- 27 Temmuz 2018
- 14
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Beuatifullady84
-
Söylesem bir dert söylemesem bir dert. Ne yapacağımı bilmiyorumHer kadında kanama olacak diye bir kaide yok.
Çok üzülüyorum böyle konulara
Bekareti önemseyip bu tur şeyler yaşayanların hayatları karmakarışık , yalan dolu oluyor.
Erkeklerde artık saf değiller, kızlık zari diktirme vs... yöntemleri kadınlardan daha iyi biliyorlar..Transeksuelle dogustan kadini ayiramiyorlar, bakire olanla olmayani mi ayirabilecekler?
Millet yaldir yadir diktiriyor hic de anlayani olmuyor, nerden mi biliyorhm, bu isi yillardir yapan yakinim doktor, hic sikayet almadi aksine surekli tesekkur aliyormus
ya gel gidelim derse gecenin yarısı
Meseleyi başlı başına anlatsam bana hak verirsin gerçek bak. Buraya sığdırmayacağım için üzerinden geçtimSurda oturup size esinizi nasil kandiracaginiz konusunda yardim mi edicez yani?
Vajinismus ne demek ?Burda okumustum, hatunun biri esi suphelenmesin diye 1 ay vajinismus numarasi ypmis, her iliski girisiminde aglamis falan, adamin aklina gecmiste iliskisi olabilecegi ihtimalii bile gelmemis erkeklerin cogu yiyor böyle seyleri
Vajinanın bollaşması tamamen bir şehir efsanesidir. Çok ilişkiye girdi diye kadınların vajinası bollaşmaz.Erkeklerde artık saf değiller, kızlık zari diktirme vs... yöntemleri kadınlardan daha iyi biliyorlar..
Ayrıca vajina bolluğu, kadinin hal ve hareketleri vs. durumu belli eder..
Erkeklerde artık saf değiller, kızlık zari diktirme vs... yöntemleri kadınlardan daha iyi biliyorlar..
Gerçekten zor bir durumdayımAaa esnek zarım varmış deyin, ilişki sorasında da biraz numara acıdı dur vs.
Size bunu yaptıran zihniyet utansın!
Kendi bakir olmayan bir adam, bakire bir kadıno hakedemez, istemeyez.
Aynı şey kadın için de geçerlidir.
Neden çalışmadın şimdiye dikim paranı biriktirirdinVajinismus ne demek ?
Erkeklerde artık saf değiller, kızlık zari diktirme vs... yöntemleri kadınlardan daha iyi biliyorlar..
O kadar görmüş geçirmiş erkek karısı bakire çıkmadı diye de ses çıkarmasın bir zahmet ya...
Böyle bir paranoyaya gerek Yok. Her ilişkiye girenden kan gelecek diye bir şey de Yok..
Haklısınız vardir. Ben mesela sezeryanla doğum yaptim. Sonrasinda normal kontroller için gittiğimde bişey demedi. Benimde o zaman aklima takildi acaba bakire değil miydim diye . Kanamasada duruyor mu acaba orda yoksa zedeleniyor mu ?Hastaneye bu nedenle başvuranlar çok fazla maalesef...
Doktorlarda durum ne ise aynen söylüyorlar..
İşte esnek zar gerçek bir durum, benim öyleydi.Gerçekten zor bir durumdayım
Kadınlar neden daraltmak için hastane yollarını aşındırıyor o zamanVajinanın bollaşması tamamen bir şehir efsanesidir. Çok ilişkiye girdi diye kadınların vajinası bollaşmaz.
Doğumdan kaynaklı olabilirKadınlar neden daraltmak için hastane yollarını aşındırıyor o zaman
Yani ben de bunu anlamadım
Vajinanın bol olduğunu anlayacak ama daha önce hiç ilişkiye girmemiş bir erkek olacak öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?