Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

İntihar falan etmezsin sen, seviyosun bu hayatı. Kafa da zehir maşallah.

Konu sahibi ilk sayfadan beri erkeklere bir şey yapmıyor diyorsun lütfen şu mesajı oku !

Cunku oylesi isine geliyor, bize ikna olsa ayrilmasa bile icindeki vicdan yuku artacak, iyice basa cikamaz hale gelecek.

Cahil ve asiri derecede bencil, hic evlenmeyim kendimle birlikte kimsenin basini yakmayayayim demiyor.

Ayşenur bak sana tek diyeceğim şey şu ki adam geçmişte kulüplere gitmiş takılmış kendinden hastalık gelmediğini nereden bilecek diyorsun ya, canım benim eğer biraz olsun eğitimli bir adamsa senden önce siğili olmayıp senden sonra siğilinin olduğunu+senin bakireyim yalanını+kan gelmemesini vs vs bir yerde fark eder.

Neden mi ? Çünkü cinsel ilişkisi olan insan zaten siğil gördüğü an artık mağarada yaşamıyorsa hpv yi düşünür ve senden sonra olması dikkatini çeker. Mükemmel rol yaparsın kandırdım dersin, herkes kanamıyor dersin ancak bu platform neler gördü gerçekten bakire olduğu halde kanamadığı için eşiyle hastaneye gidecek olan kız vardı öyle bir durumda doktora mı rüşvet vereceksin ?

Aklın yolu bir, aileler duymasın diyorsun ancak evlilikten sonra ortaya çıkarsa bir daha iki yakan bir araya gelmez ortalık cehenneme döner senin ve ailen için. Hadi kendini önemsemedin en azından insan babasına bunu yapmamak için riske girmez. Sen söyleyemeyeceğin bir ortamda yaşadığını söylüyorsun o ortamda Babana söylenecek laflar dua ette adamın kalbine inmesin.

Ceylan diye bir üye vardı sanki. Anlamaz nasılsa diye aynısını yapmıştı sahi. Hatta sonra konu açmıştı anladı ne yapacağım diye. Bir daha dönmedi. Hala merak ederim hakikaten ne oldu li ona?

Ceylan diye bir üye vardı sanki. Anlamaz nasılsa diye aynısını yapmıştı sahi. Hatta sonra konu açmıştı anladı ne yapacağım diye. Bir daha dönmedi. Hala merak ederim hakikaten ne oldu li ona?
Adını hatırlamıyorum ama ben de öyle bir üye hatırlıyorum. Yaşadıkları ortam için buna sürükleniyorlar ancak bilmiyorlar ki ortaya çıktığında yaşadıkları ortam sebebiyle kat kat daha kötüsünü yaşayacaklar.

İnternete videolar haberler düşer ya, işte şerefsiz bir pislik kan görmeyince herkes kanamıyor lafına da inanmayıp döve döve kadını ailesinin kapısının önüne bırakıyor vs vs. Hep çok üzülmüşümdür o tarz haberlere. Yazık Ayşenur da düşmese bari Twitter diline.

A aysnr38 burada bilmem kaç kişi 20 günlük sabırlarını tahammüllerini senin içim hibe ettiler

Merhamet et yav

adamın nişanlıyken öğrenince ailene söyleyeceğinden korkuyorsun ya , sence bunu kabul etmeyecek bir adam ilk gecede ortalığı ateşe vermez mi hele bir de artık dönüş olmayacaksa adamın o gün kapının önüne koymayacağını ne garanti ediyor size ?

Siz sadece “kan gelmezse zaten herkeste gelmiyor” a Güveniyorsunuz ya , sadece kan mı mesele ? Otur düşün ,eski sevgilinle bir kere yapmadığını sen de biliyorsun bir kere o tadı alan bir daha niye yapmasın

velhasıl bir kere yaptığını varsayalım hadi sence mikilmiş kukuyla ,mikilmemiş kuku bir olur be güzel kızım

Evlendikten sonra o adam seni cümle aleme rezil eder

Bu konuda senin sadece bir hatan yok ki ,bir sürü hatan var

Bu kadar tutucu bir çevredeysen hiç bu topa girmeyeceksin hadi yenip yanılıp yaptın o zaman da kendini benim elime erkek eli tövbe değmedi diye karşıdaki insanı aptal yerine kpyup nişanlanmayacaksın,üstüne de siğillerini adama boca edip “gördün mü el değmemiş kukuma siğil bulaştırdın vah başıma gelen “ diye adama mok atmaya niyet etmeyeceksin

İnşallah kukun o gün dile gelir ve her şeyi anlatır yüce Rabbimden niyaz ederim

O amaçla söylemedim ayrı bir polemik olmasın konu sahibi ısrarla anlamamakta ısrar ediyor ama ilişkiye girilince belli oluru anlatmak istedim başka bir anlamı yok
Yoo olmaz helede düzenli ilişkisi yoksa kanamıyor diye zaten sorun yaşayacak konu sahibide o korkuyla herseyi söyleyecek bence zaten yoksa jinekolog olmadığı sürece bu anlama işi zor

Yoo olmaz helede düzenli ilişkisi yoksa kanamıyor diye zaten sorun yaşayacak konu sahibide o korkuyla herseyi söyleyecek bence zaten yoksa jinekolog olmadığı sürece bu anlama işi zor
konu sahibi şimdi daha da güç aldı
ne kadar süre birlikte oldu bilemem ama sırf bunlara güvenip çok tehlikeli sularda yüzüyor ve bildiğin bir yalanın üzerine evlilik inşa ediyor hastalık da bonus hem de

konu sahibi şimdi daha da güç aldı
ne kadar süre birlikte oldu bilemem ama sırf bunlara güvenip çok tehlikeli sularda yüzüyor ve bildiğin bir yalanın üzerine evlilik inşa ediyor hastalık da bonus hem de
O konu başka güç alır almaz bilemem biz zaten ne dersek diyelim gidip evlenecek kendi düşen ağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…