- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
- #61
hanımefendi anlamamakta ısrar ediyor kendini yorma .Görmezden gel .evet. evlilikte unutulmayan bazı anılar vardır. eşin dediği bir kelime bazın yıllar geçsede acıyla anılır. akla gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımefendi anlamamakta ısrar ediyor kendini yorma .Görmezden gel .evet. evlilikte unutulmayan bazı anılar vardır. eşin dediği bir kelime bazın yıllar geçsede acıyla anılır. akla gelir.
çok üzüldüm ama bu sebepten mutlu olmanıza cidden çok üzüldüm .buraya konu acıyorsanız herkes fıkrını yazabılır
nıye ısınıze gelmeyınce 'mutlu mu oldun''
heee çok mutlu oldum...
sizin gıbıler ınsanı delı eder gercekten.çok üzüldüm ama bu sebepten mutlu olmanıza cidden çok üzüldüm .
Beni bir başkasının mutsuzluğu mutlu etmez çünkü
evet. evlilikte unutulmayan bazı anılar vardır. eşin dediği bir kelime bazen yıllar geçsede acıyla anılır. akla gelir.
bence de kırıcı ama şimdi sırası mı?Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
tek konu tabii ki bu değil ama bu ciddi bir konu değil mi sizce de .bakirelik konusunu görünce çayımı kahvemi alıp pc başına geçtiydim , nedense bu tür konular da böyle oluyor bana
18 yıl boyunca kafanıza takacak tek konu bumuydu , ne kadar mükemmel bir çiftmişiniz siz ya daha üç aylık evliliğimde bile sen bana şöyle demiştin böyle demiştin diyecek o kadar şey biriktirdim ki zamanı gelince kavga anında söylenecek diye hazırda bekliyi![]()
ya kardeş ne pre menapozu .Bunu atlatamıyorsan da psikolojik destek alman gerekir ama. Sürekli geçmişle yaşanmaz ki. Konu sahibi tepkisini göstermiş, kavgasını etmiş o zaman affettiyse ve yola devam edecekse bunu unutması gerekir.
Bence konu sahibi pre-menapoz döneminde. Diğer konularını da biliyorum.
olabilir ama unutamamış demek. bir film vardı. güney amerikalı bir yazarın. koca kadına bir tokat atmıştı. kadın yıllarca bunu unutmadı. adamla evliydi ama bir kere konuşmadı adamla... merly streep oynamıştı sanırım. aynı öyle. bazen insanlar gerçekten geçmişte denilen bir sözüBunu atlatamıyorsan da psikolojik destek alman gerekir ama. Sürekli geçmişle yaşanmaz ki. Konu sahibi tepkisini göstermiş, kavgasını etmiş o zaman affettiyse ve yola devam edecekse bunu unutması gerekir.
Bence konu sahibi pre-menapoz döneminde. Diğer konularını da biliyorum.
iyi de siz 16 yıldan bahsediyorsunuztek konu tabii ki bu değil ama bu ciddi bir konu değil mi sizce de .
Kavga olur kötü söz olur kızılır barışılır ama bu hayat görüşünün farklı olması ile alakalı bir şey .
ya kardeş ne pre menapozu .
Hani demişler ya kim takar yalova kaymakamını diye .
Yaralayıcı bir şey bu
bence başkaca sıkıntıların da var.tek konu tabii ki bu değil ama bu ciddi bir konu değil mi sizce de .
Kavga olur kötü söz olur kızılır barışılır ama bu hayat görüşünün farklı olması ile alakalı bir şey .
yoo ben yalova kaymakamı derken kendimi kasdettim ama siz anlayamadınız neyse siz direk olumsuz cevap vermeye meyillisiniz .Neyse kardeş güle güle iyi forumlarYalova kaymakamı ne alaka? Cevap yazarken biraz düşünmenizi tavsiye ederim. Size hak vermeyen her görüşe saldırıyorsunuz çünkü. Gerçekten bahsettiğiniz kadar yaralayıcı olsa o evlilik devam etmezdi. Ayrıca evlenmeden bilmiyor muydunuz eşinizin bakirelik takıntısı olduğunu? Mutlaka size sormuştur daha önce bir ilişkin oldu mu diye?
Gayet doğal şekilde,evirip çevirmeden fikrini söylemiş.O bir yanlış yapsa,sen gençlik hatası diye bakabilecekmiydin.Tercih meselesi.Bunun senin karakterin,huyun suyunla alakası yok ki.Psikolojik olarak kaldıramayabilir.Hem 16 yıl öncesinden bahsediyoruz.İnsan dün ki aklını beğenmiyor.Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
çapkın bir kişi .Bekarlık hayatı çok hızlı geçmiş biri .Ben çok genç evlendim .20 yaşında .3 yıl çıktım sonra evlendik .Bence üzülecek takınılacak bir mevzu değil.Eğer ki eşiniz , sizden önce bir ilişki yaşamamışsa,bakirelik mevzusunu önemsemesi gayet normaldir.Bu en doğal hakkı.Birde önüne gelenle yatan erkek tipleri vardır,onlarda ister ama bazen avuçlarını yalar bazende salak kızlar kanar ve gider.Sonra da hayatı zehir olur.
Ama bu cevabı veren,çapkın bir kişi olsaydı o zaman takılmanız normaldir.Ama dedim ya eşiniz sizden önce ilişki yaşamamışsa sizi tercih etmesinde ki sebeplerden biride budur.Sadece budur demiyorum,sebeplerinden biri budur diyorum
erkeğin hatası olmaz .Baksanıza yorumlara . :) :) :)Gayet doğal şekilde,evirip çevirmeden fikrini söylemiş.O bir yanlış yapsa,sen gençlik hatası diye bakabilecekmiydin.Tercih meselesi.Bunun senin karakterin,huyun suyunla alakası yok ki.Psikolojik olarak kaldıramayabilir.Hem 16 yıl öncesinden bahsediyoruz.İnsan dün ki aklını beğenmiyor.
Sen böyle bir soru sormuşsun o da hayır demiş.Bence orada seni yüceltmiş.Evet deseydi nolcaktı.Yani bakire olmanın hiçbir özeli ve önemi kalmayacaktı.Ha bakire ha değil.Yani her açıdan bakılabilir.Valla sözcükleri çokta ciddiye almamak gerekir.