oldu falan diye sorarım...Şüphelendiğim için değil... Gerçekten endişeendiğim için arardım.... Hadi böyle bişey ldu diyelim... Niye oradan çıkıp direk karakola gitmezsin ki. tecavüze uğradım diyemezdim diyorsun ama sana tecavüz eden biriyle evlenebilmişsin.. Bu da bana çok çelişkili geldi.. Çalışıyorsun kendi ayakların üzerinde duruyorsun.. niye gidip karakola şikayet edemeyesin ki..
Bilmiyorum..Tüm bunları yaşadıysan senin adına çok üzgünm.
Ama genede umarım içimden gelen ses bana doğruyu söylüyordur ve bu hikaye bir senaryodur..
Tüm buları birinin yaşamış olmasındansa kandırılmış olmayı tercih ederim...