Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi kotu mu sevisiyorTurk erkeklerinin, bakire olmayan biriyle evlenmek istemeyişlerinin sebebi kötü cinsel performanslarinin baska biriyle kiyaslanmasini istemediklerinden.
Canım içini sıkmak istemem ama benim teyzemin de böyle bi olayı olmuş( teyze dediysem yaşı benden 7 yaş büyük) adam kabul etmiş düğün olmuş. Sonrasında en ufak kavgasında başına kalkmış. Bütün akrabalara sonrasında teyzemi rezil etmiş. Erkek ya sözde içine sindirememiş ama evlenmiş. Yalan söylemek kötü bişey ama ben yerinde olsam diktirirdim çünkü buna önem vermeyen adam gibi güvenebilceğin birini bulmak çok zor.Benim gibi birileri oldugunu duydugumda kendimi daha guclu hissedicem belki. Cunku ozguvenimi kaybettim yasadiklarimdan sonra dedim ya bu nedenle kabul edilmemek hem de evlilik hazirliklari yaparken terkedilmek zoruma gidiyor. Kucuk biyerde yasiyorum. belki de bu nedenle insanlarin buna bakis acisi farkli biraz daha ozellikle erkeklerin
31 yasindayim isim gucum var. Bu yasa kadar hep bundan dolayi cekinmistim birini sevdim o da boyle yapti bana![]()
Turk erkeklerinin, bakire olmayan biriyle evlenmek istemeyişlerinin sebebi kötü cinsel performanslarinin baska biriyle kiyaslanmasini istemediklerinden.
Benim kuzenim bu şekilde evlendi eşide biliyordu hiçte sorun etmedi devir ççok değişti önemli olan dozu sayısı ve kendine olan saygın dünyada en değerli şey sensin ve bu konu yüzünden sorun çıkaran bi kişi hiç olmasın hayatında.Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yokNapmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?