- 2 Kasım 2023
- 2.730
- 4.921
- 53
- 31
Virüs var ise sizde tabiki söyleyin. Bu sağlık yani seçim şansınız yok tabiki söylemelisiniz bu ne bencillikArkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Ben şahsi durumumu anlatmıyorum zaten ilişkilerin başlangıcında eski yaşantıların konuşulmasından bahsediyorum. Alakası yok da neden kaç keredir söylemiyorsunuz bunukonuda yazanlarla sizin durumunuzun hiç alakası yok ki
Tövbe estağfurullah o işi yaparken kimseye sormadiniz galiba bunu niye soruyorsunuz acaba? Edep yahuArkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Herpes varmis , boya falan kurtarmaz.Bir yerde görmüştüm ilk gece için vajinanın içine yerleştirilen kırmızı boya topları var penis girince patlıyor kan gibi görünüyor falan dhdhdh bu kadar sıkıntadaysanız ve belli ki söyleyemeyeceksiniz bi bakın isterseniz
Yeni fantezi yükleniyor ashfhBir yerde görmüştüm ilk gece için vajinanın içine yerleştirilen kırmızı boya topları var penis girince patlıyor kan gibi görünüyor falan dhdhdh bu kadar sıkıntadaysanız ve belli ki söyleyemeyeceksiniz bi bakın isterseniz
Psikolojik test olsa keşke:)Bu da ayrı bir bakış açısı. Bir de beyinlerinin içini görebilsek
Cinsel yolla bulaşan hastaligi söylememek hukuken suç olmalı zaten.Olayın bir de bu yönü var tabi. Ten uyumu olur mu olmaz mı belirsiz evlilik şans işi. Kimisi evlenmeden önce cinsellik yaşamamayı tercih ederken kimisi de yaşamayı tercih ediyor. Kesinlikle cinsellik çok önemli. Evlenmeden önce bir deneyim yaşanmazsa ilerde cinsel isteksizlik, uyumsuzluk sorunları da yaşanabilir. Ama bu açılan konuda en önemli husus: konu sahibinin siğili olduğunu söylememesi.
Neler okuyorum burda öyle, 1 yaşıma daha girdimBir yerde görmüştüm ilk gece için vajinanın içine yerleştirilen kırmızı boya topları var penis girince patlıyor kan gibi görünüyor falan dhdhdh bu kadar sıkıntadaysanız ve belli ki söyleyemeyeceksiniz bi bakın isterseniz
Deneme fikri çık aklımdanYeni fantezi yükleniyor ashfh
Temuda vardır kesin
Ben yapayim mi?Deneme fikri çık aklımdan
Kocam kan görünce bayılıyor, acilde biten fantezi
İlkimsin, namusumsun, bu işi nikah temizler deBen yapayim mi?
Aşkım sen birinciydin derim. Kaç birinci oldugunun önemi yok
Bu düpedüz sahtekarlıkBir yerde görmüştüm ilk gece için vajinanın içine yerleştirilen kırmızı boya topları var penis girince patlıyor kan gibi görünüyor falan dhdhdh bu kadar sıkıntadaysanız ve belli ki söyleyemeyeceksiniz bi bakın isterseniz
Şu anda yoksa diyecek ki senden bulaştıYalanların ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Hadi bakire olmadığını anlamadı diyelim. Siğillerin tekrarlama ihtimali varmış. Siğiller tekrarlarsa ne olacak? Baya şansa yaşıyorsun. Her şeyin yolunda gitme ihtimali çok düşük
Ya bi dur sende beeYeni fantezi yükleniyor ashfh
Temuda vardır kesin
Bence güzel fantazi acildeDeneme fikri çık aklımdan
Kocam kan görünce bayılıyor, acilde biten fantezi
HPV den bağımsız düşünelim. O konuda kesinlikle karsi taraf bilgilendirilmeli o konu tartışmaya kapalı. Bekaret konusuna gelirsek Eger ki bir kadın bakire değilse ve evlenecekse bu konuda hassasiyeti olmayan her halinle kabulumsum diyen biri ile evlenmeli. Ama bu konuda hassas olan, bekareti çok onemseyen biri ile evlenecekse ben bu durumun bu kişiden saklanmasını etik bulmuyorum. Söylenmesi de kötü sonuçlar doğurabilir . Şöyleki, tamam der bu halinle kabul ediyorum der ama sonrasında bu durumu başına kakıp hayatı zehir etme ihtimali var. Saklansa ayrı dert söylense ayrı.. en doğrusu en başından bu durumu önemseyen birinden uzak durmakti...Eğer hpv olmasaydı burda yazılanların tam tersi görüşteydim. Dini açıdan bakarsak dahi bununla ilgili yaşanmış bir sürü olay var peygamber zamanında. Bir baba kızının bakire olmadığını damat adayına söylüyor peygamber efendimiz(s.a.v) diyor ki allahın örttüğü ayıbı sen kula niye açtın.
Hanımlar o kadar şartlanmış ki bu arkadaşımızın kimseye BEKARET BORCU yok arkadaşlar. Sırf bu yüzden kaç kadın ilk ilişkisiyle evlenmek zorunda kalıyor şiddete uğruyor, yahu tecavüzcüsüyle evlendiriliyor. İşte bu zihniyet devam ettiği için oluyor. Bir de bunu kadınlar devam ettiriyor.
Konu sahibi demiş ki sormadı. Diyorsunuz ki söyşemeliydin. Yani utana sıkala gidip “BENİM BÖYLE Bİ ARIZAM VAR BENİ BÖYLE KABUL EDERMİSİN” mi diyecekti. Herkes bu kafada olduğu sürece yol almamız zor ülkecek. Kadınlar seviştiği için aşağılanıp hor görülüyor erkekler el üstünde tutuluyor siz de alkış tutuyorsunuz buna.
Ama etik açıdan bakıldığında hpv varsa kesinlikle paylaşmalısınız. Erkekler genelde hpv den etkilenmiyor ama taşıyıcı oluyorlar. Olur da sizin iş bozulur ya da başka bir kadınla falan birlikte olursa onun vebali de çok ağır. Bunu paylaşmanız gerekir.
Hpv ya da siğillerle ilgili pek bilgim yok ama diyelim ki suçu eşine attı. Bulaşacak olan kaç yıldır bulaşırdı diye düşünür olmadı doktor eşinden bulaşmış olabilir deyip konu sahibine baksa. Her türlü falsoŞu anda yoksa diyecek ki senden bulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?