Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

İlk gecede Kan gelmeyen bir çok insan var. Ama nısanlın sensin hal hareketlerınden tecrubelı olup olmadığını anlar bence. Ya çok iyi oyuncu olacaksın ki bi evlılıge yalanla başlamış olacaksın ya da dürüstçe anlat sonuçlarına katlan

Şuan çok çaresiz olduğunu düşünüyorum ama bence sen hiç bir şey söylemeyecek ve yapmayacaksın ben öyle düşünüyorum .. bu yaşanılan bir kandırılma değil zaten arkadaşlar yeterince açıklamış , ha cahillik denilebilir .

Kandırılmış. Yersen

Keşke onunla daha sevgiliyken açıklasaydın . Belki adam kabullenırdı .
Bir yalan üzerine kurulu olucak evliliğin . Ya bir gün bu durumu öğrenırse korkusuyla yaşıcaksın .
Ben olsam herseyı itiraf ederim .

Sen kaybetmeyi göze alamadığın sevdiğin adamı yalan ve aldatış ile mi elinde tutacaksın.
Bunu açıkla seviyorsa umrunda bile olmaz geçmiş bitmiştir. Önünüze bakarsınız.
Bu konuyu konuşmak İçin bu zamana kadar beklemen yanlış

Tabi ne olduğunu bilemeyiz ama genelde isteyerek seviştikten sonra evlenemeyince "kandırıldım" deniliyor
Hayırlısı olsun

Tabi canım niceleri var en yakınımda bu konulardan muzdarip ama yine de ne yaşandığını ancak kişi ve Allah bilir diyip susmayı tercih ediyorum. İmtihan dünyası sonuçta herkesin başına her an herşey gelebilir. Şuana kadar bizim başımıza gelmemiş olması gelmeyeceği anlamını taşımıyor. Ki bu benim en çok korktuğum imtihandır. Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın inşallah.

Nişanlın bakirmiymiş

Cidden o bakirse söz birsey demiyciim.
Yani bu ne diyet bu ne lahana tursusu.
Kendisi bakir olmayan erkekler bir zahmet bakira kiz rerörö yapmasin.
Iki kisi de deneyim kazanmis evlenin iste.
Ama kendi yapip o yapmasin diyorsa bir erkek valla evlenilmeyecek erkek, bak koklayip secemezsin ama burdan ele verir kendini.
Böyle adamlarla iliski yürümez, zorlarsan olur sadece..

Hic ilişki yaşamayıp kan vs de gelmeye bilir
Yani bende öyle oldu. Ama neden gelmedi diye birşey de olmadi. Olmamali.
Ama sizin durm farkli valla ben kandırma muhabbetine girmeyeceğim ilerde başın agrir . Kan gelmemis gibi davran sonuçta kolundan tutup doktora goturecek değil heralde.

Evlenecek olan kadın yada erkeğin istediği özelliklerde biri ile evlenmesi hakkıdır..

Adam bakire bir kadın istiyorsa bu onun en doğal hakkıdır, siz bu durumu ondan gizleyerek ona haksızlık yaparsınız..ve yalanla başlayan evlilikte huzur olmayacağını düşünenlerdenim..

Bir söz vardır, çok anlamlı """insanlar zulmeder, kader adalet eder""" diye...

Ayrıca erkekleri bu konuda basite almamak lazım, tüm erkekler bakire olmayan kadini çok rahat farkederler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…