Umarım anlatırsın, nisanlinda elini tutar ve seni her halinle seviyorum diyip destekçin olur. Dalga geçenlere bakma. İyi düşün. Eşin olacak insanla konuş. Konusamayacaksan ayrıl. Hayatından değil, seni bu denli strese sokan bu iliskinden vazgeç. Onada yazıktır sanadaBen bilmiyorum belki anlatırım belki ayrılırım belkide bisey soylemeden evlenirim ama gerçekten çok üstüme geliyosunuz ben zaten stresliyim hiç iyi durumda değilim intiharı düşünecek noktaya geldim burda dalga geçen insanlar var
Evlilikte dürüstlüğün öneminin farkında değilsiniz. Hpv olduğunuzu daha önce bir ilişki yaşadığınızı söylersiniz, kabul edip etmemek ona kalır. O club club gezdiğini sizden gizlememiş, siz kabul etmişsiniz. Belki o da sizi kabul edecek. Bu kadar strese yalana gerek var mı?Ben bilmiyorum belki anlatırım belki ayrılırım belkide bisey soylemeden evlenirim ama gerçekten çok üstüme geliyosunuz ben zaten stresliyim hiç iyi durumda değilim intiharı düşünecek noktaya geldim burda dalga geçen insanlar var
Evlenmek için acele etme o zaman. Vücudundan tamamen atılmasını bekle. Belki o zaman bekareti de konusabilirsinÇocuk düşünmüyorum zaten evlendikten 2 sene sonra falan anca düşünürüm hpv vücudumda ömür boyu kalmayacak benim atılacak vucudumdan illaki bunu bütün doktorlar soyluyo
Ya atılmazsa? Sadece taşıyıcı olur dediğin kocandan tekrar tekrar sana bulaşırsa.Çocuk düşünmüyorum zaten evlendikten 2 sene sonra falan anca düşünürüm hpv vücudumda ömür boyu kalmayacak benim atılacak vucudumdan illaki bunu bütün doktorlar soyluyo
Kendi kendinize yapmışsınız.Burda fikir almak için yazdım dalga geçmeye yer arıyorsunuz hayat benim hayatım ister söylerim ister söylemem yorum yazmayın lütfen konuma zaten zor durumdayım sizin dalga geçmenizle ugrasamiycam.
Atılmazsa doktorla zaten konusurum bu durumu konu cocugumun canına ahlagima insanligima nerden geldi ne kadar acımasız insanlarsınız ya yazıklar olsun gerçektenYa atılmazsa? Sadece taşıyıcı olur dediğin kocandan tekrar tekrar sana bulaşırsa.
Çocuk bu çocuk. Sen saçma sapan şeyleri saklayıp evleneceksin diye tıbbi geçmişini doktorundan saklayıp kendi çocuğunun canına mı kast edeceksin? Ne biçim insansın sen ya? Ahlak yok, insaniyet yok, bencillik çok.
Ben ömrümde bu kadar bencil insan görmedim.Ya atılmazsa? Sadece taşıyıcı olur dediğin kocandan tekrar tekrar sana bulaşırsa.
Çocuk bu çocuk. Sen saçma sapan şeyleri saklayıp evleneceksin diye tıbbi geçmişini doktorundan saklayıp kendi çocuğunun canına mı kast edeceksin? Ne biçim insansın sen ya? Ahlak yok, insaniyet yok, bencillik çok.
Eee kocan demeyecek mi o zaman sana beni kandırdın, bakire değildin, hastalığın vardı ona rağmen benimle kandırarak evlenip bir de çocuk yaptın diye. Ondan sonra hayır gelecek mi o evlilikten?Atılmazsa doktorla zaten konusurum bu durumu konu cocugumun canına ahlagima insanligima nerden geldi ne kadar acımasız insanlarsınız ya yazıklar olsun gerçekten
Olan oldu yaptım bi cahillik görücü usulü oldu böylede devam etti söyleyemedim bu kadar insanligima merhametime ahlagima laf edecek kadar ileri gidemez kimseKendi kendinize yapmışsınız.
Dünyadaki son erkek miydi de görücü usulü ailelerin tanıdığı muhafazakar bir insanla evlenmeye kalkıyorsunuz.
En baştan belli nazikçe olmaz ben görücü istemem deseniz böyle dertleriniz de olmayacaktı.
İşin kötü tarafı kendi hayatıyla da oynuyor.Ben ömrümde bu kadar bencil insan görmedim.
Sırf evlenmek için, aklınca bekaretini temizlemek için bir insanın hayatıyla oynuyor
Evlenince mutlu son diye hayat orada donacak sanıyorlar. Hamileyken boşanan tonla kadın var.Eee kocan demeyecek mi o zaman sana beni kandırdın, bakire değildin, hastalığın vardı ona rağmen benimle kandırarak evlenip bir de çocuk yaptın diye. Ondan sonra hayır gelecek mi o evlilikten?
Sana yazıklar olsun asıl.Atılmazsa doktorla zaten konusurum bu durumu konu cocugumun canına ahlagima insanligima nerden geldi ne kadar acımasız insanlarsınız ya yazıklar olsun gerçekten
Bir de çocuk eklenecek bu kez denkleme.Evlenince mutlu son diye hayat orada donacak sanıyorlar. Hamileyken boşanan tonla kadın var.
Siğili tetikleyen şey bağışıklık ve sinir stres.Cidden bir de bunu önemsiz sanıyor.
Bugün bende hpv çıksa 13 senedir güven sorunu yaşamadığım eşimle ayrılma noktasına geliriz.
Aldatılma durumu var mı diye kavgalar da çıkar.
Adam evlenince hpv çıkaracak olur aşkım diyip oturacak sanıyor.
En iyi ihtimalle bakire evlenmediğini anlayacak hpv den en kötü ihtimal aldatıldığını sanacak.
Sırf aman evleneyim diye yaptıklarına bak.
Hem dolandır, hem kandır üstüne adama hastalık bulaştır. Üstelik ortalığa iyice saçılıp rezil olma riskini al.
Bekar ölürüm yine yapmam bunu
Valla sen kocamı biliyorsun. Aşırı munis, yumuşak insandır. Senelerdir bir kere bile kıskançlık gibi güven sorunu da yaşamadık.İşin kötü tarafı kendi hayatıyla da oynuyor.
Ne intiharı ya , bir silkelen kendine gel artık,burda kaç kişi sana evlenirsen neler olabileceğini yazıyor, bu evlilik olmamalı, nişanlına büyük haksızlık olur siğil durumunu gizlemen. Ben kendimi rezil etmek istemiyorum ailem ve çevre duymasın diyorsan (ki cinsellik yaşaman çok normal bu konuda seni kimse yargılamıyor) o zaman farklı bir sebep söyle, ayrılmak istiyorum de. Nişan atmak, evlenip boşanmaktan çok çok daha kolay.Ben bilmiyorum belki anlatırım belki ayrılırım belkide bisey soylemeden evlenirim ama gerçekten çok üstüme geliyosunuz ben zaten stresliyim hiç iyi durumda değilim intiharı düşünecek noktaya geldim burda dalga geçen insanlar var
Bakın nişanlım zaten bana 1 defa bile bakiremisin diye sormadı bende bu durumu b açamadım durduk yerde sorsa belki bi şekilde söylerdim ama ben durduk yerde ben bakire değilim haberin olsun diyemedim düğünede çok az kaldı bu saatten sonrada söyleyemem ben merhametsiz ahlaksız bi insan olsaydım gün boyu akşama kadar bu konuyu düşünüp ağlayıp kendimi yipratmazdim ama soyleyemedim işte düğüne 3 ay kala birine anlatırsa sinirle ailem duyarsa korkusuyla anlatamıyorum doktor doktor gezdim bulasirmi diye 1 tane doktor bile kötü bisey söylemedi söylemen gereken bi durum yok ortada hpv çoğu insanda var dedi hepsi doktor söyledi diyince burdakiler inanmiyo yalan söylüyorum zannediyo neden yalan soyleyim burdakilere tanımıyorum kimseyi doktor deseydi sağlık açısından nisanlina zarar verirsin kesinlikle söylemen gereken bi durum bu diye hastalığımdan bahsedecektim zaten ama yemin ederim 3 4 doktora gittim hepside söylemen gereken bisey yok bu virüsün erkeğe hiç bi zararı yok grip gibi bisey dedilerEee kocan demeyecek mi o zaman sana beni kandırdın, bakire değildin, hastalığın vardı ona rağmen benimle kandırarak evlenip bir de çocuk yaptın diye. Ondan sonra hayır gelecek mi o evlilikten?
Ben hpv ondan mı geldi emin olamaz kısmına şok oldum. Resmen düz şeytanlık. Adama senden geldi asıl diye çamurluk yapıp yırtacağım sanıyor.Siğili tetikleyen şey bağışıklık ve sinir stres.
Konu sahibinde sinir stresten bol şey yok. Hele ki nikah döneminde iyice tavan yapacaktır. Tam o dönemlerde pıt pıt siğil çıkarsa açıklayamayacak.
Bak diyorum ya benim arkadaşım 2 sene uğraştı. Bitti, temize çıktı, hoop tekrarladı. Yani üç ay içinde ya da evlenir evlenmez çıkmayacağının garantisi yok. O zaman eşine açıklama yapamayacak. Bunu da anlatamıyoruz.
Vücuttan 1-2 sene içinde atılıyor. Yani her şey yolunda giderse önünde en az 1 sene gibi bir vakit var virüsten kurtulması için. Bu bir senede tekrarlama ihtimali de var.
Doktorların dediklerini kendine göre yontup ikna oluyor ne yazık ki. Bizi de ikna etmeye çalışıyor da biz ikna olsak ne, olmasak ne. Bize bir şey olmayacak günün sonunda.
Eşi için belki onda da var diyor, e adam da aynı mantıkla hiv taşıyıcısı olsa ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?