Konu sahibine HPV teşhisi 2 yıl önce koyulmuş, siğiller yakılır belki ama sağlık kayıtlarını yakmak mümkün değil, kafaya takan eş her türlü öğrenir işin aslını.Bu senden bulaştı demekle aynı sey. Dese bile karşıdaki tabiiki inanmayacak
Yakın zamanda yine çıkarmış, konuları var yeni.Konu sahibine HPV teşhisi 2 yıl önce koyulmuş, siğiller yakılır belki ama sağlık kayıtlarını yakmak mümkün değil, kafaya takan eş her türlü öğrenir işin aslını.
Geçen bir konu okudum burada, kızcağızın biri hemoroidmiş bu yüzden anüste çatlaklar varmış, eşi etmediğini bırakmamış, yetmemiş kızı doktora götürmüş doğru mu söylüyor diye.
Aşırı düşük ihtimal işte.bazı kişiler yok bile sayıyor.olay bu.Geçen bir jinekolog dinledim Mune, o da ilişkileri kurtarmak adına tuvaletten vs. de diyoruz ama cinsel yolla bulaşıyor sadece diyordu. Hangisi doğru bilemedim valla.
Aşırı düşük ihtimal işte.bazı kişiler yok bile sayıyor.olay bu.Geçen bir jinekolog dinledim Mune, o da ilişkileri kurtarmak adına tuvaletten vs. de diyoruz ama cinsel yolla bulaşıyor sadece diyordu. Hangisi doğru bilemedim valla.
Şuan e nabızdan siliniyor istediğin kayıtlar.daha fazlası da psikopatlık artık.Konu sahibine HPV teşhisi 2 yıl önce koyulmuş, siğiller yakılır belki ama sağlık kayıtlarını yakmak mümkün değil, kafaya takan eş her türlü öğrenir işin aslını.
Geçen bir konu okudum burada, kızcağızın biri hemoroidmiş bu yüzden anüste çatlaklar varmış, eşi etmediğini bırakmamış, yetmemiş kızı doktora götürmüş doğru mu söylüyor diye.
Ay inanamıyorum gerçek mi buGeçen bir konu okudum burada, kızcağızın biri hemoroidmiş bu yüzden anüste çatlaklar varmış, eşi etmediğini bırakmamış, yetmemiş kızı doktora götürmüş doğru mu söylüyor diye.
Hemoroidten ne çıkarmış mercimek beyinli öf şu cinse hala kendini kanıtlamaya çalışanlar varya ben ona yanıyorumKonu sahibine HPV teşhisi 2 yıl önce koyulmuş, siğiller yakılır belki ama sağlık kayıtlarını yakmak mümkün değil, kafaya takan eş her türlü öğrenir işin aslını.
Heralde anal seksten şüphelenmiş. Popişten bile herifler dünyayı yıkıyor, Ayşenur nasıl bi yürek yedi anlamak güç halen.Ay inanamıyorum gerçek mi bu
Tahmin ettim neyden şüphelendiğini de yok artık ya, inanmak istemedim yani. Nasıl kafalar bunlar, çok yazık gerçekten.Heralde anal seksten şüphelenmiş. Popişten bile herifler dünyayı yıkıyor, Ayşenur nasıl bi yürek yedi anlamak güç halen.
Höh artık şeyini çıkarmasınlar o kadar da.Heralde anal seksten şüphelenmiş. Popişten bile herifler dünyayı yıkıyor, Ayşenur nasıl bi yürek yedi anlamak güç halen.
Bence dalga geçiyorsun eminim..Evet o hissi merak ettim.gençliğimde böyle bir deneyim olsun istedim.yargılanacak bir karar ama yapacak birşey yok.üniversiteye giderken hep hamile kalıp ne yapacağını şaşıran arkadaşlarıma özenirdim.o zamanlar benim yüzüme bile bakan yoktu.travma olmuştu resmen.millet gözümün önünde gençlik maceraları yaşarken ben acılar içinde hergün ağlayarak yaşıyordum.sonradan nasıl içten üzülmüşsem demek ki, istemediğim kadar oldu.hâlâ derim kendime intihar edecekken direkten döndün diye.hayat halime acıdı.demek ki bugünlerin kıymetini bilmem için mi artık bilmiyorum.
ihtimal düşüyordur oldukça.vücut mukozasıyla bir olur mu?Aslında tam öyle değil. Hpv bulaşı için virüsle direkt temas gerekiyor. Virüs vücut dışında çok uzun ömürlü değil. Ortam sıcaklığı vs de etkiliyor virüsün hayatta kalma süresini.
Mesela hpvli partnerin genital bölgesini elledikten sonra kendini ellersen el ile taşımış oluyorsun. Direkt ilişki de gerekmiyor yani taşınması için.
İAy inanamıyorum gerçek mi bu
Hemoroidten ne çıkarmış mercimek beyinli öf şu cinse hala kendini kanıtlamaya çalışanlar varya ben ona yanıyorum
Gerçek, dün veya önceki gün okudum konuyu.Heralde anal seksten şüphelenmiş. Popişten bile herifler dünyayı yıkıyor, Ayşenur nasıl bi yürek yedi anlamak güç halen.
Anladim zaten ondan şüphelendiğini çünkü bunların kafası hep böyle pislikte koca diye yanımda gezdircem kanıtlamayı geçtimGerçek, dün veya önceki gün okudum konuyu.
Evet Katip aynen ondan şüphelenmiş ve evet Bibibella ben de kanıtlamaya çalışılmasına üzüldüm, inanmayan gider neyin ispatını yapacağım yahu.
Hayır bir de kadın ameliyat olmuş aklımda yanlış kalmadıysa.
Poponun neyini kanıtlıcan be.Anladim zaten ondan şüphelendiğini çünkü bunların kafası hep böyle pislikte koca diye yanımda gezdircem kanıtlamayı geçtim
Çok çok düşük ihtimaller.bir de çoğunuza batıl inanç gibi gelebilir ama sakınan göze çöp battığını düşünüyorum ben.ya da o stresle vücut istenmeyen sonuca yaklaşıyor.ben mesela ne hamilelikten korktum şu yaşıma kadar ne de bu tarz şeylerden.Siğillerin nerede olduğu önemli. Vajina bölgesindeyse vajina direkt klozete temas etmiyor.
Tuvalete de mi girmeyekNereye s..cak bu insanlar.
Çok çok düşük ihtimaller.bir de çoğunuza batıl inanç gibi gelebilir ama sakınan göze çöp battığını düşünüyorum ben.ya da o stresle vücut istenmeyen sonuca yaklaşıyor.ben mesela ne hamilelikten korktum şu yaşıma kadar ne de bu tarz şeylerden.niye hemen üstünüze alınıyorsu uz mesela bu kadar düşük bir ihtimali?Siğillerin nerede olduğu önemli. Vajina bölgesindeyse vajina direkt klozete temas etmiyor.
Tuvalete de mi girmeyekNereye s..cak bu insanlar.
Doktora kadının yanında girip genişlemiş mi genişlememiş mi diyecek heralde.Poponun neyini kanıtlıcan be.
Kızkardeşimde çok pis kabızlık vardı, bi keresinde çok zorladı, afedersin boru gibi çıktı, basur da oluyo haliyle, çatlak olmadı neyse ki. Yabancı cisim mi yoksa b.k mu ne bilecek?Doktora kadının yanında girip genişlemiş mi genişlememiş mi diyecek heralde.
O içerikten anladığım adam kendi bir haltlar karıştırıyor gibi sanki, kılıf olarak da kadının hemoroidini kullanmış.Anladim zaten ondan şüphelendiğini çünkü bunların kafası hep böyle pislikte koca diye yanımda gezdircem kanıtlamayı geçtim
Eee nasıl çocuk yapacak bu insanlar.tedavisini oluyordur zaten?Eki Görüntüle 3594978
Eki Görüntüle 3594979
Eki Görüntüle 3594980
Eki Görüntüle 3594981
Cinsel yolla bulaşan hastalığı olan insanların partnerine bulaştırma riski yanısıra, HPV’li kadınların hamilelik sırasında bebeklerine de HPV bulaştırma riski vardır, yukarıdaki çalışmayı paylaşan sıradan biri değil profesör.
Bırakın cinsel yolla bulaşmasını, ten tene temastan, banyo havlusundan, klozetten bile bulaşma riski var.
Evleneceğiniz kişiyi önemsemiyor olabilirsiniz ama insan 9 ay rahminde taşıyacağı canı önemsemeli.
Eee nasıl çocuk yapacak bu insanlar.tedavisini oluyordur zaten?Eki Görüntüle 3594978
Eki Görüntüle 3594979
Eki Görüntüle 3594980
Eki Görüntüle 3594981
Cinsel yolla bulaşan hastalığı olan insanların partnerine bulaştırma riski yanısıra, HPV’li kadınların hamilelik sırasında bebeklerine de HPV bulaştırma riski vardır, yukarıdaki çalışmayı paylaşan sıradan biri değil profesör.
Bırakın cinsel yolla bulaşmasını, ten tene temastan, banyo havlusundan, klozetten bile bulaşma riski var.
Evleneceğiniz kişiyi önemsemiyor olabilirsiniz ama insan 9 ay rahminde taşıyacağı canı önemsemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?