Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Zaten bana kalkıp tüm cinsel ve duygusal hayatımı açık açık "ee nettin bakalım" diye sorabilecek bir adamla benim vereceğim cevaptan bağımsız olarak devam etmem ki ben.
Ne dürüstlükte, ne detayda anlatmaktan bağımsız olarak hadsizlik bu. Evet geçmişe dair bir şeyi özellikle gizlemek doğru değil, ama kalkıp "off onunla da sabahlara kadar duvardan duvara" diye anlatmaya da gerek yok

Ortayı bulmak lazım yani bence. İstediğiniz cevabı verirsiniz hatta hiç cevap bile vermeyebilirsiniz karşınızdakinin yaklaşımına göre.

Forumda gördüğüm 2. Haklı erkek vakası olacak. Bu gözler haklı erkekler görüyor ya daha da başka birşey istemez.

İlişkilerde geçmiş konusuna gelince Kadın erkek fark etmez bazı şeyler sorulmalı, söylenmeli. Nasıl ki boşanan erkeğin tüm dosyasını oku diyoruz ben boşanan Kadın için de bunun geçerli olduğunu düşünüyorum. Aldatan, dolandıran kadınlar az değil. Arkadaşlıktqn başlayan İlişkiler farklı olabilir. Bekaret konusu söylenmeli ya karşıdaki kabul etmeyecek biriyse etmesin bye bye dersin ama yalan hiç hoş değil. Üstelik hastalık varsa... insan kendisine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına da yapmamalı.

hpvnin çoğu erkekte olduğunu söylüyorlar
Doğru
bendeki hpvnin düşük riskli olduğunu
Doğrudur
korunarak ilişkiye girdiğimizde bulasmayacagini
Yanlış
vücudumdan yüzde 90 ihtimalle atilacagini söylüyorlar
Doğru
anlatman gereken bi konu değil dedi hepsi
Doğru olduğunu asla düşünmüyorum

Hpv temasla bulaşır, vücut sıvısıyla değil. Dolayısıyla korunarak ilişkiye girseniz de bulaş riski devam eder. Hiçbir doktorun korunarak ilişkide hpv bulaşmayacağını söyleyeceğini sanmam. Hele hele bir kadın doğum uzmanının.

Anlatman gereken bir konu değil dediklerini de assla düşünmüyorum.

Kalkıp şeceresini döksün demiyoruz zaten. Ama bakire ayağı çekerek görücü usulü evlenmesi doğru değil. Kaç tane ilişkin oldu kimle ne yaptı diye soracak adamla olmaz zaten. Ama siğilleri olan bir kadın bakire gibi kendini birine iteliyor.
Kadın yada erkek fark etmez. Eşim bana bakirim diyip bana siğillerle gelse de düpedüz haksızlık.

Gercekten bütün gittiğim doktorlar anlatman gereken bi konu değil dedi belki nisanlındada vardır bu virüs neden soyleyeceksin erkeğe zarar veren bi virüs değil bu dedi ve bendeki düşük riskli olanmış sadece siğil yapan sigilleride yaktirdim doktor ne dediyse onu yazdım buraya

Şunu da söyleyeyim kötü ilişki deneyimlerinin olduğunu yazdığın konulardan görüyoruz. Kalkıp genelleme yapacak durumda da değilsin.
Ben de hayatımda kaç kişi oldu kaç kişiyle seviştim eşime döküman olarak sunmadım. Ama benim ilk sevgilisi ilk seviştiği adam olmadığımı da biliyordu. Sormadı. Ben de onun geçmişini sormadım. Bazen konu arasında lafı geçtiğini kadarını biliyoruz. Yine sorun olmadı. Her erkeği böyle saçma sapan bir yaşam formu sanıyorsunuz o genellemelerle strateji yapıyorsunuz. Peki ne kadar başarılı oldunuz?
Ben geçmişi utanılacak bir şey olarak görmediğim için özel olarak saklama gereği duymuyorum bu konuyla ilgili de sorun yaşadığım biri olduysa zaten kendim bitirdim. Yani geçmişle yargılayıp sorgulayacak adamı kandırıp evlenemeye çalışmadım. Haliyle düzgün birini buldum evlendim.
Her yazdığınızda sorunlu adamlarla evlenmek için strateji yapmak gerektiğini yazıyorsunuzz
Hayır.
Asıl böyle biriyle ben evlenmem.
Haliyle de kendimi sıkıntıya sokmadığım için düzgün insanlarla düzgün ilişkiler yaşadım.
Kafanızı değiştirmeniz lazım.
Burada söylemedi diyelim evlendi. Adam salak mı? Görmeyecek mi siğilleri ilk gece?
Yada ilk gece kadının bakire olmadığını anlamayacak mı?
Ne gerek var böyle saçma sapan korkulara endişelere. Baştan yalanla başlayacak o ilişki

Erkeğe zarar veren değil mi?
Penis ve çevresinde siğil çıkması erkeğe zarar vermiyor mu?

Siğilleri yaktırmanız hpvden kurtulduğunuz anlamına gelmiyor. Evet eğer siğiller tekrarlamazsa vücut büyük ihtimalle virüsü zaman içinde atar, ama şu an halen taşıyıcısınız ve ilişkide partnerinize de bulaştıracaksınız.

Allah aşkına siğil yapan hpvnin erkeğe zarar vermediğini söyleyen doktorları paylaşın da yanlışlıkla gitmeyelim.

Kanser açısından zarar vermedigini söyledi doktor siğil yapan türü kanser yapmıyormus

Kanser açısından zarar vermedigini söyledi doktor siğil yapan türü kanser yapmıyormus
Ee tamam. Sonuçta eşinize siğil bulaştıracaksınız. Kanser olmadığı sürece adamın orasında burasında siğil çıkıp yaktırmakla dondurmakla uğraşması kabul edilir bir şey mi yani?

Ee tamam. Sonuçta eşinize siğil bulaştıracaksınız. Kanser olmadığı sürece adamın orasında burasında siğil çıkıp yaktırmakla dondurmakla uğraşması kabul edilir bir şey mi yani?
Tabikide kabul edilir bisey değil ama ben söyleyemedim bu sıkıntıda beni yiyip bitiriyo içten içe ama gerçekten söyleyemem

Tabikide kabul edilir bisey değil ama ben söyleyemedim bu sıkıntıda beni yiyip bitiriyo içten içe ama gerçekten söyleyemem
Evlense sanki mutlu olacaksın .
Ömür boyu ay ortaya çıkarsa diye gezeceksin.
Ki sende hpv var adam anlayacak her türlü.
Rezil olacaksın evleneceğim diye

Peki kan olayı ne olcak? Ben merak ettim o yüzden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…