Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Valla konuda kimseye anlatamadık olayın bekaret olmadığını ya hadi hayırlısı
Hayır bi' de bekaret hassasiyetini gözetiyoruz ben ona şaşırıyorum ahsfh şu forumda sen, ben, kudra, khomyuk falan en nabakire insanlarızdır herhalde.
Kıyamet alametleri bunlar ahshf

Hayır bi' de bekaret hassasiyetini gözetiyoruz ben ona şaşırıyorum ahsfh şu forumda sen, ben, kudra, khomyuk falan en nabakire insanlarızdır herhalde.
Kıyamet alametleri bunlar ahshf
Bakire evlenme muhafazakarlar kandır, günahı Allah affeder söyle yalanı diyor. Bizler de etik ahlak saklama diyoruz
İbretlik bir konu oldu cidden

Geçerdim?
Kardeşim değil de en yakın arkadaşım 2 sene hpv siğilinden muzdaripti. Partneri hpvli olduğunu söylemeden ilişkiye girdiği için. Sizin yaptığınızı yapmaya çalışsa size konuşulandan çok daha ağır konuşur sonra da dalga geçerdim evet.

Bende tek 1 ilişkide kaptım hpvyi oda bana söylemedi benim suçum neydi o zaman herkes herseyi soylemiyoki nisanlimda varmi yokmu onuda bilmiyorum belki o soylemiyo ben söyleyince hastalikli gözüyle bakacak erkekler neden böyle bisey yaptiginda sorun olmuyoda kadınlara böyle muamele yapılıyo

Kardeşim olsa ablan gibi tavsiye vermez salak mısın der ağzına bir tane çakardım

Erkekler yaptığında da sorun oluyor. Eski sevgiliniz de bildiği halde sakladığı için şerefsizlik yapmış. Siz de onun yaptığı şeyi başkasına yapıyorsunuz.

Erkekler söylemiyor değil.
Üç hafta önce eski sevgilim aradı. "Lya bende yara çıktı, ne olduğunu bilmiyorum, git bir baktır sen de kendine" dedi.
Düzgün erkekler söylüyor. Ki aktif olarak ilişkim yok artık bu adamla. Ona rağmen sağlık sıkıntısı olduğu için arayıp söyleyebiliyor.

Hastalık insanlık hali. Aktif seks hayatı olan herkesin başına gelebilir. Mesele bunu nasıl yönettiğiniz.

Bakire evlenme muhafazakarlar kandır, günahı Allah affeder söyle yalanı diyor. Bizler de etik ahlak saklama diyoruz
İbretlik bir konu oldu cidden
Ben bir muhafazakarim. Evlenmeden birlikteligi inancım doğrultusunda yanlış kabul ediyorum. gercek bir muhafazakar konu sahibinin içinde bulunduğu bir durumu asla desteklemez. Siz gibi etik, ahlak, saklama konusunda ortak bir paydada buluşuyoruz. Doğru olan bu olduğu için.

Ama doktorlar hpv erkeklerde sorun oluşturmuyo sadece taşıyıcı oluyolar diyo ona zararı olmayacak biseyi niye anlatiyim sağlık sorunu diyorsunuzda belki nişanlım siğil bile cikartmayacak bağısıklığı yuksekse

Erkekler böyle bir şey yaptığında sorun olmuyor diye kim söyledi? Size yapılan yanlışı siz neden başkasına yapmaya çalışıyorsunuz?
Sizin cahil düşüncelerinize katılmak zorunda mı insanlar?
Asıl acımasızlığı yalan söyleyerek elde etmeye çalıştığınız nişanlınızdan görmeyin bu süreçte diye dil döküyor insanlar size. Ne kötü ki bunu başınıza geldikten sonra anlayacaksınız.

Yasamadiginiz için konuşmak kolay geliyo
Siğiller yeniden çıkarsa ne yapmayı düşünüyorsun? Nişanlının cinselliğe bakışı nedir, ilk gecede bakire olmadığını anlarsa ortalığı ayağa kaldıracak ya da evlilik boyunca bunu yüzüne vuracak biri mi? (öyleleri de var biliyorsun) Evlilik gibi bir temeli riske şansa kuruyorsun farkında mısın. Bakire olduğunu sanıyor, bir de siğil çıksa o an çocuğunuz bile olsa boşar seni

Size katılmıyorum. Adam bu durumları kabul edecek asla sorun çıkarmayacak biri olsaydı, sevgiliyken de nişanlıyken de aranızda cinsellik yaşanırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…