Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

3 vakte kadar. :))

Bu yalanci ve ahlaksiza ise denecek bir sey yok. Basina gelebilecek hersey mustehak.
Ağzımı bozmak istemiyorum sizin seviyenize dusmuycem Allah herkesi bildiği gibi yapsın tamammı benim kalbimi en iyi Allah biliyo sizin gibi kötü kalpli insanlarıda bildigi gibi yapsın insanlarin zor durumundan faydalanan iğrenç insanlardan birisiniz sizde

teşekkür ederim o kadar çok sayfa var ki, konu başlıktan sanki çok net gibi duruyor. Halbuki çok karmaşık.

Ya arkadaşlar salın kizi birakin evlensin, diger başlığıyla birlikte 1700 kusur mesaj yazildi, hala daha vazgecmedi, nasil bir azim var bizde, ben vazgeçtim birakin gorsun anyayi konyayi.

Ya ayrica demeden gecemeyecegim, bakire çıkmadığı icin oldurecek aileden cikan bir kadin ne demeye evlilik oncesi seks yasar, nasil yasar, ne cesaretle yasar anlayamiyorum.

Sizin gibi insanların olması ne kadar güzel özel bisey insanların acısından zor durumundan faydalanan aciz insan çok fazla ne yazık ki bende yanlış yaptığımın farkındayım çünkü zor durumdayim ama uzaktan kınamak yargılamak çok kolay başkasından duysam bende kolayca yargilayabilirdim belki insan başına gelmeyince anlamiyo umarım bu dalga geçenler kötü söz edenler daha zor durumda kalır o zaman anlarlar Allaha havale ediyorum ben muhafazakar bi ailede büyüdüm ilişkiyide 6 senelik ciddi dusundugum biriyle yasadim güvenerek yasadim 3 4 defa oldu bu durum evlenecez diye düşünüyodum ama beni aldattı ustunede hpv bulaştırdı olmadı ayrılmak zorunda kaldım asla evlenmeden böyle bi durumu yaşayacak biri değildim hep karşıydım böyle şeylere ama cahillikle yanıldım güvendim sonra çok pişman oldum tövbe ettim namaza başladım tövbe ettiğim bu günahımıda kimseye anlatıp açığa çıkarmak istemedim yaptığımdan kendim bile utanirken bunu başkasına nasıl açıklayım kimse kimsenin ne yasadigini bilmiyo yargılamak kolay geliyo Allah herkesi bildiği gibi yapsın herkes kalbinin ekmeğini yer böyle çirkin çirkin dalga geçerek konuşanlarıda Allah bildiği gibi yapsın bisey demiyorum.

Hayatta hic bisey başıma gelmez demeyeceksiniz yargılayamacaksınız bende asla evlenmeden ilişki yaşamam diyodum ama yasadim 6 yıllık sevdiğim insanla yasadim ve aldatıldım güvenip yasadim evet cahillik yaptım benim hatamdi ama her insan hata yapabilir ben dinine düşkün bi insanım normalde pismanligimdan sonra tövbemi ettim namazımı hiç birakmadim Allah beni affettiyse kullarına yargılamak düşmez yaşadığınız sürece başınıza ne geleceğini bilemezsiniz.

Yargilamadim.

Ailenizi bile bile bunu yasayabilmenize sasirdim.

Zira tecavuze ugramadiysaniz tamamen bilerek isteyerek yasadiginiz birsey seks yapmak, bunu cahillik ya da hata olarak gormeniz ciktiginiz aileyle alakali. Bu bi hata değil bilincli tercih, once kendinizi affetmeyi ogrenin, belliki sucluluk hissediyorsunuz.

Aynen çok kötü hissediyorum kendimi dediğim gibi evlenmeden ilişki yaşamak bana ters biseydi ama gerçekten sevdim güvendim evleneceğiz diye dusunuyodum ama olmadı aldattı beni hpv bulaştırdı bide ben tek sevdiğim insanla yasadim bu durumu sonra pişman olduktan sonrada tövbe ettim bidahada asla yasamadim böyle bu durumumdan kendim bile utanıyorum nisanlina niye söylemiyosun kandiriyosun diye yargiliyolar ne yaşadığımı bilmiyorlar ahlaksız merhametsiz diye yorum yapıyolar böyle kötü kalpli insanlari Allaha havale ediyorum

Nisanlinizi degil sizi dusunuyor insanlar ve muhtemel dogacak cocugunuzu.

Hani gorustugunuz doktorlar size bagisikligini korursan tekrar etmez demis ya, gebe kaldiginizda bagisiklik sisteminiz bebek hayatta kalsin diye kendini kapatacak, dolayisiyla sigilleriniz tekrar edecek, yani bunu saklama sansiniz SIFIR.

Siz bebeginizi mecburen sezaryenle doguracaksiniz, bunu yuzde yuz emin olarak yaziyorum. Sigil / Hpv meselesi hicbir zaman sorun olmasa dahi gebeliginizde sorun olacak, bunu da yuzde yuz emin olarak yaziyorum.

Simdi siz bu adamla gozunuzu karartip evleniyorsunuz ya bakire olmadiginiz icin sizi oldurebilecek bir ailenin bireyi olarak, gebelik durumunda bundan yakayi siyiramazsiniz hic mumkunu yok.

Erkekte hpv uykuya gecer ve hatta yok olur, cunku bagisikligini koruyabilir olene dek, dolayisiyla mustakbel esinizi "belki senden gecmiştir" diye kandiramazsiniz, adam bilmeyecek mi hpv taşımadığını? Mumkun mu sizce bu?

Yokus asagi gidiyorsunuz diye buradaki kadinlar size bas bas bagiriyor, bu isten kurtulamazsiniz, mumkunu yok.

Konu bekaretiniz DEGIL, konu tasidiginiz hastalik sebebiyle basiniza mutlaka gelecek olanlari saklayamayacak olmaniz.

Lutfen caniniz tehlikedeyse madem durumu idrak edip vazgecin bu gorucu eş adayindan.

Hirgur cikartin, kadin kaprisi yapin, biktirin kendinizden ayrilin ya da ayrilmasini sağlayın.

Daha sonra kendi sececeginiz adamla evlenin ya da hic evlenmeyin.

Ateslere yuruyor, korkmuyorsunuz, farkedin artik.

Hpv ömür boyu vucutta kalıyomu ki ben hamile olana kadar vücudumda kalacak ve siğil cıkarıcam doktorlar hpvnin vücuttan yüzde 90 ihtimalle atıldığını söylüyo internettende bakabilirsiniz

Hpv ömür boyu vucutta kalıyomu ki ben hamile olana kadar vücudumda kalacak ve siğil cıkarıcam doktorlar hpvnin vücuttan yüzde 90 ihtimalle atıldığını söylüyo internettende bakabilirsiniz
Sizce siz bu stresli halinizle o yuzde 90lik dilimde yer aliyor musunuz?

Sizce siz bu stresli halinizle o yuzde 90lik dilimde yer aliyor musunuz?
Yememe içmeme dikkat ediyorum sadece stres var evlenince hemen hamile kalacak degilim zaten en az 2 sene düşünmem o zamana kadarda hpvyi vücuttan çoktan atarım diye düşünüyorum doktor şuan bile virüs yükünün az olduğunu söyledi bana bende hep 1 tane küçük siğil cikiyodu doktor buraya çok fazla hasta geliyo 20 den fazla siğil çıkaran hastam var sende 1 tane tek tek cikiyo bu iyi bisey virüs yükün çok az bulaştırma ihtimalinde yok denecek kadar az dedi bende 1 buçuk senedir var bu virüs doktor dikkat edersen 2 sene dolmadan atacaksın vücuttan zaten dedi

Su baslik ilk acildigindan beri yazanlardanim.

Siz bu adamdan vazgecmeyecekseniz bu başlığı neden actiniz, halen anlamis degilim.

Su baslik ilk acildigindan beri yazanlardanim.

Siz bu adamdan vazgecmeyecekseniz bu başlığı neden actiniz, halen anlamis degilim.
Ne yapacağımı bilmedigimden çaresiz olduğumdan insanlar gerçekten anlamıyorlar hep bi yargılama dalga geçme peşindeler konuyu actigima pişman ettiler tamam yaptığım yanlış bisey farkindayim ama böyle olması gerekiyodu normal bi şekilde dile getirmiyolar bunu alaycı tavirlarla yaklasiyolar çok kötü kalpli insanlar var

Ayrilmak disinda caresi olmayan bir konuda ne demeli insanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…