Bakire olmadığını dürüstçe söyleyip evlenen mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bence hic yalan söylemeyin eger yalan söyleyip o dediginizi yaptırırsaniz bu seferde yalan söyledim pismanim diye takacaksınız kafanıza vicdanınız rahat etmeyecek.Diger konulariniza baktim bu konu sizde baya saplanti haline gelmiş yani hayatinizi cok etkiliyor.Bu konunun üstünü kapatmak kacmak konuyu daha da büyütür.Bence bir psikologla görüşün hem size destek olur hem sevgilinize nasil bu konuyu acacaginiza yardimci olur.Zaten hayatinizdaki adam yedi senedir sizinle beraber cok seven insan böyle biseye takilmaz daha öncekilerle bir tutmayın bence hem de ona söylemeden onun tepkilerini kendi kendinize tahmin etmeniz de yanlis hic bir zaman konusmadan bilemezsiniz.Bence destek alin bir sekilde de konusun kafanizdan silinsin gitsin.

Neden hata olarak görüyorsun ki istemişsin yaşamıssın buna kim karışabilir,kimin ne haddine yorum yapmak,ben eşimle sevgiliyken birlikte olmuştum,ben istedim ben teklif ettim hiç hata olarak da görmedim,evlenemeseydik de çok umursamazdım,şurda orgazm olmadığı için evliliği anlamsız gören biçok kadın var,en azından bana cinsellik anlamında ne vaat ettiğini gördüm,tabi ki cinsellik önemli,tek gecelik ilişkilere karşıyım,bi kadının sevilmediğini hissettiği bi ilişkide cinselliği uygun bulmuyorum çünkü kadın bunu kaldıramıyor,ağır geliyor,ama bunun dışında sevmiş aşık olmuş birlikte olmuş ohh sefası olsun o kadından daha mutlusu olabilir mi,sizde arkasında durun istedim yaptım,doğru insan olmadığını gördüm yol verdim deyin,ilişkinin bitiş şekliyle ilgili yalan söyleyebilirsiniz hep erkekler mi yapacak,namınız yürüsün

Üniversite döneminden samimi arkadaşlarım var bu durumu yaşayan ve şuan başka kişilerle evliler,gayet de mutlular.

Kimseye hesap vermek zorunda değilsin yalnız evleneceğin kişi buna sonradan problem çıkarıp seni üzecekse en baştan bilmesi gerekiyor.

Diktirmek de çok saçma senin için belki yanlış birseydi bu yaşadığın ama sevdiğin insanı kandırmak da pek dogru birşey degil bana göre.Ha söylediğinde kabul etmemiş ha diktirdiğin için farkına varmamış...Seni seviyorsa hiç umursamaz bile.

Yalniz zina sadece kadinlara degil erkeklere de haramdir. Peki daha ince zina yapmis bir erkegi nasil anlayacagiz?

Evet durustluk iyidir ama sinirlar iyi korunmalidir. Esim sevgiliyken bana daha once sevgilin oldu mu demisti ben de oldu dedim benim ilkim sensin onun icin ben bunu kabul edemem ayrilalim demisti. Ben de tabi ki ayrilalim ama unutma ki karsina bir insan cikar ve binbir naneyi yedigi halde asla olmadi ilkim sensin der ve sen de saf saf inanirsin demistim. Haa bir de artik evlenecegin kisi de senin ilkin olmayacak cunku ilkin benim demistim. Ayrildik ama aradan zaman gecince günlerce kapimda yalvardi don diye. Affettim ve cok sukur 5 yillik evliyiz.

Aradigm cvp

Canınız istemiş sevişmişsiniz bunun neresi hata? Sanki evlenmek istediğiniz erkek hiç sevişmedi. Erkek yapsa “e o erkek sonuçta”, kadın yapınca “hata”. Tercihlerinizden bu kadar kolay vazgeçmeyin. Aslolan sizsiniz.

Bâkire olmadığınıza değil de 7 yıl boyunca neden gizlediğinize takılır gibi geldi bana.Bekaretinizi 7 yıl önce değil de yakın bir zamanda başkasıyla bozduğunuzu düşünebilir mi acaba yani onu aldattığınızı zannedebilir mi

öncelikle bunu bilerek isteyerek yaptı iseniz hata olarak görmekten vazgeçin....
bedeniniz ile alakalı herşeyden sadece siz sorumlusunuz ,kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz ve bence verilecek bir hesapta yok...
ben evlenemden önce bakire değildim, eşim dışında başka sevgililerim ilişkilerim oldu bazıları ile cinsellikte yaşadım ee eşimde bir evlilik yapmış benden önce haliyle onunda cinsel bir yaşantısı varmış, biz ilk gün seviştik ve birkça yılsonra evlendik sevişmek kadar güzel birşey yok ve bekaret takıntılı bir adamı hayatıma almadım , alamazdım da, siz az çok tanırsınız , ki bence bekarete önem vermeyen adam çoktan cinsel bir taleple gelirdi karşınıza uzun süredir beraberiz diyorsunuz aranızda az çok birşeyler yaşanmış olmalı muhakkak tepki verecek biri ise ayrılın kendinizi üzdüğünüze değmez..

Herkes musluman olmak zorunda mi peki

seni doktora götürmeye kalkan ya da bunu teklif eden adamla zaten sakın evli kalma.. ne kadar rencide edici birşey..

sevgililer ya da nişanlılar arasında bu ilk gece mevzusu geçer illaki.. bilgilendirme amaçlı bazılarında oluyor bazılarında olmuyor kanama falan gibi bir dip not düşersin.. ya da belirtirsin bunun rencide edici bir davranış olduğunu falan laf arasında mesajı alacaktır.

ben olsam sanırım söylemezdim.. 7 yıl önce olmuş geçmiş bitmiş...

Eger tepki verecek biriyse evlendikten sonra ogrenmesi cok daha kotu olur. bu konuyla ilgili once agzini arayin bence. Mesela daha once evlenmis bosanmis biriyle evlenir miydin? gibi. Tepkisine gore hareket edersiniz

Bile bile Evli barklı adamla beraber olup çocuk sahibi olan kadına sahip çıkarsınız , hata olarak kabul edersiniz, kınamayın dersiniz Şeyma subasındam örnek veririrsiniz halk bunu normal kabul ediyor diye , O kadını ahlak abidesi yaparsınız

..... Burada da konu sahibini taslarsınız yok zina, yok ayet , yok başka bişey k.bakmayımda konu sahibi namussuzluk yapmamış, belki o zamanlar yası küçüktü ve hata olarak nitelendirdiği beraberliği yaşadı ve bundan da pişman olduğunu dile getiriyor, bu kadar abarta abarta ne anlatıyorsunuz, diğer ahlak dışı olan konularda neredeydiniz namus bekcileri.

Konu sahibi utanılacak bişey yapmadım bunun açıklamasını yapmama bile gerek yok seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin.

Eger tepki verecek biriyse evlendikten sonra ogrenmesi cok daha kotu olur. bu konuyla ilgili once agzini arayin bence. Mesela daha once evlenmis bosanmis biriyle evlenir miydin? gibi. Tepkisine gore hareket edersiniz

bu da çok sağlıklı bir soru değil ki. eşim hiç evlenmemişti. ona evlenmiş boşanmış birini önermişler. evlenmiş boşanmış biriyle evlenmem demiş..
bir kaç sene sonra biz tanıştık.
ben 4 sene evli kalıp boşanmıştım benimle evlenmek için de 2 sene uğraştı. tanımak sevmek farklı şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…