Bacım bence bakire değilsin (sürtünmede olsa sevişmişsin) ama girmedi diyorsan da girmemiştir. Gelen kan zarından mı geldi gelmedi mi görmeden nerden bilelim. Hiç zarın zedelendiğini duymadım arkadaşın birisinin yorumuna da kendini hazır hissetmediğini söylemişsin ama sen adamla zaten penisle perineyi buluşturmuşsun bize şu an zarın yırtıldı mı yırtılmadı mı onu soruyorsun. Sevişmiş olmak için daha ne yapman lazım orasını anla
Bacım bence bakire değilsin (sürtünmede olsa sevişmişsin) ama girmedi diyorsan da girmemiştir. Gelen kan zarından mı geldi gelmedi mi görmeden nerden bilelim. Hiç zarın zedelendiğini duymadım arkadaşın birisinin yorumuna da kendini hazır hissetmediğini söylemişsin ama sen adamla zaten penisle perineyi buluşturmuşsun bize şu an zarın yırtıldı mı yırtılmadı mı onu soruyorsun. Sevişmiş olmak için daha ne yapman lazım orasını anlayamadım
Ya sevişmek ayrı seks için hazır hissetmek ayrı. Olayı çok yanlış anlıyorsunuz. Ben ilişkiden korkan biriyim. Acısından kaynaklı falan. Bir hazır hissetmek lazım önce. Onu geçtim istemiyorum demişim. Karşı tarafın saygı duyup yapmaması lazım. Ben 1 gün vajina ağrısı çektim mesela. Hoş değil. İstemeden ya da hazır hissetmeden birinin yapması.
Ya sevişmek ayrı seks için hazır hissetmek ayrı. Olayı çok yanlış anlıyorsunuz. Ben ilişkiden korkan biriyim. Acısından kaynaklı falan. Bir hazır hissetmek lazım önce. Onu geçtim istemiyorum demişim. Karşı tarafın saygı duyup yapmaması lazım. Ben 1 gün vajina ağrısı çektim mesela. Hoş değil. İstemeden ya da hazır hissetmeden birinin yapması.
Bunları diyorsun ama hala tekrar kanar mı diye soruyorsun ? Bir gün ağrı çektim kan geldi falan diyorsun bir sonrakinde sert olursa ya da yeterince kaygan olmazsa kanayabilir bunu çocuk doğuran kadın bile yaşayabilir ama bu hymen kanaması gibi olmaz haberin olsun.
değilsen ya da böyle bi durum başına gelmediyse cevap yazma. Sana cevap yaz diyen yok. Bu tarz bir durum yaşayan ya da bilgisi olan illa ki vardır . Onlara soruyorum zaten . Bilgisi olmayanlar gelip yorum yapsın diye değil. Burası bir platform ve cinsellik konusu altında bir şeyler yazdım. Seni ilgilendiren bir durum yok. İster sorarım ister sormam.
Burası bir platform ve ister cevap veririm ister vermem, bu durum da seni ilgilendirmez, bakire değilsin, zedelenmiş olabilir, gayet uçmuş gitmiste olabilir, bunun cevabı bu, ötesi berisi yok.