Bakirelik mevzuu

Ne bileyim aklıma geldi işte .

bence eşinizin verdiği cevapta kırılıp gücenecek bi durum yok. siz sormuşsunuz eşinizde fikrini beyan etmiş.sizlik bi durum

yok olan bir soruyu 16 yıl kafaya takmanız da ayrıca enteresan...

sorunsuzsa bi evlilik sorun aramayın bence...

deşmek değil yahu siz olsanız siz de üzülürmüydünüz diye soruyorum sadece
Ben bu yüzden benimle ewlenmeseydi üzülmezdim,
Çünkü herşey o "delik" değil..!
Ahlaklı, dürüst, karekterli olmam onun için daha önemli olması lazım.
Kabul etmiyorsa da o saydığım özelliklerde birini kaybetmiş olurdu..
Yaniii bana bişi olmazdı..

Ben bu yüzden benimle ewlenmeseydi üzülmezdim,
Çünkü herşey o "delik" değil..!
Ahlaklı, dürüst, karekterli olmam onun için daha önemli olması lazım.
Kabul etmiyorsa da o saydığım özelliklerde birini kaybetmiş olurdu..
Yaniii bana bişi olmazdı..
işte üzüldüğüm taraf bu idi o zaman .Ben insanım benim vücudum bana ait .Aldatılmadığınız sürece karşı tarafın geçmişi neden bu kadar önemli .Karakter dört dörtlük ise neden bekaret yüzünden alaşağı oluyor herşey ,

Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
Bence asla kirici degil. Erkek egemenligi ile alakasi da Yok bence...karisinin baskasiyla yatmis olmasini kabul edecek biri degilmis kocaniz. Bunun nesine kirildiniz. Ben de esime ayni soruyu sormustum. Esim de asla evlenmezdim demisti. Karisinin ilk onun olmasini istermis ve kendisi de kimseyle cinsel birsey yasamamis evlenmeden .. esiniz kendisi de yasamamissa, evlenmezdim demesi kadar dogal birsey yok.

Canın çok sıkılmış senin..
acilen kocanı sıkmaktan başka bir hobi edin..

Bence asla kirici degil. Erkek egemenligi ile alakasi da Yok bence...karisinin baskasiyla yatmis olmasini kabul edecek biri degilmis kocaniz. Bunun nesine kirildiniz. Ben de esime ayni soruyu sormustum. Esim de asla evlenmezdim demisti. Karisinin ilk onun olmasini istermis ve kendisi de kimseyle cinsel birsey yasamamis evlenmeden .. esiniz kendisi de yasamamissa, evlenmezdim demesi kadar dogal birsey yok.
Kendisi yaşamış hem de çok hızlı yaşamış ..

işte üzüldüğüm taraf bu idi o zaman .Ben insanım benim vücudum bana ait .Aldatılmadığınız sürece karşı tarafın geçmişi neden bu kadar önemli .Karakter dört dörtlük ise neden bekaret yüzünden alaşağı oluyor herşey ,
Bu konuyu Türkiye yıllarca aşamadı,
Sizde aşamazsınız.!
Malesef ki dümdüz düşünceye sahip bir ülkeyiz.
Bence daha fazla kafanızı yormayın bununla..

neden isteyeyim ki problem yapmasını anlamadım .

kocanıza sormuşsunuz o da bakire olmasaydı problem olacağını söylemiş :KK14:
siz de buna alınmışsınız, :KK14:

demek ki kızınız bakire değilse kocası bunu kabullensin problem çıkartmasın istiyorsunuz:KK59:

mevcut zamanda Türk erkeklerinin bakireliği problem yaptığını bile bile hem de :KK59:

Açıkca söylemiş. Bence kırılacak bir şey yok bunda.
Durduk yere canınızı sıkmışsınız.

demek ki kızınız bakire değilse kocası bunu kabullensin problem çıkartmasın istiyorsunuz:KK59:

mevcut zamanda Türk erkeklerinin bakireliği problem yaptığını bile bile hem de :KK59:
valla siz de harikasınız .Kızım daha 10 yaşında .

Tabii ki bu değil ama burada sırf kadınlar olduğu için sorayım dedim .Eşe dosta söylenmiyor malum .
Hım anladım az öncede dediğim gibi Allah başka dert vermesin
Ama buradaki kadınların yorumu tavrı ne olur onuda bilemem

O zaman esiniz kusura bakmasin, kendine hava hos, karisini el degmemis istiyor. Iyi vallaaaa... Ama zaten 18 senelik evlisiniz. Yasanan yasanmis. Ikiniz de takilmayin gecmise..
Ne kadar sinir bozucu değil mi ?Klasik Türk erkeği işte .

K

demek ki kızınız bakire değilse kocası bunu kabullensin proolunblem çıkartmasın istiyorsunuz:KK59:

Kiziyla ne alaka? Kadin hakli tabiki incinir o ask o sevgi vs degeri yok mu? O zaman bes dakikada diktirsin yillarca iliski yasayanlar al sana bakire.
El degmemis, temiz :bakirelik denmis. Hayat arkadasi olsun, yol arkadasi olsun, gozune bakinca acisini hissetsin es dedigin o yeter. Yoksa isteyerek yada kandirilarak yada zorla iliski yasamis kizlar temiz degil mi? Artik asilsa bu sacmaliklar keske. Keske.

seneler önce edilen bi lafa kırılmışsınız unutamıyorsunuz. olabilir herkesin incindiği senelerce içinde taşıdığı büyük küçük takıntılar vardır.ama eşinize kızmayın kendince düşüncelerini söylemiş ve kendine göre haklıda.benim üniversitedeki kız arkadaşım evleneceği adamın da hiç sevgilisi olmmış olmasını istiyordu.kendisinin bi tane bile erkek arkadaşı olmamış çünkü.benim geçmişim yok onunda olamasın diyordu.biz öyle bir erkekğin olmadığını biliyorduk ama yargılamıyorduk.haddimize değildi youm yapmak onun doğrusuda oydu çünkü ;)

K

Kiziyla ne alaka? Kadin hakli tabiki incinir o ask o sevgi vs degeri yok mu? O zaman bes dakikada diktirsin yillarca iliski yasayanlar al sana bakire.
El degmemis, temiz :bakirelik denmis. Hayat arkadasi olsun, yol arkadasi olsun, gozune bakinca acisini hissetsin es dedigin o yeter. Yoksa isteyerek yada kandirilarak yada zorla iliski yasamis kizlar temiz degil mi? Artik asilsa bu sacmaliklar keske. Keske.

yahu ben sizin dediklerinizle alakalı birşey mi dedim?:KK59:

konu sahibi durduk yere böyle bir soru sormuş, eşinden almış cevabı, oturmuş :KK14:
eğer ki bahsettiğiniz gibi olaylar varsa eşi de böyle demezdi heralde

ben kızını ileri sürerek empati yapsın istedim, yoksa bana ne ki elalemin kzından :KK59:

Back
X