- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Beuatifullady84
-
EKŞİ
"made in japan'mış ve fantezi ürünüymüş. ama adam keklemek için de birebir. tek derdi kızlık zarı olanlar, oğlum boku yediniz. artık dna testi mi yaptırırsınız, işkenceyle ağzından laf mı alırsınız bilmem."
Kandırılmış. YersenHayır madem önem veriyorsun neden düğün öncesi ilişki yaşıyorsun? Madem önem vermeyip ilişki yaşıyorsun neden böyle kafa yoruyorsun? Kurban olayım ayrıl şu adamdan bu tarz konulara önem vermeyen biriyle evlen... hayatın boyunca diken üstünde yaşayacaksın
Kandırılmış. Yersen
Sen kaybetmeyi göze alamadığın sevdiğin adamı yalan ve aldatış ile mi elinde tutacaksın.Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.
Tabi ne olduğunu bilemeyiz ama genelde isteyerek seviştikten sonra evlenemeyince "kandırıldım" deniliyorBöyle konularda yorum yapmamak en doğrusu bence. Allah kimseye yaşatmasın
Tabi ne olduğunu bilemeyiz ama genelde isteyerek seviştikten sonra evlenemeyince "kandırıldım" deniliyor
Hayırlısı olsun
Nişanlın bakirmiymiş
Eskiden gece hayatı vardı. Barlar, rus kızları vs. Yapmadım diyor ama inandırıcı gelmiyorNişanlın bakirmiymiş
Nasil yani ?Orta çağlarda tavuk ciğeri kullanılıyormuş, bi filmde görmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?