Bunu da hiç anlamiyorum ben bakiremiyim değilmiyim adam anliyamiyor mu yani tavırlarımdanSanki iki seçenek var. Ya bakireyim diyeceksin saklayacaksın. Yada herkesi yazılı belge vereceksin eline.
Bakire olduğunu söylemeden de geçmişini anlatmama ihtimalin var
evlenmeyin o zaman.Tabikide kabul edilir bisey değil ama ben söyleyemedim bu sıkıntıda beni yiyip bitiriyo içten içe ama gerçekten söyleyemem
Bakın hanımefendi yargılamak çok kolay geliyo size ama kac aydır ne yaşadığımı bi ben bide Allah biliyo benim Annem yok vefat etti bu durumu kimseyede anlatamiyorum Annem olsa en azından ona anlatirdim geçmiş hayatımda yaptığım yanlış yüzünden gelecekteki hayatımın etkilemesini istemiyorum bunu anlatırsam nisanlima belki aileler duyacaktı düğüne 3 ay kaldı sinirle belki etrafa tüm söyleyecek bilemiyorum o yüzden anlatamiyorum nisanlimi seviyorum böyle bi durum yüzündende onu kaybetmek istemiyorumYakın arkadaşım 2 seneye yakın uğraştı siğille. Bitti, tekrarladı, bitti, tekrarladı. Umarım tekrarlamaz, zor bir süreç.
Ama ben sizde evlendikten sonra tekrarlarsa bunu eşinizin üstüne atacak bir elektrik alıyorum.
Sunum sonunda da soru-cevap yaparım.Seni şoyle tahta önünde elinde çubukla düşündüm bi anpozisyon pozisyon
Ben yazdım len ilk bananeGrafiklerim hazır zaten biliyorsun ahshfs
Beni elimde uzun çubukla, adamı karşıma oturtmuş sunum yaparken düşünsene
Görücü usulü evlenmem zorunda mıydın?Bakın hanımefendi yargılamak çok kolay geliyo size ama kac aydır ne yaşadığımı bi ben bide Allah biliyo benim Annem yok vefat etti bu durumu kimseyede anlatamiyorum Annem olsa en azından ona anlatirdim geçmiş hayatımda yaptığım yanlış yüzünden gelecekteki hayatımın etkilemesini istemiyorum bunu anlatırsam nisanlima belki aileler duyacaktı düğüne 3 ay kaldı sinirle belki etrafa tüm söyleyecek bilemiyorum o yüzden anlatamiyorum nisanlimi seviyorum böyle bi durum yüzündende onu kaybetmek istemiyorum
Bakın hanımefendi yargılamak çok kolay geliyo size ama kac aydır ne yaşadığımı bi ben bide Allah biliyo benim Annem yok vefat etti bu durumu kimseyede anlatamiyorum Annem olsa en azından ona anlatirdim geçmiş hayatımda yaptığım yanlış yüzünden gelecekteki hayatımın etkilemesini istemiyorum bunu anlatırsam nisanlima belki aileler duyacaktı düğüne 3 ay kaldı sinirle belki etrafa tüm söyleyecek bilemiyorum o yüzden anlatamiyorum nisanlimi seviyorum böyle bi durum yüzündende onu kaybetmek istemiyorum
Ama oyle bir rezil olacaksiniz oyle kaybedeceksiniz ki siz bile nasil oldu bitti anlamayacaksiniz
Her gercek mutlaka ortaya cikar. Hala sansiniz var a
Yargılamak niye kolay gelsin, beni ilgilendiren bir durum yok ki. Şu sağ üstteki çarpıya bastığım an hayatımda bile değilsiniz sonuçta.Bakın hanımefendi yargılamak çok kolay geliyo size ama kac aydır ne yaşadığımı bi ben bide Allah biliyo benim Annem yok vefat etti bu durumu kimseyede anlatamiyorum Annem olsa en azından ona anlatirdim geçmiş hayatımda yaptığım yanlış yüzünden gelecekteki hayatımın etkilemesini istemiyorum bunu anlatırsam nisanlima belki aileler duyacaktı düğüne 3 ay kaldı sinirle belki etrafa tüm söyleyecek bilemiyorum o yüzden anlatamiyorum nisanlimi seviyorum böyle bi durum yüzündende onu kaybetmek istemiyorum
Napiyim peki 3 ay kala bu durumu nasıl anlatıyım ?Ama oyle bir rezil olacaksiniz oyle kaybedeceksiniz ki siz bile nasil oldu bitti anlamayacaksiniz
Her gercek mutlaka ortaya cikar. Hala sansiniz var ama tercih meselesi.
Tedavilerimi özel klinikte oldum kayıtta yok sadece 1 tane hpv testi var kayıtta oda negatifBir de şu var. Daha önce devlet hastanesinde değil yaktıma işlemi yapıysanız adama bulaşınca adam şüphelenip eski dosyalara da bakabilir. Sizin zaten bu konuda tedaviniz var.
Valla ciğer yemişsiniz siz. Başınıza gelecekten de korkmuyorsunuz.
Ben asla görücü usulü evlenmezdim bakire değilken.
Saçma sapan bir risk alıyorsunuz. Belli ki aileler tanışıyor.
Düğünden sonra anlayınca daha mı az rezil olacaksınız?Napiyim peki 3 ay kala bu durumu nasıl anlatıyım ?
Ne mana şüphelendin derse de havuza girdim mi diyeceksinizTedavilerimi özel klinikte oldum kayıtta yok sadece 1 tane hpv testi var kayıtta oda negatif
Anlayacağının garantisi varmı ama ?Düğünden sonra anlayınca daha mı az rezil olacaksınız?
Ya tutarsa diyorsunuz hadi bakalım. Üç ay sonra lütfen güncelleme yapın ama olur mu?Anlayacağının garantisi varmı ama ?
İlk seviştiklerimde bakire olmadığını anlicak hadi anlamadı siğiller nerden geldi demiyecek mi hepsi mi tesadüf neyse ki ben hayatta tesadüflere inanmam nişanlısını bilemem tabiNe mana şüphelendin derse de havuza girdim mi diyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?