Bakıp geçme yalvariyorum

Niye kocaniza kusuyorsunuz ki o sulalede kadina deger verilmedigini fikri alinmadigini bilmiyormusunuz dua edin dayilari gibi daha s.tiri cekmemis

Hamileyken nasil apacak velayetini? Napacaklar karninizdan cikarip ona mi sokacaklar. Esiniz sizi zorlamak icin yapiyor bunu. Avukatla gorustum. 3 yasindan once alamazmissin cocigumu 1 senede doguma var 4 seneden once alamazsin cocuk filan de. Zatrn blof yapiyor. Belli.

Dayının evinde bedava oturuyordunuz, ordan tepki alınca şimdi kira yazmışsınız. Konularınızda tepki alınca adınızı değiştirdiniz, farkedildi, o ben değilim dediniz pişkin pişkin ama yine haksız bulundunuz. Cuma banlanmışsınız, aynı gün bu hesabı açmışsınız. Önceki konularda kullandığınız dili kendi lehinize çevirerek şimdi bir daha konu açmışsınız ama hala haksızsınız. Ve yine önceki konulardan huyunuz suyunuz belli, Allah kayınvalidenize de sabır versin. Ayrıca hamile olmak da öyle hastalıklı bir durum değil, hormon herkeste var. bunun arkasına sığınıp kapris yapmayı bilenler, bu durumu kullanıyor sadece. Sonuç olarak adınız da değişse, yeni üyelik de alsanız buradaki insanların fikri değişmeyecek. Durumunuzu kabullenin çünkü yapacak bir şey yok. Mesela burda kim ne derse çare olur size?

Aynen ya bizimkiler gibi olsa ne yapacaklar acaba. Hiçbir beklentimiz yok onu geç. Bir de onlar bizden bekliyor. Ki bence doğru olan bu. Belli bir yaşa gelmiş emekli insanlar artık gencecik insanların ihtiyaçlarını düşünmemeli. Bizim anne babalarımıza yardımcı olmamız lazım.

Bana kayınpeder ev yapsa başımın üstünde taşırım heralde

Nerdeee k peder zor zamanımızda bize verdiği parayı bile kuruşu kuruşuna geri istedi , bize kimse ev falan vermez şaka maka beklentim yok herkes iyi olsun kendine yetsin yeter , doğru olan da herkesin kendi yükünü taşıması zaten , benim kızdığım nokta kadını öyle bir anlatıyor ki sanki ne yapmış, ev vermiş ama zorla otur dememiş ki kadın alternatif sunmuş, konu sahibi sanki kadın silah dayamış gibi anlatıyor ama sorumsuz kocasına bişey demiyor hiç..

Kız tülin buraya yeni isimler bulup üye olup aynı şeyleri yazmakla geçirdiğin zamanı şu akıl yoksunu müdür eşine harcasan da şu çocuğuna bari yazık etmesen
Müdür mü? Adamcağız üç bin tl maaşla kira mı vereyim evi mi geçindireyim demiyor muydu konu sahibine?

Bu da diğer üyeliğinden biz zavallılara verdiği cevaplardan birisi

Bu şey gibi; tarlada doğurup işine devam ettiği söylenen eski Anadolu kadınları gibi
Konu sahibi kaynanasına, yengelerine sinirlenmeye bahane aradığı için, hormonlar sığınılacak en yakın liman

Biz salağız çünkü karı koca kira ödemek için dişimizi tırnağımıza takıyoruz. Kadın oturduğu yerde çatır çatır hamile kalıyor. Ayrı ev için cinnet geçiriyor. Helal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…