Hah şimdi onu yazacaktım zamanında smear vermeye gittiğimde bi sorun yok az akıntı var önemsiz ama bi ilaç yazayım dedi dr ve ilişkiye girmeyin eşinizde kullansın dedi bu kadar basit birşey için bile gerçekten bizi mi salak sanıyor kendini mi akıllı saniyor anlamadımBunları biliyor zaten. 3-4 doktora gitmiş ya, doktorların bunları söylememesi mümkün değil.
Ya bende daha ne olduğu belli değilken adam "sonuç gelene kadar ilişkiye girmeyin" dedi. Hpvli birine "korunarak gir bir şey olmaz" demeleri mümkün değil.
Konu sahibinin taşıdığı virüs kanser yapan değil, siğil yapan olduğu için "aman nolacak ölmeyecek ya" diyor.
Doktorların söylediği her şeyi kendi işine geldiği gibi yontarak inanıyor. Yoksa ben hiçbir doktorun "partnerinize hpvyi söylemenize gerek yok" dediğine inanmak istemiyorum. Bu direkt malpraktis. Benim partnerim yapsa o doktoru da şikayet ederim, bana bulaşacak hastalığı gizlemeye teşvik ettiği için.
Basit bir enfeksiyon veya mantarda bile eşinize söyleyin, ilişkiye girmeyin diyor doktorlar.
Olay kızlık zarı değil ki hastalığı. Hadi kızlık konusunu bir şekilde halletti hastalik ne olacak? Ona da bir kılıf uydursa bile elbet adama bulaşacak insanın hayatıyla oynuyor ama gene de ben g*tümü kurtarayım gerisi beni ilgilendirmez kafasında.Dediğiniz gibi en başta bakış açısını öğrenmesi gerekirdi, ama en azından hala evlenmemişken bi şekilde nişanlısının bu konulara bakış açısını öğrenebilir. Yumurta kapıya dayanmış çare arıyor. Ama bence zaten ilk gece kanama olmayınca esnek olduğunu söyleyecek. Bir öyle iki öyle ama adam bi yerde o kanamayı görmek isteyecek, problem eden biriyse eğer. Ne yardan ne serden vazgeçemem diyorsa Kızlık zarı ameliyatı olsun. Belli ki her türlü gerçeği söylemekten kaçınıp yalan söyleyecek.
Umumi tuvaletlerden uzak duran biriyim artık fobi olur muhtemelen. Bu kadar rahat bulaştığını bilmiyordum açıkçası. Allah korusunTuvaletten de bulaşma riski olduğunu doğrulamış oluyor jinekolog.
Aynen, gebelik sonrası mantar sorunu oldu, doktorum eşli tedavi gerekiyor dedi ikimize de ilaç verdi.Basit bir enfeksiyon veya mantarda bile eşinize söyleyin, ilişkiye girmeyin diyor doktorlar.
Yok farkındayım mevzu bekaret değil de, bunun için evlenecek gibi yazılar okudum da onun üzerine yazdım son kısmı.Burda en savunmayacak kişiler bizler savunduk valla ama asla anlamıyor zaten olayın bekaretle hiç ilgisi yokben siğilleri ilk kez gördüm yani onların farkedilmeme ihtimali yok ki adam clup clup gezen biri olduğuna göre hiçde bunları yiyecek biri değil gene diyorum kendi düşen ağlamaz evlensin rezil olsun ne diyelim
Doktor kanser yapan türden değil demiştir diğerleri kendinin sahte vicdan rahatlatmasıBunları biliyor zaten. 3-4 doktora gitmiş ya, doktorların bunları söylememesi mümkün değil.
Ya bende daha ne olduğu belli değilken adam "sonuç gelene kadar ilişkiye girmeyin" dedi. Hpvli birine "korunarak gir bir şey olmaz" demeleri mümkün değil.
Konu sahibinin taşıdığı virüs kanser yapan değil, siğil yapan olduğu için "aman nolacak ölmeyecek ya" diyor.
Doktorların söylediği her şeyi kendi işine geldiği gibi yontarak inanıyor. Yoksa ben hiçbir doktorun "partnerinize hpvyi söylemenize gerek yok" dediğine inanmak istemiyorum. Bu direkt malpraktis. Benim partnerim yapsa o doktoru da şikayet ederim, bana bulaşacak hastalığı gizlemeye teşvik ettiği için.
Basit bir enfeksiyon veya mantarda bile eşinize söyleyin, ilişkiye girmeyin diyor doktorlar.
Aslında tam öyle değil. Hpv bulaşı için virüsle direkt temas gerekiyor. Virüs vücut dışında çok uzun ömürlü değil. Ortam sıcaklığı vs de etkiliyor virüsün hayatta kalma süresini.Birde bu kadar bulaşıcı şey bence heryerden bulaşabilir
Lazer epilasyon geldi aklıma.. lazer cihazları da çeşit çeşit insanın tenine temas ediyor. Onlardan da bulabilirBirde bu kadar bulaşıcı şey bence heryerden bulaşabilir
Ama misal wc ye arka arkaya giriyoruz bu baya bir risk gibi aman ya çok garip işlerAslında tam öyle değil. Hpv bulaşı için virüsle direkt temas gerekiyor. Virüs vücut dışında çok uzun ömürlü değil. Ortam sıcaklığı vs de etkiliyor virüsün hayatta kalma süresini.
Mesela hpvli partnerin genital bölgesini elledikten sonra kendini ellersen el ile taşımış oluyorsun. Direkt ilişki de gerekmiyor yani taşınması için.
Lazer direkt tene temas ediyor mu? Biraz uzaktan atmıyor mu?Lazer epilasyon geldi aklıma.. lazer cihazları da çeşit çeşit insanın tenine temas ediyor. Onlardan da bulabilir
Rahim ağzından tarıyorlar, varlığını orda sürdüror hav. rahim ağzına kadar giden bir tuvalete oturmadığımız için, havluyu gerekli sıcaklıkta tutup canlı dokuyla birlikte rahim ağzımıza değdiremeyeceğimiz için bulaşmaz bibim, benim paylaştığım video var üstte ona bak izle bi.Birde bu kadar bulaşıcı şey bence heryerden bulaşabilir
Aman konu sahibi görmesin bu sefer de lazere gittim oradan bulaştı diye keklemeye çalışır adamı.Lazer epilasyon geldi aklıma.. lazer cihazları da çeşit çeşit insanın tenine temas ediyor. Onlardan da bulabilir
Şimdi lazen çok fazla ısı demek virüs yaşar mı emin olamadımLazer epilasyon geldi aklıma.. lazer cihazları da çeşit çeşit insanın tenine temas ediyor. Onlardan da bulabilir
Siğillerin nerede olduğu önemli. Vajina bölgesindeyse vajina direkt klozete temas etmiyor.Ama misal wc ye arka arkaya giriyoruz bu baya bir risk gibi aman ya çok garip işler
Türüne göre değişiyor da vücuda değenler için müşteri kendi başlığını satın alıyor zaten. Öyle herkese aynı şeyi değdirmiyorlar.Lazer direkt tene temas ediyor mu? Biraz uzaktan atmıyor mu?
Hergün spor salonundayım bi yerleri yalamadığım kaldı Allah sonumu hayretsin nediyimSiğillerin nerede olduğu önemli. Vajina bölgesindeyse vajina direkt klozete temas etmiyor.
Tuvalete de mi girmeyekNereye s..cak bu insanlar.
Benim gittiğim yerde Buz başlıklı lazerdi. Ve tene temas ediyorduLazer direkt tene temas ediyor mu? Biraz uzaktan atmıyor mu?
Bu senden bulaştı demekle aynı sey. Dese bile karşıdaki tabiiki inanmayacakAman konu sahibi görmesin bu sefer de lazere gittim oradan bulaştı diye keklemeye çalışır adamı.
Sorun da o zaten bacım. Geniş ailedeki ulvi değilse bu kadar s*lak değilse ne derse desin yemeyecek. Ama konu sahibi kendi çapında kandırıp inandıracağını düşünüyor.Bu senden bulaştı demekle aynı sey. Dese bile karşıdaki tabiiki inanmayacak
Benim bir zamanlar gittiğim yerde tene temasla yapiyorlardi. Herkes başlığını da satın almıyordu yalandan bir streçle sarıyorlardı değen yeri herkese kullanıyorlardı.Türüne göre değişiyor da vücuda değenler için müşteri kendi başlığını satın alıyor zaten. Öyle herkese aynı şeyi değdirmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?