bakire olmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bayan ben kapalı olduğumu özellikle belirttim çünkü ailem kapalı ve böyle bir durumu bilmemesi gerek. yapmadan düşünecktn diyenler yazmasın akıl verenler yazsın diye başta söyledim neden yazıyorsunuz ? o zaman şimdiki aklım yoktu şimdi bile yok belkide bilmiyorum.

Her yoruma açık konu hakaret eder biri o zaman laf edersin yapmasaydın diyenler olacak elbette doğal olarak.

Sana bir soru bu çocuk veya bakire olmadığını öğrenen biri tehdit etse ailen duymamalı sonuçta ya ne yaparsın ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu kadar sayfa yorum yapılmış yarısından fazlası kızmış yargılamış kınamış...
Erkekler kulübü diye bi site olsaydı, "bakir olmamak" diye konu açılsaydı nasıl yorumlar gelirdi sizce??

o zamanlarda erkekler yadırgardı vay nasıl milli değildin bayan olmak 5-0 geride başlamak hayata:43:

Vay anasını sayın seyirciler, inandım güvendim pişmanım diye giriş yaptın.
Şimdi milletin arkası tünel gibi açık ben ondan iyiyime getirdin:27::27:

Tövbe estağfurullah yaa evlenip mutlu olmak hakkın ama kendin gibi geniş, tünelden iyidir zihniyetli biriyle.

Tesettürlüyüm ayağına inanç konusunda büyük beklentilerin olursa evet bakire olmak şartıyla bir erkeğin bakire eş istemek hakkıdır..
anladın mı cicim?

Öylesini de bulman zaman alabilir, hadi selametle.

Yalan diyenler gelmiş,
Fetvacılar gelmiş,
Zinacılar gelmiş,
Beğenmiyorsan başka ülkeye git diyenler gelmiş,
Pişman değilciler gelmiş,
Destekçiler gelmiş,
Yoklama listesi tamam, eksik var mı?

Konu sahibi sana gelince olan olmuş, pişmanlık duyman, üzülmen bir şeyi değiştirmeyecek. Önemli olan bundan sonra hayatına girecek insanlara yalan söylememen. İnanılanın aksine sırf sevdiği için kabul eden erkekler dışında kadını mal olarak görmeyen, hatasız kusursuz el değmemiş olsun demeyen erkekler de var. Umarım karşına bunlardan biri çıkar.

siyasetten kaçtım
ama burdada çadırlar karışmış :27:

uzun süredir bu konulara takıntılıyım

ama hayatın bi gerçeği varki

bunu kabul edeni bulsan bile illaki ilk kavganda yüzüne vuracak-kafana kakacak

benim bedenim benim hayatım diyorsan evlenmeyeceksin

kafana göre takılacaksın!!! öylede bi hayat geçmez sonuçta sen insansın ve sevmeye sevilmeye ihtiyacın var fıtratının gereği bu

yok öyle bi dünya güzelim

yokkkkk

hatan için eleştirmiyorum seni yaşın o kadar küçükki

ama toplumumuz kültürümüz öylesine yozlaştıki

başta diziler birde burda dolaşıp özgürlük naraları atan ablalar

ALLAH aşkına

bu senin bedenin diye öğüt veren kardeşlerim çok afedersiniz özür dileyerek soruyorum evlimizsiniz

evliyseniz bekaretinizi teslim ettiğiniz kişiylemi yoksa başka biriylemi

yada bunu kabul ettirdiğiniz bi sevdiğiniz varmı

daha çok değil kısa bi süre önce açıldı buna benzer bi konu fotoları falan göndermişti eski sevgilisi nişanlısına

beni yanlış anlamayın burda daha çok şeyden dem vururum ama arkadaşın sorduğu bu değil

sen hata etmişşin bu hatanı anlayacak ve seni gerçekten seven birini bulman ümidiyle durumuna gerçekten üzüldüm kınamıyorum seni

ama evlilik dıştan görüldüğü gibi gülpembe değil

öfkelendiğinde ağızdan çıkanlar çok yoruyor

insallah okuyan ve böyle bi hatanın eşiğinde olan kızlarımız yana döne çare ararsınız

sevdiğinle bişey yaşamızsın ne varki bunda diyenlerede kanmayın !!! aman sakınnn

Bence son noktayı koymussunuz bu yorumun altına imza atarım .

note3 kadinlar_klubü

Yalan diyenler gelmiş,
Fetvacılar gelmiş,
Zinacılar gelmiş,
Beğenmiyorsan başka ülkeye git diyenler gelmiş,
Pişman değilciler gelmiş,
Destekçiler gelmiş,
Yoklama listesi tamam, eksik var mı?

Konu sahibi sana gelince olan olmuş, pişmanlık duyman, üzülmen bir şeyi değiştirmeyecek. Önemli olan bundan sonra hayatına girecek insanlara yalan söylememen. İnanılanın aksine sırf sevdiği için kabul eden erkekler dışında kadını mal olarak görmeyen, hatasız kusursuz el değmemiş olsun demeyen erkekler de var. Umarım karşına bunlardan biri çıkar.
sen hangı kategorıde oluyorsun peki?:27:

Herkesin hayati kendine iyisiyle de kotusuyle de. Kimsenin kimseyi asagilamaya ve yargilamaya hakki yok. Vaktiyle bunu tercih etmissiniz ve olmus bu. Mesajinizda beni uzen sey sizin bakire olmamaniz degil,boyle bir seyi yasadiktan sonra buna pisman olmaniz. Elestirmiyorum yanlis anlamayin haddime degil zaten ama keske pisman olmayacaginiz bir kisiyle yasansaymis bu olay.

Öncelikle konu açıyorsanız beğenmeseniz de her yazılana saygı göstermelisiniz yok baştan düşünecektin diyenler yazmasın demiştim neden yazdın vs. Deme lüksünüz yok. Yargılamıyorum yaşanabilir kaç yaşında ve ne şekilde inanarak güvenerek şu andaki durumu düşünmeden nasıl oldu bilemem ama arkasında durmanız lazım bunun. İleride evleneceğiniz insana da söylemeniz lazım diktirmek saklamak ile o insanı kandırmış olursunuz ve anlaşılırsa daha zor duruma düşersiniz madem çevreniz bunu kaldırmıyor birşey yaşarken düşünmeniz gerekir ama daha erken bence önce okulunızu bitirin meslek sahibi olun özgüveniniz yüksek olsun siz ezilerek utanarak bunj belirtirseniz karşınızdaki insan da sizi ezer.

Her yoruma açık konu hakaret eder biri o zaman laf edersin yapmasaydın diyenler olacak elbette doğal olarak.

Sana bir soru bu çocuk veya bakire olmadığını öğrenen biri tehdit etse ailen duymamalı sonuçta ya ne yaparsın ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlenme aşamasına geleceğim kişiye söylerim bir tek. emin olmadan söylemem. ailem duyarsa giderim buralardan o zaman mesleğim olur param olur ailemle pek anlaşamıyoruz aramız limoni.. onlara en normal olan şeyler yanlış geliyor evden bile çıkmam yasak bi okul zamanı yurttayken dışarı gördüm ona da pişman oldum keşke ailemin yanında bi yer kazansaydım da tutsak kalsaydım hep öyle. belki hayatı tanımazdım ama zarar görmezdm.

lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim

kişiden kişiye değişir. suç mudur demişsin, bence senin için suç. çünkü sen bunu kendine olan şerefini kaybetmek olarak değerlendiriyorsun, hata olarak değerlendiriyorsun. muhtemelen kendi görüşüne benzer birini seversin ve o da hata şerefsizlik olarak görür. bu yüzden suç olarak sana geri döner. kendi mutsuzluğunun içinde boğulursun. sonun hayrolsun.

bayan ben kapalı olduğumu özellikle belirttim çünkü ailem kapalı ve böyle bir durumu bilmemesi gerek. yapmadan düşünecktn diyenler yazmasın akıl verenler yazsın diye başta söyledim neden yazıyorsunuz ? o zaman şimdiki aklım yoktu şimdi bile yok belkide bilmiyorum.
Senin jafan değil aklin kapalı kardesim ne alaka bu konunun kapalilikla ailenin kapali olmasi senin bakire olmanla alakasi nedir ki simdi bu konudan şunu mu anlayalim kapaki olanlarin hepsi bakire aciklarsa değil genelleştirmeyin hata da gunahta sizlerin boyle konular açarak milleti de gunaha sokmayin bana ne sizin bakirelikiğinizden ya hu.

Olmayin,ne olacak? Bekaret bence hic onemli degil, erkeklerin kadinlari boyunduruk altinda tutmak icin ellerine gecen firsatlardan birisi sadece. "El degmemis" olmak kadina mal olarak bakan erkeklerin derdi, kadinlari birey ve insan olarak gorenlerin degil, anlatabiliyor muyum? Sevdiyseniz, sevistiyseniz, bu sadece sizi ilgilendiren bir mesele, sizin ozel hayatiniz ve mahreminiz, esiniz dahil olsa konusmak istemediginiz kimseye anlatmak zorunlulugunu yok, kimsenin de sormaya hakki yok zaten.

Siz once bir kendinizi degersiz, defolu mal olarak gormeyin. Siz bile kendinize bu gozle bakiyorsaniz elin adamlari tabi ezmeye calisir, kendinizle, hayatinizla gurur duyun, dimdik durun.

Son düzenleme:
Amaan.
Ne ilginç insanimiz var ki.
Teki namusluyum der yapmadigi kalmaz.
Diğeri kendini çok namuslu beller ona buna namus bekçiliği yapar.
Herkesin yaptigi kendine
İstersem her pozisyonda sevisirim kime ne ?:32:

Senin jafan değil aklin kapalı kardesim ne alaka bu konunun kapalilikla ailenin kapali olmasi senin bakire olmanla alakasi nedir ki simdi bu konudan şunu mu anlayalim kapaki olanlarin hepsi bakire aciklarsa değil genelleştirmeyin hata da gunahta sizlerin boyle konular açarak milleti de gunaha sokmayin bana ne sizin bakirelikiğinizden ya hu.

ben açıklar bakire değil kapalılar bakire demedim kiii ben sadece ailem kapalı derken tutucu annem ilk gördüğü erkekle evlendirilmiş mesela eline erkek eli değmemiş anadolu kültürü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X