Bakirelik mevzuu

ne alaka? hangi erkeğe sorarsan sor hayır der zaten istisnalar hariç. Allah başka dert vermesin.

Imagemaker, karisma enisteye, malatyaliymis eniste , vay allahina kurban ben de malatyaliyim :) kabul etmez vesselam amma seni Cok sever , sevgisini bu lafiyla sinama Tatlim.. yetistirilme tarzimiz bu napalim :)
hekimhanlı :) siz neresinden :)

hekimhanlı :) siz neresinden :)
Battalgazi :) hekimhani coook Iyi bilirim. Okumamis Adam cikmaz ordan.. okurlar muhakkak.. hemsire olur kizlari genelde :) cevizi boldur hekimhanin :) soguktur , serindir . Güzelyurt var hekimhanda.. oralari bilirim az cok

Battalgazi :) hekimhani coook Iyi bilirim. Okumamis Adam cikmaz ordan.. okurlar muhakkak.. hemsire olur kizlari genelde :) cevizi boldur hekimhanin :) soguktur , serindir . Güzelyurt var hekimhanda.. oralari bilirim az cok
malatyaya bir kere gittim sadece .İnsanları çok canayakın .Görümcemin biri de hemşire emeklisi :) Evet hepsi de devlet memuru 8 kardeşler . Maddi olarak biraz rahatlayınca başka ilçelerini de gezmek istiyorum .Ben kayseriliyim .Köyümüz yok Kayserinin köylerini ve malatyanın ilçelerini gezmek resimlemek istiyorum .Kredi ödemem var .Planım o şekilde ileriye dair .İnşallah gerçekleşir .

malatyaya bir kere gittim sadece .İnsanları çok canayakın .Görümcemin biri de hemşire emeklisi :) Evet hepsi de devlet memuru 8 kardeşler . Maddi olarak biraz rahatlayınca başka ilçelerini de gezmek istiyorum .Ben kayseriliyim .Köyümüz yok Kayserinin köylerini ve malatyanın ilçelerini gezmek resimlemek istiyorum .Kredi ödemem var .Planım o şekilde ileriye dair .İnşallah gerçekleşir .
Hekimhandan sonra gezip piknik yapacagin ilce yesilyurt olsun cnm :) insallah borclar tez biter de gezersin bol bol :)

16 senedir bunu takıyorsanız e niye eşinizle konuşmadınız ?
Yani tut tut nereye kadar bi 16 yıl daha takarsınız.
Fakat hayat kısa,zihniyet delikli...
Değmez.

Hekimhandan sonra gezip piknik yapacagin ilce yesilyurt olsun cnm :) insallah borclar tez biter de gezersin bol bol :)
İnşallah .Yeşilyurtlu damadımız var bizim .Dayımın damadı .Arguvanı merak ediyorum o türküler nasıl çıktı diye .Sonracıma Keban a geçmek istiyorum .Hatay'ı muhakkak görmek istiyorum .Hayran olduğum bir şehrimiz Hatay .Böyle bir kültür olamaz .Arap sünni alevi kürt süryani ve diğer topluluklar nasıl bu kadar ahenk içinde nasıl bu kadar güzel yaşıyorlar .Hepsi de aynı misafirperverlikte aynı canayakınlıkta .Hayret doğrusu .Muhakkak görmem gereken yerler yoksa içimde ukte kalacak .

Konu nerden nereye gelmiş
ha iyi böyle devam edin bıraksın eskilere at gitsin bak hemşerinizde çıkmış buna sevindim at kafandan geçmişi kalsın geride
hayat her şeye rağmen çok güzel çok şükür nefes alıp verebiliyorsak elhamdülillah :)

Abla aradan yüzyıl gecmis ya, dikilmiş iç çamaşırının davası olmaz

Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?

size şöyle kallavi bi dert lazım..boş kalmışınız belli...

Vallahi ben erkek olsam bende bakire olmayan bir kadinla evlenmem.benim dusunce yapim bu herkesin kendi gorusu tabi. Namus iki bacak arasinda degil tabiki ama insan kendini evlenecegi erkege saklamali bence. Bir kizin en guzel ceyizi opulmemis dudaklaridir...

Vallahi ben erkek olsam bende bakire olmayan bir kadinla evlenmem.benim dusunce yapim bu herkesin kendi gorusu tabi. Namus iki bacak arasinda degil tabiki ama insan kendini evlenecegi erkege saklamali bence. Bir kizin en guzel ceyizi opulmemis dudaklaridir...
peki erkekler içinde aynı şeyi düşünüyormusunuz. onun içinde en büyük çeyiz öpülmemiş dudaklarımıdır

Ben her zaman kadina mal gozuyle bakan zihniyete karsi oldugumu yazarim, hala da karsiyim. Ben olsam askimdan olsem dahi, boyle bir cumle sarf eden biriyle evlenmek degil, yuzune bakmazdim.

Ne demek bakire olmasan evlenmezdim, beni adam ben oldugum icin sevmeli. Zarin varligi/yoklugu beni farkli bir insan mi yapiyor?

peki erkekler içinde aynı şeyi düşünüyormusunuz. onun içinde en büyük çeyiz öpülmemiş dudaklarımıdır
Tabiki erkegin gecmiside onemlii. Ama zor oyle birini bulmak. Ben kendim icin soyledim kendi fikrimi soyledim. Herkesin dusuncesi ayni olamaz. Bana gore namus kadin icin daha agir bir kavram, olmasaydi neden beraketi gosterecek bir simge var? Erkeklerde yok. Ozman evlenmeden herkes her haltii yesin snrada gitsin evlensin. Tekrar belirtiyorum bu benim dusuncem.

Ben her zaman kadina mal gozuyle bakan zihniyete karsi oldugumu yazarim, hala da karsiyim. Ben olsam askimdan olsem dahi, boyle bir cumle sarf eden biriyle evlenmek degil, yuzune bakmazdim.

Ne demek bakire olmasan evlenmezdim, beni adam ben oldugum icin sevmeli. Zarin varligi/yoklugu beni farkli bir insan mi yapiyor?
P
Ki bunu diyen adam da cooook hizli
yasamis konu sahibinin deyimiyle...

zar ı geç, öpülmemiş dudaklarını çeyiz getiremiyorsun bile. gülgoncası dudaklar öpülmüşse çeyiz getirsen ne getirmesen ne. :KK45:haddini bil ey kadın:KK59:.
inanılır gibi değil okuduklarım.:KK57:

Tabiki erkegin gecmiside onemlii. Ama zor oyle birini bulmak. Ben kendim icin soyledim kendi fikrimi soyledim. Herkesin dusuncesi ayni olamaz. Bana gore namus kadin icin daha agir bir kavram, olmasaydi neden beraketi gosterecek bir simge var? Erkeklerde yok. Ozman evlenmeden herkes her haltii yesin snrada gitsin evlensin. Tekrar belirtiyorum bu benim dusuncem.
nedenini biyolojik anlatmak isterdim ama google yazsanız neden bekareti gösterecek simge olduğunu anlardınız.
kısaca sağlık açsından var.

Back
X