Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Bu senden bulaştı demekle aynı sey. Dese bile karşıdaki tabiiki inanmayacak
Konu sahibine HPV teşhisi 2 yıl önce koyulmuş, siğiller yakılır belki ama sağlık kayıtlarını yakmak mümkün değil, kafaya takan eş her türlü öğrenir işin aslını.
Geçen bir konu okudum burada, kızcağızın biri hemoroidmiş bu yüzden anüste çatlaklar varmış, eşi etmediğini bırakmamış, yetmemiş kızı doktora götürmüş doğru mu söylüyor diye.

Yakın zamanda yine çıkarmış, konuları var yeni.

Geçen bir jinekolog dinledim Mune, o da ilişkileri kurtarmak adına tuvaletten vs. de diyoruz ama cinsel yolla bulaşıyor sadece diyordu. Hangisi doğru bilemedim valla.
Aşırı düşük ihtimal işte.bazı kişiler yok bile sayıyor.olay bu.

Geçen bir jinekolog dinledim Mune, o da ilişkileri kurtarmak adına tuvaletten vs. de diyoruz ama cinsel yolla bulaşıyor sadece diyordu. Hangisi doğru bilemedim valla.
Aşırı düşük ihtimal işte.bazı kişiler yok bile sayıyor.olay bu. Şuan e nabızdan siliniyor istediğin kayıtlar.daha fazlası da psikopatlık artık.

Hemoroidten ne çıkarmış mercimek beyinli öf şu cinse hala kendini kanıtlamaya çalışanlar varya ben ona yanıyorum

Heralde anal seksten şüphelenmiş. Popişten bile herifler dünyayı yıkıyor, Ayşenur nasıl bi yürek yedi anlamak güç halen.
Tahmin ettim neyden şüphelendiğini de yok artık ya, inanmak istemedim yani. Nasıl kafalar bunlar, çok yazık gerçekten.

Kocası hemoroid olan kadınlar adama gay misin dese namus cinayeti çıkar. İnanılmaz gerçekten.

Bence dalga geçiyorsun eminim..

Son düzenleme:
ihtimal düşüyordur oldukça.vücut mukozasıyla bir olur mu?

İAy inanamıyorum gerçek mi bu

Hemoroidten ne çıkarmış mercimek beyinli öf şu cinse hala kendini kanıtlamaya çalışanlar varya ben ona yanıyorum

Heralde anal seksten şüphelenmiş. Popişten bile herifler dünyayı yıkıyor, Ayşenur nasıl bi yürek yedi anlamak güç halen.
Gerçek, dün veya önceki gün okudum konuyu.
Evet Katip aynen ondan şüphelenmiş ve evet Bibibella ben de kanıtlamaya çalışılmasına üzüldüm, inanmayan gider neyin ispatını yapacağım yahu.
Hayır bir de kadın ameliyat olmuş aklımda yanlış kalmadıysa.

Anladim zaten ondan şüphelendiğini çünkü bunların kafası hep böyle pislikte koca diye yanımda gezdircem kanıtlamayı geçtim

Siğillerin nerede olduğu önemli. Vajina bölgesindeyse vajina direkt klozete temas etmiyor.

Tuvalete de mi girmeyek Nereye s..cak bu insanlar.
Çok çok düşük ihtimaller.bir de çoğunuza batıl inanç gibi gelebilir ama sakınan göze çöp battığını düşünüyorum ben.ya da o stresle vücut istenmeyen sonuca yaklaşıyor.ben mesela ne hamilelikten korktum şu yaşıma kadar ne de bu tarz şeylerden.

Siğillerin nerede olduğu önemli. Vajina bölgesindeyse vajina direkt klozete temas etmiyor.

Tuvalete de mi girmeyek Nereye s..cak bu insanlar.
Çok çok düşük ihtimaller.bir de çoğunuza batıl inanç gibi gelebilir ama sakınan göze çöp battığını düşünüyorum ben.ya da o stresle vücut istenmeyen sonuca yaklaşıyor.ben mesela ne hamilelikten korktum şu yaşıma kadar ne de bu tarz şeylerden.niye hemen üstünüze alınıyorsu uz mesela bu kadar düşük bir ihtimali?
Poponun neyini kanıtlıcan be.
Doktora kadının yanında girip genişlemiş mi genişlememiş mi diyecek heralde.

Doktora kadının yanında girip genişlemiş mi genişlememiş mi diyecek heralde.
Kızkardeşimde çok pis kabızlık vardı, bi keresinde çok zorladı, afedersin boru gibi çıktı, basur da oluyo haliyle, çatlak olmadı neyse ki. Yabancı cisim mi yoksa b.k mu ne bilecek?

Anladim zaten ondan şüphelendiğini çünkü bunların kafası hep böyle pislikte koca diye yanımda gezdircem kanıtlamayı geçtim
O içerikten anladığım adam kendi bir haltlar karıştırıyor gibi sanki, kılıf olarak da kadının hemoroidini kullanmış.
Bu içeriğe bağlarsak insan kendi yaptıklarının arkasında durmalı, hastalığı için bir başkasını kılıf olarak kullanmamalı, bilmiyorum bizler dürüstlükten mi yoksa saflıktan mı bilmem(ben saf diyeyim siz istediğiniz kelimeyi koyun oraya) böyle bir hastalığımız olsa lap diye söyleriz, 16-17 yaşından beri hipotansiyona bağlı bayılmalarım vardı bulaşıcı değil bir şey değil onu bile söyledim şahit olursan korkma diye

Eee nasıl çocuk yapacak bu insanlar.tedavisini oluyordur zaten?

Eee nasıl çocuk yapacak bu insanlar.tedavisini oluyordur zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…