- 2 Temmuz 2023
- 11.270
- 32.994
- 518
Cok duygusal bosluguma oynuyorsunuz su an ama fikrim sabit ayrilmalisiniz.Sadece ayrıl demiyolarki yazdiklarini okursanız görürsünüz dalga geçecek bi durum yok ortada sonucta
Sizin gibi yorum yapsalar fikirlerine saygı duyarim ama insan gibi yorum yapmiyo burdakiler napacagim konusundada bi fikrim yok kafam çok karışık Allah yardımcım olur umarım hakkımda en hayırlısı neyse o olsunCok duygusal bosluguma oynuyorsunuz su an ama fikrim sabit ayrilmalisiniz.
Surada sayfalarca yazilan hicbir sey sizi fikir sahibi yapamadiysa, zaten evlenecek ve yasayarak göreceksiniz, hakkinizda hayirlisi.Sizin gibi yorum yapsalar fikirlerine saygı duyarim ama insan gibi yorum yapmiyo burdakiler napacagim konusundada bi fikrim yok kafam çok karışık Allah yardımcım olur umarım hakkımda en hayırlısı neyse o olsun
Aşımı zaten oldumKonu sahibi çok cahil ve sabit fikirlisin öncelikle onu söyleyeyim
Bir tavsiye vermek için geldim 30 yaş altına hpv aşısı öneriliyor, daha önceden bulaşmış olsa da öneriliyor zararlı tiplerinden ( kanser yapıcı) korunmak için
En azından bunu yap kendin için olur mu?
Virüs yükü az olunca bulaştırma ihtimali yok olmuyor. Gene bulaştırma riskiniz var ciltten temas yoluyla bile geçerken virüs yükü az diye cinsellikten gecmeyecek anlamina gelmiyor bal gibi de geçer. Eşimin dudağında uçuk çıksa geçene kadar adam beni öpmez belki bana bulaşır diye geçenlerde grip oldu sen zor atliyorsun hamile halinle sana bulaştırmıyım diyip salonda yatmak istedi sokak lambası yok korkarım dedim mecbur yanima gelip yattı. Yani gripte öksürükte bile insan eşine bu kadar hassas davraniyorken böyle bir konuda siz nasıl bu kadar rahatsınız. Adamı sal*k yerine koymanızı hayatını riske atmanızı geçtim kul hakkindan da mı korkmuyorsunuz? Allah önce yardımcınız olsun sonra da akıl fikir versin ya.Yememe içmeme dikkat ediyorum sadece stres var evlenince hemen hamile kalacak degilim zaten en az 2 sene düşünmem o zamana kadarda hpvyi vücuttan çoktan atarım diye düşünüyorum doktor şuan bile virüs yükünün az olduğunu söyledi bana bende hep 1 tane küçük siğil cikiyodu doktor buraya çok fazla hasta geliyo 20 den fazla siğil çıkaran hastam var sende 1 tane tek tek cikiyo bu iyi bisey virüs yükün çok az bulaştırma ihtimalinde yok denecek kadar az dedi bende 1 buçuk senedir var bu virüs doktor dikkat edersen 2 sene dolmadan atacaksın vücuttan zaten dedi
Kişisel yorum değil uzman görüşü istiyorsanız Üroloji Uzmanı Doç. Dr Abdülkadir Tepeler’in yazısını okuyunuzBilgisini vermek zorunda olduğum bi sağlık sorunu olsa doktorların 1 tanesi bile beni neden uyarmadı söyle çok kötü bi durum diye
Ne kadar sabit fikirlisinizHpv ömür boyu vucutta kalıyomu ki ben hamile olana kadar vücudumda kalacak ve siğil cıkarıcam doktorlar hpvnin vücuttan yüzde 90 ihtimalle atıldığını söylüyo internettende bakabilirsiniz
Buna göre konu sahibi adama oral seks de yaptırmamalısın. Asla yaptırmamalısın. Yoksa ağız yutak kanseri nasıl olacak?Kişisel yorum değil uzman görüşü istiyorsanız Üroloji Uzmanı Doç. Dr Abdülkadir Tepeler’in yazısını okuyunuz
Doktor, HPV virüsü erkeklerde ağız-yutak bölgesi ve penis kanserlerine de sebep olur demiş, HPV vücuttan atılamaz demiş, genital bölgesinde siğil olanların partnerleri de bilgilendirilmeli demiş.
“HPV virüsünün sebep olduğu siğillerin yüzde 90 oranında cinsel yolla bulaştığını söyleyen Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Abdulkadir Tepeler, “Küçük kaçamaklar, korunma ile önlenemeyen bu virüs nedeniyle ailelerin dağılmasıyla neticelenebiliyor. Bu hastalık, ikili ilişkilerde güvensizlik, boşanmalar ve ailelerde ciddi sorunlara yol açıyor” dedi.”
“HPV erkeklerde yalnızca siğil yapmakla kalmayıp, orofaringeal (ağız-yutak) bölgesi ve penis kanserlerine de sebep olmaktadır. Erkeklerde penis kanserlerin ise yüzde 50’ye yakınının HPV ile ilişkisi gösterilmiştir. Şimdiye kadar rahim ağzı (serviks) kanseri ile ilişkisinden dolayı kadınlarda daha çok önemsenirken, son 20 yıldır erkeklerde de sıklığındaki artış ve olası sonuçları nedeniyle ciddi yaklaşılan bir hastalık haline gelmiştir. “
“Siğilleri ortadan kaldırıp fiziksel ve kozmetik iyileşme tedavideki amacımızdır. Ancak HPV’nin vücuttan atılamayacağı, tekrarlama riskinin olduğu unutulmamalıdır. Herkes için geçerli standart bir tedavi yoktur.”
“Genital bölgesinde HPV tespit edilenlerin partnerleri de bu konuda uyarılmalı, bilgilendirilmeli ve mutlaka ürolog veya jinekoloğa muayene olmalıdır.”
Kaynak: Boşanmaların sebebi HPV virüsü
Oral seksi falan geçtim korunursa bulaşmaz diyor. Ülkede kaç evli adam prezervatifle korunmayı kabul ediyor acaba?Buna göre konu sahibi adama oral seks de yaptırmamalısın. Asla yaptırmamalısın. Yoksa ağız yutak kanseri nasıl olacak?
Ki hpv kondomla da bulaşıyor. Bundan korunarak da kurtulamaz. Her türlü bulaşacakOral seksi falan geçtim korunursa bulaşmaz diyor. Ülkede kaç evli adam prezervatifle korunmayı kabul ediyor acaba?
Konu sahibinin amaci sanirim, evlenip adini hem bekaret hem de hpv acisindan temizlemek, yani vicdan azabi duymuyor bana kalirsa, vicdan azabi duydugunu aci cektigini iddia ediyor ama aci ceken gerekeni yapar, ayrilirdi.Oral seksi falan geçtim korunursa bulaşmaz diyor. Ülkede kaç evli adam prezervatifle korunmayı kabul ediyor acaba?
İzmirde de nato kafa nato mermer derler.Babaannem laf anlamayan torunlarına taş kafalı derdi. Konuşuyorum konuşuyorum taş kafan almıyor der ve kızardı. Şu an babaannemle empati kuruyorum.
Millet sayfalarca yazmış. Konu sahibi hala öyle mi böyle mi, bilmiyorum ki.. diyor. Aklımı oynatıciğim.
Ya evlen üstün performans sergile bekareti unuttur.
Ya evlen ilk gece dayak ye, rezil ol, kapıya koyul.
Ya şimdi ayrıl, hayatına yeni bir sayfayla devam et.
Herkes nişan atıyor. Nişan atmak, bekaret yüzünden kapıya atılmaktan binlerce kat iyidir. Nesini anlamadın bunun????
Bu da mümkün tabi. Ama bir adamın hatta sonrasında başka kadınların hatta ve hatta iş oraya varırsa (ki bence ilk gece bitecek) kendi çocuğunun sağlığını riske atabiliyor olmasını aklım almıyor. Cehalet cehalet deyip duruyor, asıl cehalet bu.Konu sahibinin amaci sanirim, evlenip adini hem bekaret hem de hpv acisindan temizlemek, yani vicdan azabi duymuyor bana kalirsa, vicdan azabi duydugunu aci cektigini iddia ediyor ama aci ceken gerekeni yapar, ayrilirdi.
O durumunu durustce ailesine anlatamayacagi icin, evlenerek hem bekaretini kaybetme hem de hpv'li olma yukunu ustunden atacak, cok planli oldugunu dusunuyorum ben artik.
Kimsenin dalga geçtiği felan yok, herkes nisanlina soyle ayrıl diyor bütün sayfaları okudum. Kimse dalga gecmemis bence sen milletin aklıyla dalga geçiyorsun. Allahm colugumuzu cocugumuzu korusun böyle insanlardan diyecek bişey yokBurda fikir almak için yazdım dalga geçmeye yer arıyorsunuz hayat benim hayatım ister söylerim ister söylemem yorum yazmayın lütfen konuma zaten zor durumdayım sizin dalga geçmenizle ugrasamiycam.
Çoğumuzun evladı var. İlerde damat ya da gelinimiz böyle planlar kursa,hayati riski bile olan hastalığı saklayıp evladımla evlense, bunu da öğrensem değil boşatmak, ömür boyu hayatı zindan ederim ona. Bir evlat ne zorluklarla büyütülüyor .Konu sahibinin amaci sanirim, evlenip adini hem bekaret hem de hpv acisindan temizlemek, yani vicdan azabi duymuyor bana kalirsa, vicdan azabi duydugunu aci cektigini iddia ediyor ama aci ceken gerekeni yapar, ayrilirdi.
O durumunu durustce ailesine anlatamayacagi icin, evlenerek hem bekaretini kaybetme hem de hpv'li olma yukunu ustunden atacak, cok planli oldugunu dusunuyorum ben artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?