- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Yalniz zina sadece kadinlara degil erkeklere de haramdir. Peki daha ince zina yapmis bir erkegi nasil anlayacagiz?"Way bee" bnde söyle diyorum ozmn ve gdiyorm Kur’an-ı Kerim’de İsra ayetinde; “Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, çok çirkin bir iş ve kötü bir yoldur. Eslerimizden baskası bize haramdır bilmem anlasıldmı
Aradigm cvpBen varım.
Bakire degilim diye benle evlenmeyecek bi adamla ben sevgililigi evlenmeyi falan birak arkadas bile olmam.
Ama sizin durumu biraz vahim gordum. Ben bakire olmayisimi hic bir sekilde hata olarak algilamadim. Siz bunu hata diye gorup ustunuze yafta gibi yapistirirsaniz karsi taraf da oyle gorur. Kabul etse bile koz olarak kullanir. En ufak tartismada agir laflar olarak size doner. Cunku siz boyle yonlendiriyorsunuz.
Degil.kendisininde cok sevgilisi olmus.capkin polis :))Saka mi bu?
Bi kavga anında hiç kırıcı bişey söylemiyorsa ne güzel o zaman. Çoğu türk erkeği böyle malesef. Bakirelik bu ülkede hala bir tabu.
öncelikle bunu bilerek isteyerek yaptı iseniz hata olarak görmekten vazgeçin....Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Herkes musluman olmak zorunda mi peki"Way bee" bnde söyle diyorum ozmn ve gdiyorm Kur’an-ı Kerim’de İsra ayetinde; “Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, çok çirkin bir iş ve kötü bir yoldur. Eslerimizden baskası bize haramdır bilmem anlasıldmı
Eger tepki verecek biriyse evlendikten sonra ogrenmesi cok daha kotu olur. bu konuyla ilgili once agzini arayin bence. Mesela daha once evlenmis bosanmis biriyle evlenir miydin? gibi. Tepkisine gore hareket edersiniz
Klasik türk erkeği için sorun olabilir. Bence söyle.inanın kestiremiyorum.. aslında çok çok tutucu biri değil ama sonucta klasık türk erkeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?