Sen erkek arkadaşınla tam bişeyler yaşamadan tatmin etsin istiyorsun:44:
Ama adam bakirmiş
Demekki istemedi, istemek zorunda mı?
Öpüşürken acemi filan demişsiniz
O sizin daha önce yaşamış olduklarınızı biliyor mu? Dini bütünse kabul etmez sanki
Bence olmaz sizin işiniz
Yani bana da garip geldi bu durum..
Bana kalırsa birbirinize göre değilsiniz.
Bakirlik ayrı şey öpüşmekte tecrübesiz olmak ayrı şey.
Bir de insan ne kadar tecrübesiz olursa olsun gerek cinsellikte gerek öpüşmekte duygu ve dürtüleri ile hareket eder.
Yani bence senin ona karşı hissettiğin arzu, adamda sana karşı yok.
Yoksa seninle öpüşürken, elini öperken bile o sıcaklığı hissederdin.
Bu da çok büyük bir sorun bana kalırsa.
Senin de anlatmak istediğin cinsel yönden tatmin değil, arzuyu hissetmek yanlış anlamadıysam ?
özel olucak . lütfen rahatsız olmayın sorumdan. siz kaç yaşında evlenmiştiniz?
konu sahibi arkadaşım biraz bana tuaf geldinn.yaşını merak ettim???okuyup okumadığını ne iş yaptığını??
2012 aralık 24de boşanmışbi erkekle sevgili oldunu yazmışsın topik açmışsın.bu ne hız akrdeşim 1 2ayda ayrılıp yeni bakir bi sevgili bulup öpüşme safalarına geçmen ilginçç??bence sen hayatından memnun değilsin arayış içindesin
konuyla alakasız ama söylemeden edemicem.konu cinsellik olunca aşağıda bakıyorum 50 kişi okuyo yazıyo konu başka daha manevi daha zor bi durumken 10u geçmiyo okuyan sayısı "abaza" bi toplumuz vesselam...
konuyla alakasız ama söylemeden edemicem.konu cinsellik olunca aşağıda bakıyorum 50 kişi okuyo yazıyo konu başka daha manevi daha zor bi durumken 10u geçmiyo okuyan sayısı "abaza" bi toplumuz vesselam...
ben 21 eşim 29 yaşındaydı. Eşimde tamamiyle tecrübesizdi. Yaşla bir alakası yok bunun.
Gelin görünki 15 yaşında kütaj yapanların sayısı her geçen gün artıyor.
bu zamanda böyle temiz erkek bulunmaz şanslsın ne güzel sen ögretiver sevişmeyi felan hahahha :))
​29 yas ve bakır ıyıymıs de pek memnun degılsınız gbı geldı bana
Bakire bir kadının bakir olan bir adama cinselliği öğretme çabaları
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?