Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Siğil var siğil görecek adam Allah Allah ya
Siğil yok şuan yaktirdim doktor virüs yükün az tekrar cikacagini düşünmüyorum dedi 3 defa tekrarladi yaktirdim artık büyük ihtimalle tekrarlamaz dedi doktor
Ayh anlar anlar işte. Kan gelmese de anlar. Deli ettin bizi
Bende soruyorum size işte nasıl anlar ?

Siğil yok şuan yaktirdim doktor virüs yükün az tekrar cikacagini düşünmüyorum dedi 3 defa tekrarladi yaktirdim artık büyük ihtimalle tekrarlamaz dedi doktor

İlk ilişkilerimdeki cinsel ilişkiyle şimdiki arasında farkı ben bile anlıyorum. Daha kolay giriyor. İlla detayla mı anlatalım

Sanki iki seçenek var. Ya bakireyim diyeceksin saklayacaksın. Yada herkesi yazılı belge vereceksin eline.
Bakire olduğunu söylemeden de geçmişini anlatmama ihtimalin var
Hayır yani geçmişimden utanmıyorum ki saklayayım.
Aktif cinsel hayatım olduğu için buna dertlenecek adam da ağlayarak günlüğüne yazabilir.

Bir şeyi saklamamak, her şeyi anlatmak anlamına gelmiyor ki.

Yakın arkadaşım 2 seneye yakın uğraştı siğille. Bitti, tekrarladı, bitti, tekrarladı. Umarım tekrarlamaz, zor bir süreç.

Ama ben sizde evlendikten sonra tekrarlarsa bunu eşinizin üstüne atacak bir elektrik alıyorum.

Sezeryan doğurdum, doğumdan sonra iki ay ilişkim olmadı. İlk ilişkide de yine ilk geceki gibi zorlanma olmadı. Kendini kandırıyorsun bakalım nasıl patlayacaksın çok merak ediyorum. Ayrıca eşimden önce bir senelik bir boşluğum da vardı kimseyle seks yapmadığım. Bir senede de dediğin gibi bir durum olmadı. Bariz belliydi yani. Rol keseceğini sanıyorsun özetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…