Ayh kardeşim bana bakire değilim, görücü usulü muhafazakar çocukla görüşeceğim dese kafasını kırarım ben.İnsanların zor durumda kalması burda çare araması akıl alması ne kadar hoşunuza gidiyo dalgaya vuruyosunuz kendi çocuğunuz olsa yada kardeşiniz falan olsada böyle dalga geçermiydiniz acaba çok merak ediyorum ne kadar acımasızsınız ya
Bi siğil çıkmasıyla beni neden bosayacak belki kendindede var bu virüs biliyomuyum ben onda varmi yokmuSiğiller yeniden çıkarsa ne yapmayı düşünüyorsun? Nişanlının cinselliğe bakışı nedir, ilk gecede bakire olmadığını anlarsa ortalığı ayağa kaldıracak biri mi? Evlilik gibi bir temeli riske şansa kuruyorsun farkında mısın. Bakire olduğunu sanıyor, bir de siğil çıksa o an çocuğunuz bile olsa boşar seni
Ben de şu an siğil çıksa büyük olay çıkar. Ben aldattın mı diye olay çıkarırım. Eşim de kendinden eminse aynı şekilde aldattın mı hayırdır diye olay çıkarır.Bi siğil çıkmasıyla beni neden bosayacak belki kendindede var bu virüs biliyomuyum ben onda varmi yokmu
Aklımı çıldıracağım.Ama doktorlar hpv erkeklerde sorun oluşturmuyo sadece taşıyıcı oluyolar diyo ona zararı olmayacak biseyi niye anlatiyim sağlık sorunu diyorsunuzda belki nişanlım siğil bile cikartmayacak bağısıklığı yuksekse
Aman neyse ben bu evliliğe ikna oldum. Konu sahibi tarih ve adres ver . Çeyreğin hazırAklımı çıldıracağım.
Hpv erkekte de siğil yapıyor. Adamın penisi, testisleri, kasık bölgesinde siğil olabilir. Sizce bu sorun değil mi?
Zararı nasıl yok? Adam sizin yaşadığınız yaktırma veya dondurma süreçlerini yaşayacak, belki uzun süre tekrarlayacak.
Yani nasıl bunu bu kadar önemsiz buluyorsunuz gerçekten aklım almıyor.
Erkekte. Siğil. Olur.
Siğil. Bir. Sağlık. Sorunudur.
Artı olarak eşinize bulaştıracağınız ve "sadece taşıyıcı olur" dediğiniz virüs, siz eşinizle ilişkiye girdikçe size tekrar bulaşacak. Adam "sadece taşıyıcı" olacak da kime taşıyacak acaba?
Tamam ama bende diyorumki banada bulaştı siğil sonuçta ama öldürmüyo düşük riskli bi türü var sadece siğil yapiyo zamanla oda geçecek diyo doktor yasin genç olduğu için atacaksın vücuttan diyo nisanlimada bulaşsa siğil yapacak olumcul bisey değil sonuçtaAklımı çıldıracağım.
Hpv erkekte de siğil yapıyor. Adamın penisi, testisleri, kasık bölgesinde siğil olabilir. Sizce bu sorun değil mi?
Zararı nasıl yok? Adam sizin yaşadığınız yaktırma veya dondurma süreçlerini yaşayacak, belki uzun süre tekrarlayacak.
Yani nasıl bunu bu kadar önemsiz buluyorsunuz gerçekten aklım almıyor.
Erkekte. Siğil. Olur.
Siğil. Bir. Sağlık. Sorunudur.
Artı olarak eşinize bulaştıracağınız ve "sadece taşıyıcı olur" dediğiniz virüs, siz eşinizle ilişkiye girdikçe size tekrar bulaşacak. Adam "sadece taşıyıcı" olacak da kime taşıyacak acaba?
Siz sizin için sorun olmayacak ama taşıyıcı olacağınız herhangi bir virüse razı olurmusunuz? Tabiki hayır. Kaldı ki belki siz evlendikten sonra anlasamayip ayrilacaksiniz. Bu durum sizden sonra hayatına almak istediği kadın için tehlike olacak. Lütfen detay düşünün. Seviyorsunuz anlıyorum durumunuz çok zor ama gerçeklerle yuzlesin.Ama doktorlar hpv erkeklerde sorun oluşturmuyo sadece taşıyıcı oluyolar diyo ona zararı olmayacak biseyi niye anlatiyim sağlık sorunu diyorsunuzda belki nişanlım siğil bile cikartmayacak bağısıklığı yuksekse
Bende istemezdim bende tek bi iliskiden kaptım ama doktorlarla konuştum bu durumu hpv 100 kadından 80 ninde var dedi doktor erkeklerin çoğuda hpv tasiyicisi genç hastalardan vücuttan atılan bisey grip gibi düşün dedi neden burda bu kadar abartılıyo bu virusSiz sizin için sorun olmayacak ama taşıyıcı olacağınız herhangi bir virüse razı olurmusunuz? Tabiki hayır. Kaldı ki belki siz evlendikten sonra anlasamayip ayrilacaksiniz. Bu durum sizden sonra hayatına almak istediği kadın için tehlike olacak. Lütfen detay düşünün. Seviyorsunuz anlıyorum durumunuz çok zor ama gerçeklerle yuzlesin.
Ay Allah evlatlarımızı sizin gibi bencil insanlardan korusun cidden.Tamam ama bende diyorumki banada bulaştı siğil sonuçta ama öldürmüyo düşük riskli bi türü var sadece siğil yapiyo zamanla oda geçecek diyo doktor yasin genç olduğu için atacaksın vücuttan diyo nisanlimada bulaşsa siğil yapacak olumcul bisey değil sonuçta
Peki. Biz abartiyoruz. Nisanliniz alt tarafı hpv ne olacak yani abartma diyecek biri ise sorun yok.Bende istemezdim bende tek bi iliskiden kaptım ama doktorlarla konuştum bu durumu hpv 100 kadından 80 ninde var dedi doktor erkeklerin çoğuda hpv tasiyicisi genç hastalardan vücuttan atılan bisey grip gibi düşün dedi neden burda bu kadar abartılıyo bu virus
Sağlıkla oynamak diyip duruyosunuz ya doktorlardan iyi biliyosunuz sanki o zaman doktor bana derdi sakın evlenme sağlığıyla oynama diye niye sorun olmaz hpv çoğu erkekte kadında var dedi o zaman neden grip gibi görülüyo bu hastalık doktorlar tarafından o zamanAy Allah evlatlarımızı sizin gibi bencil insanlardan korusun cidden.
Sırf evlenmek için sağlığıyla oynama hakkını buluyorsunuz kendinizde.
Allah cidden sizin gibilerde çocuklarımızı korusun
Bu kadar abartılmasına gerek yoksa söyleyin gitsin. Her şeyi geçtim kul hakkından da mı korkmuyorsunuz? Bu insanın bile bile hakkına girmek.Bende istemezdim bende tek bi iliskiden kaptım ama doktorlarla konuştum bu durumu hpv 100 kadından 80 ninde var dedi doktor erkeklerin çoğuda hpv tasiyicisi genç hastalardan vücuttan atılan bisey grip gibi düşün dedi neden burda bu kadar abartılıyo bu virus
Bilgisini vermek zorundasın. Bu adamın tercihi.Sağlıkla oynamak diyip duruyosunuz ya doktorlardan iyi biliyosunuz sanki o zaman doktor bana derdi sakın evlenme sağlığıyla oynama diye niye sorun olmaz hpv çoğu erkekte kadında var dedi o zaman neden grip gibi görülüyo bu hastalık doktorlar tarafından o zaman
Nişanlımdada varsa bu virüs peki o zaman nolacak nisanlim clup clup gezen biriymiş eskiden belki onunda geçmişte iliskileri olduBu kadar abartılmasına gerek yoksa söyleyin gitsin. Her şeyi geçtim kul hakkından da mı korkmuyorsunuz? Bu insanın bile bile hakkına girmek.
Tamam ama bende diyorumki banada bulaştı siğil sonuçta ama öldürmüyo düşük riskli bi türü var sadece siğil yapiyo zamanla oda geçecek diyo doktor yasin genç olduğu için atacaksın vücuttan diyo nisanlimada bulaşsa siğil yapacak olumcul bisey değil sonuçta
Bilgisini vermek zorunda olduğum bi sağlık sorunu olsa doktorların 1 tanesi bile beni neden uyarmadı söyle çok kötü bi durum diyeBilgisini vermek zorundasın. Bu adamın tercihi.
Adam siğillerle mücadele etmek istiyor mu istemiyor mu? Sormadan onun adına bu kararı alamazsınız.
Bu hafta erkek milletine kızgındım konularda kiiiiii sizi gördüm. Eş adayınız umarım herşeyi farkederNişanlımdada varsa bu virüs peki o zaman nolacak nisanlim clup clup gezen biriymiş eskiden belki onunda geçmişte iliskileri oldu
E o zaman e nabızdan hpv testi verdiğinizi görüp ( negatif çıkması olayı değiştirmiyor) bakire olmadığınızı öğrenecek. Size bu akılları kim veriyor? Kusura bakmayın ama birileri demiş sizin aklınıza yatmış ama karşınızdaki erkeği bu kadar kolay kandıramazsınız. Kendinizde defalarca siğil çıkmış, bir kere siğil çıksa ne olacak diyorsunuz. Belki evlilik birliği içinde onu aldattığınızı düşünecek? 3 bahane ezberleyip işin içinden çıkacaksınız sanki ama yemez. Erleklerin çoğunda hpv olur yalanı da boş inanmayın, o zaman kadınlı erkekli ülkenin yarısı hpvli gezerdi. Belliki evlenip yaşamak istiyorsunuz, en azından daha mantıklı cevaplar düşünün,size iyi şanslar.Tamam ama bende diyorumki banada bulaştı siğil sonuçta ama öldürmüyo düşük riskli bi türü var sadece siğil yapiyo zamanla oda geçecek diyo doktor yasin genç olduğu için atacaksın vücuttan diyo nisanlimada bulaşsa siğil yapacak olumcul bisey değil sonuçta
Ayrıca uçuklu uçuklu öpüp uçuk virüsü bulaştırsa da biri kızarım. Bir ömür uçuk ara ara uçuk çıkartmak istiyor mu bakalım o insan? Ölümcül değil diye onun adına böyle bir karar alamazsınız.Sağlıkla oynamak diyip duruyosunuz ya doktorlardan iyi biliyosunuz sanki o zaman doktor bana derdi sakın evlenme sağlığıyla oynama diye niye sorun olmaz hpv çoğu erkekte kadında var dedi o zaman neden grip gibi görülüyo bu hastalık doktorlar tarafından o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?