- 20 Kasım 2018
- 11.859
- 42.680
- 598
- 35
O dediğiniz şey hiv.Hpv şeker hastalığı gibi sürekli baskılanması gereken bir şey bir virüs. Yani aids e dönüşmesin diye sürekli ilaç kullanılıyor. Belki ilaçlarını gören olmuştur bilmiyorum
Hıv o aids.Hpv şeker hastalığı gibi sürekli baskılanması gereken bir şey bir virüs. Yani aids e dönüşmesin diye sürekli ilaç kullanılıyor. Belki ilaçlarını gören olmuştur bilmiyorum
Evet şu an karıştırdığımı anladım çok pardonSiz hiv ile hpv'yi karıştırıyorsunuz gibi geliyor bana.
Adam öldürmeye olmasa da kuşu öldürmeye teşebbüs var yani yine deBir de adam öldürmeye teşebbüsten
HPV aids'e mi dönüşüyormuş?Hpv şeker hastalığı gibi sürekli baskılanması gereken bir şey bir virüs. Yani aids e dönüşmesin diye sürekli ilaç kullanılıyor. Belki ilaçlarını gören olmuştur bilmiyorum
Şu mükemmel fikirleri veren herkesin bu fikirleri uygulayacak insanlarla eşleşmesi ne güzel olurdu.Konuyu tam okumadım yorumları da bilmiyorum ama kesinlikle söylema ayrılmasa bile yüzüne vurur. Hpv testi herkesin yapabileceği bir test bizim çalışma arkadaşımız hpv çıkınca iş yeri hepimizden test istedi hatta tedbiren yaptıranlar da oldu onu dert etme illa ki şüpheliler test yapmaz. Bu arada ilk gece kan gelmemişse gelmez yani benlik değil der geçersin. Her kadında kan olmayabilir
Alooo kaçıncı yüzyıldayız diyeceğim o da olmayacak. Sorun etmeyecek olan erkek 100 sene önce de dert etmiyordu. Ama görücü usulü evleniyorsanız genel beklenti bu şekilde olur. Hadi yine görücü usulü tanışırsınız birbirinizi seversiniz oturur konuşursunuz daha önce iki tarafın da deneyimi olmuştur ama kısmeti nereden bulacağını bilmediğinden görücü usulü olsun demiştir yine sorun edilmez ama anne bana evlenecek kız bul diyen adam sorun eder. İsterseniz bakire olun ve kanamayın yine sorun eder. Bakire olun vulvanızın şeklini beğenmesin yine sorun eder. Bakire olun azıcık öpüşmesini iyi bilin yine sorun eder. Siz daha kiminle evlendiğinizi bilmiyorsunuz nişanlınızın tepkisini bize soruyorsunuz.Siz evlenmeden önce bakire degilmissiniz esiniz bu konuyu hiç açmadımı ?
Bence söylemeniz lazım evlenip bosnamak daha mı iyi şuan ayrılırsa en azından Nisan atmış olursun ki zaten seni gerçekten seviyosa bundan ötru bırakmaz birakiyorsada sevmemistir bunun neyini bukadar dert ediyorsun he ailen vs bilmiyorsa ondan korkuyorsan orası ayrı konuArkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Ablanız da çok saçma düşünüyor. Evlenmeden iş işten geçmeden önce ayrılın. Görücü usulüyle tanışma olmuş ve muhafazakar aile diyorsunuz. Evlenseniz gerdek gecesi kanlı çarşaf bekleme gibi saçma zihniyeti olanlar var hâlâ ne yazıkki. Ama sizin konunuz bekaret değil, siğil var diyorsunuz bulaşma riski var. Nişanı atmazsanız kendinizi bile bile ateşe atmış olursunuz.Ben anlatırım diye düşünüyodum kabul ederse eder kafasindaydim tanışma asamasindayken ama ablam anlattirmadi etrafa yayar diktirirsin söyleme tarzında şeyler soyledi korktum bende
konuda yazanlarla sizin durumunuzun hiç alakası yok kiKadınlar da aynı amaçla sorabilir. Ben belki tecrübeli erkek istiyorum, belki de tecrübesiz istiyorum… karşı taraf neyi değerlendiriyorsa ben de onu değerlendirme hakkına sahibim.
hastalığı varsa söylemesi lazım zaten o apayrı bir mevzu. itelemek ne oluyor onu anlamadım.Kalkıp şeceresini döksün demiyoruz zaten. Ama bakire ayağı çekerek görücü usulü evlenmesi doğru değil. Kaç tane ilişkin oldu kimle ne yaptı diye soracak adamla olmaz zaten. Ama siğilleri olan bir kadın bakire gibi kendini birine iteliyor.
Kadın yada erkek fark etmez. Eşim bana bakirim diyip bana siğillerle gelse de düpedüz haksızlık.
Bu da ayrı bir bakış açısı. Bir de beyinlerinin içini görebilsekHayatınızın önemli bir bölümünü yaşayacağınız insanla sevişmeden evlenmek kumar.
Ten uyumu olmadan 50 sene...
Olayın bir de bu yönü var tabi. Ten uyumu olur mu olmaz mı belirsiz evlilik şans işi. Kimisi evlenmeden önce cinsellik yaşamamayı tercih ederken kimisi de yaşamayı tercih ediyor. Kesinlikle cinsellik çok önemli. Evlenmeden önce bir deneyim yaşanmazsa ilerde cinsel isteksizlik, uyumsuzluk sorunları da yaşanabilir. Ama bu açılan konuda en önemli husus: konu sahibinin siğili olduğunu söylememesi.Hayatınızın önemli bir bölümünü yaşayacağınız insanla sevişmeden evlenmek kumar.
Ten uyumu olmadan 50 sene...
Bekareti adama kabul ettireceği akşam siğili nasıl açıklayacak? Olmaz bu işOlayın bir de bu yönü var tabi. Ten uyumu olur mu olmaz mı belirsiz evlilik şans işi. Kimisi evlenmeden önce cinsellik yaşamamayı tercih ederken kimisi de yaşamayı tercih ediyor. Kesinlikle cinsellik çok önemli. Evlenmeden önce bir deneyim yaşanmazsa ilerde cinsel isteksizlik, uyumsuzluk sorunları da yaşanabilir. Ama bu açılan konuda en önemli husus: konu sahibinin siğili olduğunu söylememesi.
Olmaz zaten. Ama konu sahibi evlenecek gibi duruyor. Hayırlısı. Kendi düşen ağlamaz demişler.Bekareti adama kabul ettireceği akşam siğili nasıl açıklayacak? Olmaz bu iş
Söylemek zorundasınız. Bu zar konusu dışında onun sağlığını ilgilendiriyor. Siğiller bulasirsa bunun hesabını nasıl vereceksiniz? adamin hakkına girmeyin. Yapmayın bu kötülüğü.Tabikide kabul edilir bisey değil ama ben söyleyemedim bu sıkıntıda beni yiyip bitiriyo içten içe ama gerçekten söyleyemem
Söyle bence. Normalde söyleme senin hayatın derdim ama başk abir konuda okudum. O konu sahibi söylememiş evlenmiş çocuk olmuş, bir yerden mı öğrenmiş kocası onu hatırlamıyorum. Şiddet uygulamış vs birsürü olay yaşanmış.Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?