- 20 Kasım 2018
- 11.859
- 42.669
- 598
- 35
Zaten bana kalkıp tüm cinsel ve duygusal hayatımı açık açık "ee nettin bakalım" diye sorabilecek bir adamla benim vereceğim cevaptan bağımsız olarak devam etmem ki ben.Ben hayatım boyunca bütün ortamlara tanışmalara buluşmalara beni beğenecek mi kaygısıyla değil bakalım ben beğenecek miyim artistliğiyle gittimo sebepten erkek istediğini sorar, ben de istediğimi sorarım. O üstün değil ki sorularından rahatsız olayım… ben cevabımı veririm o istediğini düşünmekte serbest. Baktım uymuyor görüşmem olur biter.
Senin acilen kafanı komple değiştirmen lazım sorunlarin hep bu yuzdenben geçmiş ilişkiler ve seks konusunda söylüyorum. bizim toplumumuzda erkeklerin bu soruları ne amaçla sorduğu çok açık.
Doğruhpvnin çoğu erkekte olduğunu söylüyorlar
Doğrudurbendeki hpvnin düşük riskli olduğunu
Yanlışkorunarak ilişkiye girdiğimizde bulasmayacagini
Doğruvücudumdan yüzde 90 ihtimalle atilacagini söylüyorlar
Doğru olduğunu asla düşünmüyorumanlatman gereken bi konu değil dedi hepsi
2 yanlış 3 doğruyu götürür mü hocam?Doktora gitmediğinizi açık açık söyleseydiniz daha iyi olurdu. Şu şekilde bilgi verecek bir doktoru dünya üzerinde belki bulursunuz üstelik 3-4 doktor demiş aynı şeyi. Hadi ordan…
Kalkıp şeceresini döksün demiyoruz zaten. Ama bakire ayağı çekerek görücü usulü evlenmesi doğru değil. Kaç tane ilişkin oldu kimle ne yaptı diye soracak adamla olmaz zaten. Ama siğilleri olan bir kadın bakire gibi kendini birine iteliyor.bu soruların erkekler tarafından neye hizmet ettiği çok açık. kaç sevgilin oldu sorusuna aldıkları cevaplar sizi eğlenecek kadın evlenecek kadın kategorilerine sokuyor ve küçük akıllarınca size o şekilde yaklaşıyorlar kimse dürüstlük diye kendini kandırmasın. ben geçmişte aldatıldıysam ya da çok güzel ilişkilerim olduysa bile yüzeysel anlatır geçerim detay detay anlatmak zorunda değilim. kimse kimseyi bu şekilde tanıyamaz zaten. lisedeki halimizle bir miyiz ki o dönemki ilişkimize göre yargılanacağız? ben kendim de detay bilmek istemiyorum açıkçası çünkü o ilişkileri yaşarken yanında değildim. o dönem hayatında değildim ve neyi ne psikolojiyle yaptığını görmeden eşlik etmeden bilemem. anlatımlara dayanarak geliştirilen ön yargılardan da hoşlanmam.
Gercekten bütün gittiğim doktorlar anlatman gereken bi konu değil dedi belki nisanlındada vardır bu virüs neden soyleyeceksin erkeğe zarar veren bi virüs değil bu dedi ve bendeki düşük riskli olanmış sadece siğil yapan sigilleride yaktirdim doktor ne dediyse onu yazdım burayaDoğru️
Doğrudur️
Yanlış️
Doğru️
Doğru olduğunu asla düşünmüyorum️
Hpv temasla bulaşır, vücut sıvısıyla değil. Dolayısıyla korunarak ilişkiye girseniz de bulaş riski devam eder. Hiçbir doktorun korunarak ilişkide hpv bulaşmayacağını söyleyeceğini sanmam. Hele hele bir kadın doğum uzmanının.
Anlatman gereken bir konu değil dediklerini de assla düşünmüyorum.
Doktor ne dediyse onu yazdım neden burdakilere yalan söyleme gereği duyuyum hanımefendiDoktora gitmediğinizi açık açık söyleseydiniz daha iyi olurdu. Şu şekilde bilgi verecek bir doktoru dünya üzerinde belki bulursunuz üstelik 3-4 doktor demiş aynı şeyi. Hadi ordan…
Şunu da söyleyeyim kötü ilişki deneyimlerinin olduğunu yazdığın konulardan görüyoruz. Kalkıp genelleme yapacak durumda da değilsin.bu soruların erkekler tarafından neye hizmet ettiği çok açık. kaç sevgilin oldu sorusuna aldıkları cevaplar sizi eğlenecek kadın evlenecek kadın kategorilerine sokuyor ve küçük akıllarınca size o şekilde yaklaşıyorlar kimse dürüstlük diye kendini kandırmasın. ben geçmişte aldatıldıysam ya da çok güzel ilişkilerim olduysa bile yüzeysel anlatır geçerim detay detay anlatmak zorunda değilim. kimse kimseyi bu şekilde tanıyamaz zaten. lisedeki halimizle bir miyiz ki o dönemki ilişkimize göre yargılanacağız? ben kendim de detay bilmek istemiyorum açıkçası çünkü o ilişkileri yaşarken yanında değildim. o dönem hayatında değildim ve neyi ne psikolojiyle yaptığını görmeden eşlik etmeden bilemem. anlatımlara dayanarak geliştirilen ön yargılardan da hoşlanmam.
Erkeğe zarar veren değil mi?Gercekten bütün gittiğim doktorlar anlatman gereken bi konu değil dedi belki nisanlındada vardır bu virüs neden soyleyeceksin erkeğe zarar veren bi virüs değil bu dedi ve bendeki düşük riskli olanmış sadece siğil yapan sigilleride yaktirdim doktor ne dediyse onu yazdım buraya
Kanser açısından zarar vermedigini söyledi doktor siğil yapan türü kanser yapmıyormusErkeğe zarar veren değil mi?
Penis ve çevresinde siğil çıkması erkeğe zarar vermiyor mu?
Siğilleri yaktırmanız hpvden kurtulduğunuz anlamına gelmiyor. Evet eğer siğiller tekrarlamazsa vücut büyük ihtimalle virüsü zaman içinde atar, ama şu an halen taşıyıcısınız ve ilişkide partnerinize de bulaştıracaksınız.
Allah aşkına siğil yapan hpvnin erkeğe zarar vermediğini söyleyen doktorları paylaşın da yanlışlıkla gitmeyelim.
Flörte pasta grafikli powerpoint sunumu yapma fikri, çık aklımdan.Ben de hayatımda kaç kişi oldu kaç kişiyle seviştim eşime döküman olarak sunmadım.
Kanser yapmasa da siğiller bulaştırıyor. Kondom da korumuyor. O siğilleri adamdan nasıl saklayacaksın? Görmeyecek mi?Kanser açısından zarar vermedigini söyledi doktor siğil yapan türü kanser yapmıyormus
Ee tamam. Sonuçta eşinize siğil bulaştıracaksınız. Kanser olmadığı sürece adamın orasında burasında siğil çıkıp yaktırmakla dondurmakla uğraşması kabul edilir bir şey mi yani?Kanser açısından zarar vermedigini söyledi doktor siğil yapan türü kanser yapmıyormus
Sanki iki seçenek var. Ya bakireyim diyeceksin saklayacaksın. Yada herkesi yazılı belge vereceksin eline.Flörte pasta grafikli powerpoint sunumu yapma fikri, çık aklımdan.
Tabikide kabul edilir bisey değil ama ben söyleyemedim bu sıkıntıda beni yiyip bitiriyo içten içe ama gerçekten söyleyememEe tamam. Sonuçta eşinize siğil bulaştıracaksınız. Kanser olmadığı sürece adamın orasında burasında siğil çıkıp yaktırmakla dondurmakla uğraşması kabul edilir bir şey mi yani?
Evlense sanki mutlu olacaksın .Tabikide kabul edilir bisey değil ama ben söyleyemedim bu sıkıntıda beni yiyip bitiriyo içten içe ama gerçekten söyleyemem
Peki kan olayı ne olcak? Ben merak ettim o yüzden soruyorum.Nisanlımla konuşamadım bu konuyu söyleyemedim 3 ay sonra düğün var hpv konusundada 3 4 doktorla görüştüm hpvnin çoğu erkekte olduğunu söylüyorlar bendeki hpvnin düşük riskli olduğunu korunarak ilişkiye girdiğimizde bulasmayacagini vücudumdan yüzde 90 ihtimalle atilacagini söylüyorlar anlatman gereken bi konu değil dedi hepsi anlatmayı çok istedim ama yapamadım
Bende hpv olduğunu her türlü nasıl anlayacak belki ondada var nerden bilcem bunuEvlense sanki mutlu olacaksın .
Ömür boyu ay ortaya çıkarsa diye gezeceksin.
Ki sende hpv var adam anlayacak her türlü.
Rezil olacaksın evleneceğim diye
Esnek diyecek de, adam her türlü anlar yani.Peki kan olayı ne olcak? Ben merak ettim o yüzden soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?